Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

10

Χάρις Κατάκη

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Η Χάρις Κατάκη διδάκτωρ Ψυχολογίας έχει ιδρύσει το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο το οποίο προσφέρει θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα οικογένειες και ζευγάρια, εκπαίδευση και εποπτεία σε ευρύ φάσμα επαγγελματιών και οργανισμών που ασχολούνται με τον άνθρωπο και τα συστήματα στα οποία ανήκει, διοργανώνει σεμινάρια, Ημερίδες και Συνέδρια ασχολείται με την έρευνα και τις εκδόσεις.
24
Ο Ορέστης Γιωτάκος ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές το 1985, στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή, στη Θεσσαλονίκη. Το 1992 απέκτησε την ειδικότητα του Ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το 1998 το MSc in Neuroscience στο Institute of Psychiatry στο Λονδίνο, ενώ από το 2003 είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
56

Δρ. Γιώργος Γιαννούσης

Ψυχοθεραπευτής, Οικογενειακός θεραπευτής

Ο Ψυχοθεραπευτής Γιώργος Γιαννούσης είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικευμένος στη Συστημική Προσέγγιση Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας από συνεργάτες του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικών Θεραπευτών (ΕΛΕΣΥΘ), μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, Πιστοποιημένος σύμβουλος εξαρτήσεων, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτής ενηλίκων.
80

Νικολία Ζωμένου

Ψυχολόγος Υγείας, MSc.- Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στην Αθήνα (2012-2016). Από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2018 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Ψυχολογία της Υγείας και της Ιατρικής, στο Πανεπιστήμιο του Λάιντεν, στην Ολλανδία. Από τον Οκτώβριο του 2018 ξεκίνησα την ειδίκευσή μου στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα.
54

Ελευθερία-Έρη Κεχαγιά

Σύμβουλος Οικογένειας - Ψυχοθεραπεύτρια

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, αποφοιτώντας από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια σχολεία Εκάλης (Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία). *Β.Α. Ψυχολογίας, Μ.Α. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας KEELE UNIV. - England, Μ.Α. Συνθετικής Ψυχοθεραπείας - European Certificate of Psychotherapy holder issued by European Association of Psychotherapy (Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στη Ψυχοθεραπεία). Μετεκπαιδευτικά διπλώματα από το Ε.ΠΙ.ΨΥ, τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. και το ΚΕ.Θ.Ε.Α., στην πρόληψη κατά της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών (Ναρκωτικών) και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παιδιών του Δημοτικού.
52

Γιώργος Κουντουράς

MSc Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Ονομάζομαι Κουντουράς Γιώργος, είμαι ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής και διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είμαι κάτοχος πτυχίου στην Ψυχολογία και Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο του Teesside και μεταπτυχιακού στην Ψυχιατρική από τη Σχολή Ψυχολογικής Ιατρικής και Κλινικών Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου του Cardiff. Μετά τις σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στην Γνωστική-Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και ακολούθως στην Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο.
52
Η Μαριάνθη Σπουργίτη είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δίδασκε μαθήματα ψυχολογίας σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Επίσης, υπήρξε εκπαιδεύτρια σε τμήματα Σχολών Γονέων παρέχοντας συμβουλευτική και ενημέρωση σε θέματα ανατροφής και προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών.
35

Βασιλική Παππά

Συμβουλευτική Ψυχολόγος PhD

Η Βασιλική Παππά είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη των Σχολών Γονέων. Έχει διδάξει Ψυχολογία (Τμήματα Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Εργασίας, Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.) καθώς και σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα.
27

Δήμητρα Ρούκη

Πτυχιούχος Προγράμματος Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α

Πτυχιούχος Προγράμματος Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α. με Msc "Θεσμοί και Πολιτικές Υγείας" του Παν/μίου Πελοποννήσου. Εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το 2011 (Δημόσια Ι.Ε.Κ., Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Σχολές Γονέων, Κ.Δ.Β.Μ.).
26

Κωνσταντίνα Γεραντώνη

Κοινωνική Λειτουργός και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Κωνσταντίνα Γεραντώνη γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού.
29

Μιρέλλα Κορομπίλια

Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Κορομπίλια Μιρέλλα είμαι ψυχολόγος συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Eίμαι κάτοχος Phd από το Logos University USA και έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε διάφορους οργανισμούς όπως στον Albert Schweitzer organization, σε δήμους και σε κοινοφελείς οργανισμούς.
31

Κωνσταντίνα Αρβανίτη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc

Η Κωνσταντίνα Παν. Αρβανίτη είναι Ψυχολόγος, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος με Mεταπτυχιακό στην Γνωστική – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Είναι πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (CFT), στη Θεραπεία Εστιασμένη στο Συναίσθημα (EFT) καθώς και στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ACT).
24

Βάλια Παυλίδου

Ψυχολόγος Msc Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας, Γνωστική Συμπεριφορική Ειδίκευση

Είμαι η Βάλια Παυλίδου, Ψυχολόγος Γνωστικής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης. Σπούδασα Ψυχολογία στο Α.Π.Θ όπου και συνέχισα με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία με υποτροφία αριστείας του Ι.Κ.Υ. Το 2016 εκπαιδεύτηκα στην αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας και των Διατροφικών Διαταραχών με βάση την Γνωστική Συμπεριφορική Προσέγγιση από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς
26
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιταλία ως ψυχολόγος ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης, και συνέχισα την ειδίκευση μου στην Ελλάδα ως counsellor συνθετικής κατεύθυνσης.
24

Νικολέτα- Νεκταρία Μπουλταδάκη

Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια, Επόπτρια.

Η Νικολέτα- Νεκταρία Μπουλταδάκη σπούδασε ψυχολογία στο University of Bedfordshire και επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε στην συστημική ψυχοθεραπεία. Με δάσκαλο τον Αχιλλέα Προκοπίου, αφού απέκτησε το δίπλωμα του οικογενειακού θεραπευτή στην European Family Therapy Association (EFTA), συνέχισε την εκπαίδευσή της ως εκπαιδεύτρια και επόπτρια.
2
Ονομάζομαι Άννα Σταυρομητρου και είμαι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Επιπλέον, είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) με αριθμό μητρώου 2977 και κάτοχος της υπ'αριθμ. 39464/1629 άδειας άσκησης του επαγγέλματος ψυχολόγου.
23

Υβόνη Κωνσταντίνου

Κλινικός Ψυχολόγος

Ονομάζομαι Υβόνη Κωνσταντίνου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λεμεσό της Κύπρου. Η πορεία μου στο χώρο της ψυχολογίας ξεκίνησε το 2011 με τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας το πτυχίο μου το 2015. Παράλληλα με το πτυχίο μου, ολοκλήρωσα το εξαμηνιαίο πρόγραμμα εξειδίκευσης στη διαχείριση διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).
22

Δρ. Καλλιόπη Μέγαρη

Κλινική Νευροψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχολόγος - Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας (ΕΝΨΕ)

Η Δρ. Καλλιόπη Μέγαρη είναι Κλινική Νευροψυχολόγος και έχει διδακτορικό τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη νευροψυχολογική έκβαση και τη ποιότητα ζωής των ασθενών, οι οποίοι υποβάλλονται σε χειρουργική επαναιμάνωση μυοκαρδίου. Επίσης, έχει εξειδικευτεί σε ασθενείς με χρόνιες ασθένειες, όπως καρδιαγγειακές και νευρολογικές νόσους καθώς και σε ασθενείς με καρκίνο και την ποιότητα ζωής τους.
22

Ειρήνη Παναγοπούλου

Κλινική Ψυχολόγος/Ειδικός Σεξουαλικής Υγείας

Η Παναγοπούλου Ειρήνη γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Κλινικής Ψυχολογίας (MSc Clinical and Community Psychology) στο University of East London, London, UK. Δουλεύει θεραπευτικά με έφηβους, ενήλικες και ζευγάρια (ατομικές συνεδρίες).
21

Ελευθερία Μελ. Μουστάκα

Κλινική Ψυχολόγος

Η Ελευθερία Μελ. Μουστάκα είναι Κλινικός Ψυχολόγος MSc, εξειδικευμένη στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Βιοθυμική Υπνοθεραπεία, την Ψυχολογία της Υγείας και τις Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στις διατροφικές διαταραχές και την Παχυσαρκία. Είναι εξωτερικός Συνεργάτης του Β’ Χειρουργικού Τμήματος του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center.
21

Γιώτα Κοβάνη

Ψυχολόγος, MSc

Η Γιώτα Κοβάνη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και εξιδεικευμένη στη Συμβουλευτική και το Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
21

Μαρία Ιωαννίδου

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Το 2012 έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο στην ψυχολογία υγείας από το πανεπιστήμιο του Surrey της Αγγλίας. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία με συστημική και υπαρξιακή προσέγγιση, ενώ συνεχώς εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στον χώρο της ψυχοθεραπείας.
19
Ονομάζομαι Ανθούσα Παπαευθυμίου και είμαι ψυχολόγος. Ξεκίνησα τις σπουδές μου το 2014, στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Αποφοίτησα το 2018 και επέστρεψα στην Αθήνα. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 εργάζομαι ως συνοδός παράλληλης στήριξης. Στην παρούσα φάση, λαμβάνω την εκπαίδευση μου ως εκπαιδεύτρια- συντονίστρια ομάδων σχολών γονέων, και εργάζομαι εθελοντικά σε κέντρο ημέρας στο Μαρούσι.
18

Γεωργία Μαριακάκη

Kλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

H Γεωργία Μαριακάκη σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Leiden Ολλανδίας. Ολοκλήρωσε 4ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στη γνωσιακή- συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) (Παράρτημα Μακεδονίας). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με ψυχοπαθολογία, διάγνωση και θεραπευτικές τεχνικές (γνωσιακές-συμπεριφοριστικές και μη).
17

Αγγελική Κουτελιά

ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια

Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών και κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Στην πρακτική μου ασχολήθηκα με την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στο κέντρο πρόληψης «Σταθμός».
19

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου

Εκπαιδευτικός Α/θμιας

Η Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα είναι δασκάλα. Το 2020 απέσπασε διάκριση το σχέδιο μαθήματος που εφάρμοσε στη Β’ Δημοτικού. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών του ΕΚΠΑ με «Άριστα» και ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες και Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων» στο ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Συμμετέχει ενεργά ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια που αφορούν σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα και παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια σχετικά με την εκπαιδευτική ψυχολογία, την ειδική αγωγή, τις νέες τεχνολογίες και άλλα.
16

Μαριάννα Δραγασάκη

Ψυχοθεραπεύτρια - ειδικευμένη στο ψυχόδραμα

Η πορεία μου στο χώρο της ψυχολογίας ξεκινά το 1997, όπου αρχίζω τις σπουδές μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και λαμβάνω το πτυχίο μου το 2002 (BA in Psychology). Συνεχίζω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο και το 2004 ολοκληρώνω το Master μου στις Εξαρτήσεις στο King’s College London, Institute of Psychiatry (MSc in Clinical and Public Health Aspects of Addictions).
17

Τριανταφυλλιώ Ταρσάνη

Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας (B.Sc.) του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2016 και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» (M.Sc.) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, εξειδικεύτηκα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), καθώς και στη Συμβουλευτική Γονέων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα. Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στην Ειδική Αγωγή και στην υποστήριξη παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
16

Νίκος Τσακνάκης

Κλινικός Ψυχολόγος Παιδιού και Εφήβου

Ο Νίκος Τσακνάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύθηκε στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο του Leiden. Η Αναπτυξιακή Ψυχολογία και οι κλινικές εφαρμογές της καθώς και η συμβουλευτική γονέων είναι δύο από τα κύρια επιστημονικά ενδιαφέροντά του.
16

Δημήτρης Κατσίκης

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής-Επόπτης (PhD, RT, RL), Ιδρυτής Κοινότητας Ψχ

Ο Δημήτρης Κατσίκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ψυχολογίας με ειδίκευση στη Σχολική-Εξελικτική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
14

Βασιλική Μαρούλη

Ψυχολόγος MSc, Παιδοψυχολόγος-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Βασιλική Μαρούλη απέκτησε το πτυχίο της στην Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών το 2007 με την υπ’ αριθμόν 2926-21/4/2008 άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου της Νομαρχίας Αθηνών. Οι σπουδές της περιλαμβάνουν τη μελέτη της Συμπεριφοράς μέσω της ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ανάλυση Συμπεριφοράς (Behavior Analysis) στο University of Wales, UK.
15

Δρ. Ευτυχία Παπαγιάννη

Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια

Είμαι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημιου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ έχω λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο δημόσιο τομέα έχω εργαστεί σε σχολεία τόσο ειδικής όσο και γενικής αγωγής, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί) καθώς και σε ιδιωτικούς οργανισμούς με αντικείμενο την υποστήριξη τόσο των παιδιών με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, όσο και των γονιών τους.
14

Ιφιγένεια Στυλιανού

Εκπαιδευτική / Σχολική Ψυχολόγος

Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Υποψήφια κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Προγράμματος Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εκπαιδευτική / Σχολική Ψυχολόγος, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
15

Φανή Τράικου

Ψυχολόγος (MSc) - Mindfulness Coach

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας της Υγείας και της Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας.
14
Είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατέχω Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι σε εταιρικό περιβάλλον όπου παρέχω υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και συμμετέχω ως συντονιστής στη διεξαγωγή βιωματικών σεμιναρίων.
14

Αναστασία Ξεκοτέα

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, ΜD, Msc

Η Ξεκοτεα Αναστασία ειναι Επιμελήτρια Ψυχίατρος / Ψυχοθεραπεύτρια στον Κρατικό Οργανισμό Ψυχικής Υγείας του Φράιμπουργκ της Ελβετίας RFSM-FNPG. Κατέχει 2 μεταπτυχιακούς τίτλους στην ψυχoδυναμική ψυχοθεραπεία με αντικείμενα την ψυχαναλυτική τεχνική και την μελέτη των φαινόμενων Μεταβίβασης/Αντιμεταβίβασης στην θεραπευτική σχέση.
16

Έλενα Αριστοδήμου

Clinical Psychologist, M.A

Η Έλενα Αριστοδήμου απόκτησε το πτυχίο Bachelor στον κλάδο της Ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009. Μετά ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο American International College της Μασαχουσέτης, όπου πήρε τον τίτλο Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία. Συνέχισε τις σπουδές της στο John Jay Criminal Justice College της Νέας Υόρκης όπου τις δόθηκε Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Δικανική Ψυχολογία.
14
Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχω παρακολουθήσει εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.
13

Κυριακή Φωτιάδου

Συμβουλευτική Ψυχολόγος

Η Φωτιάδου Κυριακή μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ψυχολογία στο Α.Π.Θ. Ολοκλήρωσε με άριστα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία» του Ε.Κ.Π.Α κι έκτοτε ζει κι εργάζεται στην Αθήνα
13

Κατερίνα Αθανασίου

Συστημική Σύμβουλος MA, PhD

Η Κατερίνα Αθανασίου είναι εξειδικευμένη στη Συστημική Συμβουλευτική, στην προσωπική ανάπτυξη και στη Θεραπεία Οικογένειας. Συν-Εργάζεται κυρίως με ατομικές συνεδρίες από κοντά ή μέσω skype, με πελάτες από όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ομάδες υποστήριξης για εργαζόμενους και άλλες ειδικές κατηγορίες κοινών.
13

Ηλίας Γκότσης

Ψυχοθεραπευτής - Οικογενειακός Θεραπευτής

Είμαι Κοινωνιολόγος- Οικογενειακός- Καταξιωτικός Συστημικός Ψυχοθεραπευτής και Συγγραφέας. Έχω εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία και την Οικογενειακή θεραπεία, και σε σύγχρονες μετα- συστημικές θεωρίες, όπως η αφηγηματική προσέγγιση, ο κοινωνικός κονστρουξιονισμός και η συνεργατική προσέγγιση, στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας.
13

Κατερίνα Ντέμου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Κατερίνα Ντέμου είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία, Αυτισμός, ΔΕΠΥ, Νοητική Υστέρηση) από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευσή της ως Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια.
13

Ντενίζ Βεβζήογλου

Προσωποκεντρική - Συμβουλευτική Ψυχολόγος

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο ΕΨΥΜΕ Βορείου Ελλάδος πάνω στην Συμβουλευτική Θεραπεία του Carl Rogers. Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και Θεραπεία Σχημάτων του Cain Ramsay.
13

Νάνσυ Κακάρογλου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Νάνσυ Κακάρογλου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει ολοκληρώσει την ειδίκευσή της στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Θεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Κατέχει, επίσης, πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών (ΠΑ.ΤΕ.Σ/ΣΕ.ΛΕ.ΤΕ) και πτυχίο Βρεφονηπιοκομίας (ΤΕΙ Αθήνας). Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας.
12

Νέλλη Φλωρεντίν

Συμβουλευτική Ψυχολόγος, MA, EdM, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Η Νέλλη Φλωρεντίν είναι συμβουλευτική ψυχολόγος- συστημική ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Απέκτησε την ειδίκευση της στη συμβουλευτική ψυχολογία και συγκεκριμένα στη συμβουλευτική για θέματα ψυχικής υγείας στο Columbia University της Νέας Υόρκης. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ειδικής αγωγής και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες.
12

Δάφνη Στριγγάρη

Ψυχολόγος, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Στριγγάρη Δάφνη είναι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε διάφορες δομές προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη (νοσοκομείο ΚΑΤ, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Θεσσαλονίκης) και έχει ολοκληρώσει την ειδίκευσή της στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της συμπεριφοράς (IEΘΣ).
12

Δέσποινα Δριβάκου

Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχoθεραπεύτρια

Η Δριβάκου Δέσποινα MSc, PhD(c) είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Βασική Μεθοδολογία Ιατρικής Έρευνας - Κοινωνική Ιατρική - Δημόσια Υγεία και Επιδημιολογία από την Ιατρική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου, ενώ είναι και υποψήφια Διδάκτωρ του ίδιου ιδρύματος.
11

Βασιλική Μπελογιάννη

Φιλόλογος, MSc Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης

Η Βασιλική Μπελογιάννη σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου απ’ όπου αποφοίτησε το 2012. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της «Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ απασχολείται επαγγελματικά ως εκπαιδευτικός σε διεπιστημονικές ομάδες ψυχοπαιδαγωγικών κέντρων.
11

Αναστασία Λελέκη

Ψυχολόγος / Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Αναστασία Λελέκη είναι Ψυχολόγος - Οικογενειακή Θεραπεύτρια μέλος της British Psychological Society, εκπαιδευμένη στη Συστημική προσέγγιση. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών, με άτομα και ομάδες.
11

Ευγενία Φαρμάκη

Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή σύμβουλος

Δεν ξέρω αν εγώ διάλεξα τη ψυχολογία ή ψυχολογία εμένα. Από παιδί με απασχολούσε η ανθρώπινη συμπεριφορά και πως αυτή διαμορφώνεται και επηρεάζεται. Ο δρόμος ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, αν και περπάτησα σε πολλά παρεμφερή μονοπάτια μέχρι να φτάσω στο τελικό. Αυτό βέβαια συντέλεσε στον εμπλουτισμό της ενσυναίσθησης μου και στην ανάπτυξη της συναισθηματικής μου κρίσης.
11

Γιώργος Σύρρος

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Ο Γιώργος Σύρρος είναι ψυχολόγος -ψυχοθεραπευτής. Απέκτησε το πτυχίο ψυχολογίας (B.Sc.) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 2011. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας το 2016, ως κλινικός ψυχολόγος (M.Sc.). Από το 2020 εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.
11

Άννα Βουλγαροπούλου

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Άννα Βουλγαροπούλου είναι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή Θεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.
10

Κλεοπάτρα Αθανασιάδου

Ψυχολόγος – Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου και μέσα από την κλινική μου εμπειρία ανέπτυξα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση που σήμερα με καθιστά ανοιχτή και ευέλικτη στην πρακτική μου, στην προσφορά ποιοτικών παρεμβάσεων σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαφορετικές δυσκολίες. Η επαγγελματική μου εμπειρία είναι κυρίως με παιδιά και με ενήλικες που αντιμετωπίζουν ασθένεια, απώλεια ή έχουν βιώσει κάποια τραυματική εμπειρία, καθώς και με φροντιστές ασθενών.
10

Μαρία Σαββίδου

Ψυχολόγος Α.Π.Θ. - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Η Μαρία Σαββίδου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Κλινικής - Κοινωνικής Ψυχολογίας και η ειδίκευσή της είναι η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας ή Επαγγελματική Συμβουλευτική.
11

Αλεξία Ειρήνη Κωνσταντίνου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Αλεξία Ειρήνη Κωνσταντίνου είναι ψυχολόγος (MSc) και Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία στο «Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών» και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με αντικείμενο την Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία στο University of Reading της Αγγλίας (MSc Development and Psychopathology). Τέλος, έχει ολοκληρώσει τον 6ετή κύκλο εκπαίδευσης στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη» στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία.
9
Η Αναστασία Γκόντη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε το 2008 και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και στον σχεδιασμό Κοινωνικών Προγραμμάτων Στήριξης με το Μεταπτυχιακό που πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.
9

Νίκος Ι. Μουρίκης

Σύμβουλος ψυχικής υγείας, συστημικός ψυχοθεραπευτής, αναλυτής ονείρων

Ο Νίκος Ι. Μουρίκης είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπευτής με πολυετή εμπειρία σε πλήθος θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο. Εφαρμόζει αφενός τη συνθετική συμβουλευτική, χρησιμοποιώντας τεχνικές από όλο το εύρος των θεραπευτικών προσεγγίσεων όπως, ψυχοδυναμική, γνωσιακή - συμπεριφορική, Gestalt, εικαστική κλπ, έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.
9

Βασιλική Κουλουψούζη

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Βασιλική Κουλουψούζη είμαι ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ειδικευμένη στη Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Έχω ειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή και στις Μαθησιακές δυσκολίες από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος της Εταιρίας Φροντίδας Υγείας και Εκπαίδευσης (ΕΦΥΚΕ).
8

Σωτηρία Κάκου

Λογοθεραπεύτρια

Η Σωτηρία Κάκου είναι απόφοιτη του τμήματος λογοθεραπείας (ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ). Για την επιστημονική της κατάρτιση έχει παρακολουθήσει ποικιλία συνεδρίων, σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που αφορούν διάφορες διαταραχές. Είναι εκπαιδευμένη σε προγράμματα αξιολόγησης και παρέμβασης («ΠΛΑΣΗ», «Social Stories», «Εντατική Αλληλεπίδραση», Three-Part Treatment Plan for Oral Placement Therapy», μέθοδος δομημένης εκπ/σης «TEACCH», εναλλακτικής επικοινωνίας «ΜΑΚΑΤΟΝ» και «PECS»). 
8

Αναστάσιος Λομβαρδέας

Ψυχολόγος της Υγείας MSc, Ψυχοθεραπευτής

Σπούδασα στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης απ’όπου και αποφοίτησα το 2018. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ της Αγγλίας απ’όπου και αποφοίτησα το 2012 με τον τίτλο MSc στην Ψυχολογία της Υγείας. Από το 2018 έως και σήμερα εκπαιδεύομαι στο μοντέλο της Σχεσιακής Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας στο Π. Φάληρο.
8

Δρ. Γλυκερία Ρέππα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια / Σύμβουλος ψυχοσυναισθηματικής και κινητικής αγωγής

Η Γλυκερία Π. Ρέππα είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα των Επιστημών της Συμπεριφοράς και της Αγωγής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (Hons) και του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους από τα Πανεπιστήμια Loughborough, Roehampton και Neapolis university of Pafos. Μετεκπαιδεύεται στην Ψυχο-εκπαίδευση Οικογένειας από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.
8
Είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από τα φοιτητικά μου χρόνια το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο και το πως μπορώ να συνεισφέρω στην ευημερία του με οδήγησαν στον εθελοντισμό (Χριστοδούλειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας, παιδικές κατασκηνώσεις, κατασκηνώσεις για ΑΜΕΑ).
8

Φωτεινή Τσουκνίδα-Ανθουλάκη

Ψυχοθεραπεύτρια - Ψυχολόγος

Η Φωτεινή Τσουκνίδα-Ανθουλάκη γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας το 1974. Αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθη στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992, απεφοίτησε το 1996 με κατεύθυνση Κλινικής – Κοινωνικής Ψυχολογίας. Επίσης, έχει εξειδίκευση στην «Υπαρξιακή – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία», με 5ετής εκπαίδευση από το Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Αντίστιξη», από τους παιδοψυχιάτρους-ψυχοθεραπευτές Δημήτρη και Ελένη Καραγιάννη.
6
Η Ουρανία Ζερικιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Bangor University της Ουαλίας και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Ψυχολογία της Υγείας στο City University του Ηνωμένου Βασιλείου.
6

Αλεξία Ζήση

Ψυχολόγος - Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Αλεξία Ζήση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Deree college όπου πήρε πτυχίο ψυχολογίας (Β.Α. in Psychology). Στη συνέχεια έκανε σπουδές στη μεθοδολογία έρευνας στο Lancaster University όπου πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Psychological Research Methods.
6
Η Ολυμπιάννα Λαζανά έκανε σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Paul-Valery III του Μοντπελιέ, της Γαλλίας. Ζει και εργάζεται στην Κόρινθο ως ψυχολόγος.
6

Κωνσταντίνα Ξιφαρά

Ψυχοθεραπεύτρια - Οικογενειακή σύμβουλος

Η απόφαση της Κωνσταντίνας να ακολουθήσει επαγγελματικά τον τομέα της ψυχολογίας ήταν φυσική απόρροια του ενδιαφέροντος που πάντα έτρεφε για την ψυχοσύνθεση του ατόμου και, κυρίως, για τον τρόπο που θα μπορούσε η ίδια να συμβάλλει στην ανάλυση/θεραπεία ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών και ψυχοσωματικών παθήσεων.
6

Δημήτρης Πέτρου

Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής

Ονομάζομαι Πέτρου Δημήτριος είμαι παιδοψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής. Το κέντρο μου αποτελείται από το παιδοψυχιατρικό ιατρείο στο οποίο εκτελούνται οι ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις με τα παιδιά, τους εφήβους, και τους γονείς καθώς και από την μαθησιακή αίθουσα (αναγνωστήριο).
6

Ηδύλη Καματερού

Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Ηδύλη Καματερού γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Γνωσιακών και Συμπεριφορικών Θεραπειών (BABCP).
6
Η Αρετή Βεργούλη σπούδασε Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, υποψήφια μεταπτυχιακού τίτλου στην «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Eίναι κάτοχος διπλώματος Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και παράλληλα ολοκλήρωσε Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας (4ετες) στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Παρακολούθησε πρόγραμμα Ειδίκευσης Θεραπείας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής στο Ε.Ε.Ε.Σ & Αιγινήτειο Νοσοκομείο και έχει κλινική εμπειρία στο χώρο των τοξικοεξαρτήσεων.
6

Χρυσαυγή Τσώλα

Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Χρυσαυγή Τσώλα και είμαι ψυχολόγος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, μετακόμισα στην Αθήνα και εντάχθηκα σε ένα τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.
6

Ηλιάννα Πεσσάρη

Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην βιωματική θεραπεία μέσω ψυχοδράματος

Ονομάζομαι Πεσσάρη Ηλιάννα. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ειδικευτεί στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno (2009-2013) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας. Από το 2010, εργάζομαι ως ψυχολόγος σε ατομικές συνεδρίες και σε ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία. Από το 2014 ξεκίνησα τη λειτουργία του Χώρου Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος, Προσωπική Ανάπτυξη.
5

Ευάγγελος Δρίβας

Κλινικός Ψυχολόγος (B.Sc., M.Sc.)

Ο Ευάγγελος Δρίβας είναι Κλινικός Ψυχολόγος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Master of Science in Clinical & Community Psychology από το University of East London. Επίσης, είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου.
5
Έχω αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στα Ιωάννινα, στο πρόγραμμα ''Επιστήμες της Αγωγής" με θέμα την "Συμβουλευτική εφαρμοσμένη σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά πλαίσια".
6

Άννα Πετράκη

Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια σε θέματα σεξουαλικής υγείας

Είμαι ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια- οικογενειακή θεραπεύτρια και έχω εξειδίκευση σε θέματα σεξουαλικής υγείας.
5

Νένα Παπαδοπούλου

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος - Συμβουλευτική Υποστήριξη

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Νένα και είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του University Of Nicosia. Η περαιτέρω εξειδίκευσή μου αφορά στην Διαχείριση του Ψυχικού και Συναισθηματικού Τραύματος και στη Διαχείριση του Φόβου και της Ψυχικής Ανθεκτικότητας.
5
Ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με ισχυρό ενδιαφέρον ως προς την αρθρογραφία αναφορικά στην εργασιακή και κοινωνική ψυχολογία. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ προσωρινά παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στον τομέα της Οργανωσιακής και Εργασιακής Ψυχολογίας στο University of Surrey.
5

Ουρανία Αργύρη

Ψυχολόγος MSc

Ονομάζομαι Ουρανία Αργύρη είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύομαι στην Αντιμετώπιση εξαρτήσεων - Εξαρτησιολογία, όπου και ολοκλήρωσα τον μεταπτυχιακό μου δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
5

Τραϊάνα Αθανασιάδου

Ψυχολόγος - Κλινική Ψυχοπαθολογία

Η Αθανασιάδου Τραϊάνα είναι Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η αρχή έγινε με την Άσκηση της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου και αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον της για την Κλινική Ψυχοπαθολογία στην οποία μετεκπαιδεύτηκε αργότερα. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για ζητήματα σεξουαλικότητας και διαπροσωπικών σχέσεων την οδήγησε να εξειδικευτεί πάνω στις θεραπείες ψυχοσεξουαλικών διαταραχών.
4
Είμαι ψυχολόγος με ειδίκευση στο ψυχόδραμα -απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και η εκπαίδευσή μου έγινε στο κλασικό ψυχόδραμα του Μoreno από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).
4
Η Άννα Μέριανου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) και του Τμήματος Ψυχολογίας στο Α.Π.Θ. Από το 2010 εργάζεται ως στρατιωτικός ψυχολόγος στην Πολεμική Αεροπορία με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον τομέα της Προαγωγής Ψυχικής Υγείας και της Πρόληψης Ψυχιατρικών Διαταραχών.
4

Μαργαρίτα Θεοχαροπούλου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Θεοχαροπούλου Μαρία- Μαργαρίτα είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, εξειδικευμένη στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και ζευγαριών. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιστοποιήθηκε ως Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γνωστικών Συμπεριφορικών Θεραπειών (EABCT).
4

Ευαγγελία Φραγκούλη

Λογοθεραπεύτρια

Η Ευαγγελία Φραγκούλη σπούδασε Λογοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια, έχοντας αντιμετωπίσει μια πληθώρα παθολογίας παιδιών και ενηλίκων, όπως αναπτυξιακές διαταραχές, τραυλισμό, διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, σύνδρομο Asperger, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, κ.α.
4
Η Τσίμπρη Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος στη Δυτική Αττική, "Ναυτίλος", στην Αθήνα.
4

Δρ. Βίκυ Γκόλτση

Αθλητικός Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Είμαι η Βίκυ Γκόλτση και εξειδικεύομαι στην ψυχοεκπαίδευση ατόμων, ομάδων και οργανισμών, έχοντας εργαστεί με άτομα και οργανισμούς με στόχο την συνεχή ανάπτυξη και εύρεση στόχου και νοήματος. Είμαι διδάκτωρ ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Northumbria at Newcastle, UK, και διδάσκω, εκπαιδεύοντας φοιτητές ψυχολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
4

Βίκυ Τσατσανύφου

Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Βίκυ Τσατσανύφου είναι Ψυχολόγος. Εκπαιδεύτηκε στην Οικογενειακή Θεραπεία στο Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο. Εργάζεται ιδιωτικά αναλαμβάνοντας την θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων (ομαδικά ή ατομικά), τη θεραπεία ζεύγους και τη θεραπεία οικογένειας.
4

Έλενα Πατήλα

Ψυχολόγος, Συστημική Ατομική & Οικογενειακή Θεραπεία

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ με κατεύθυνση Κοινωνικής - Κλινικής Ψυχολογίας και είμαι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εξειδικεύτηκα στην Οικογενειακή- Συστημική Θεραπεία.
4

Ιωάννα Καπετανάκου

Ψυχολόγος- Συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια

Είμαι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας συνεχώς επαφή με τους ανθρώπους αντιλήφθηκα πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η αλληλεπίδραση του ατόμου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του και οι σχέσεις που αναπτύσσει και έτσι αποφάσισα να εξειδικευτώ στη συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας (ΣΚΕΨΥΣ), μέλος της European Family Therapy Association (EFTA). Παράλληλα, ολοκλήρωσα διετή εκπαίδευση στη ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.
4

Κατερίνα Δούλου

Λογοθεραπεύτρια - Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης - MSc Ειδικής αγωγής

Είμαι Λογοθεραπεύτρια, δασκάλα και ειδική παιδαγωγός καθώς και ιδρύτρια του κέντρου ειδικών θεραπειών “Mindnest” στην Αθήνα. Απέκτησα τον βασικό τίτλο σπουδών μου (BSc) στον τομέα της Λογοθεραπείας από το πανεπιστήμιο Queen Margaret University, του Εδιμβούργου, ενώ στη συνέχεια, υπήρξα αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστρικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
4

Αγγελική Μπογοσιάν

Ψυχολόγος της Υγείας, MSc, PhD, DPsych

Είμαι ψυχολόγος της υγείας. Σπούδασα ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Southampton και είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Southampton (Ηνωμένο Βασίλειο). Εργάζομαι ως επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Η έρευνά μου επικεντρώνεται στην ψυχολογική προσαρμογή και διαχείριση συμπτωμάτων ατόμων με νευρολογικές παθήσεις.
4

Πηνελόπη Μελίδου

MSc Ψυχολόγος Υγείας

Ονομάζομαι Μελίδου Πηνελόπη και είμαι Ψυχολόγος Υγείας. Πραγματοποίησα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, έκανα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές επάνω στην Ψυχολογία της Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen στην Σκωτία. Κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού μου, έλαβα πιστοποίηση από το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) ως Health Coach και εργάστηκα στο Πανεπιστήμιο του Αμπερντίν, παρέχοντας την υπηρεσία Health Coaching.
5
Ο Αλέξανδρος N. Μουσούρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος – Αργολίδας. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, όπου του απενεμήθη ο τίτλος με διάκριση (BA of Arts in Psychology - Distinction).
5

Πολίνα (Πολυξένη) Μουσιάδου

Ψυχολόγος, Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία

Ονομάζομαι Πολίνα (Πολυξένη) Μουσιάδου και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια ατομικά και με ομάδες. Έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική προσέγγιση, διετή εκπαίδευση στις Μεταμοντέρνες Συστημικές Προσεγγίσεις στην οικογενειακή θεραπεία και έχω ολοκληρώσει μετεκπαίδευση στην θεραπευτική εργασία με τα όνειρα.
3
Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, και έχω ειδικευθεί στην ψυχοθεραπευτική μέθοδο της Ομαδικής Ανάλυσης και στην ψυχοθεραπεία μέσω καλλιτεχνικών ομάδων. Έχω εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά πλαίσια παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όπως Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, κέντρα για γονείς και παιδιά, το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, προσφέροντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική.
3

Υπατία Βρεττού

Ψυχολόγος Msc: Ψυχολογία του Κοινωνικού Δεσμού, Παιδοψυχολογία

Η Υπατία Βρεττού σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Μετεκπαιδεύθηκε στη Γαλλία στο Πανεπιστήμιο Lyon II όπου απέκτησε τον τίτλο της Ψυχολόγου του Κοινωνικού Δεσμού. Στη Γαλλία ασχολήθηκε κλινικά και ακαδημαϊκά με την ψυχοδυναμική προσέγγιση και την παιγνιοθεραπεία. Από το 2014 εργάζεται ως ιδιώτης ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη.
3

Βιβιάννα Κόμπουλη

Κλινική ψυχολόγος, Msc.- Εκπαιδευόμενη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεύτρια

Η Βιβιάννα Κόμπουλη είναι Κλινική Ψυχολόγος, Msc. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές στην Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το 2017 και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην «Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία» στο Πανεπιστήμιο του Bath της Αγγλίας. Από τον Οκτώβριο του 2018 εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Εταιρία Γνωσιακών-Συμπεριφοριστικών Σπουδών.
5

Ελένη Χαρούλη

Ψυχολόγος- ΜSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΕΚΠΑ-ΔΠΘ)

Η Ελένη Χαρούλη ολοκληρώνοντας τις βασικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία, στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάζεται ως συμβουλευτική ψυχολόγος με παιδιά και εφήβους που εντάσσονται στο φάσμα του αυτισμού και άλλων αναπτυξιακών διαταραχών, μαθησιακών και συναισθηματικών δυσκολιών.
3

Λίνα Καΐρη

Συστημική ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Λίνα Καΐρη. Ξεκίνησα τις βασικές μου σπουδές στο Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησα το Master μου με τίτλο "Κλινική Ψυχολογία, ψυχοπαθολογία και ψυχοθεραπεία ψυχοδυναμικής προσέγγισης" από το κέντρο Psicoespacio στην Μαδρίτη.
3

Ευφροσύνη Ευθυμίου

Ειδική Παιδαγωγός- Μουσικοθεραπεύτρια (Trainee)

Ονομάζομαι Ευφροσύνη Ευθυμίου και είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πατρών. Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι ως Ειδική Παιδαγωγός σε διάφορα πολυπολιτισμικά σχολεία του Λονδίνου. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε στο ειδικό σχολείο Phoenix Primary and Secondary School και συνεχίστηκε στο Haymerle Special School στο Λονδίνο για δύο έτη.
3

Φραντζέσκα Φραγκιουδάκη

Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος MSc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας - Παιγνιοθεραπεύτρια

Η Φραγκιουδάκη Φραντζέσκα είναι ψυχολόγος - παιδοψυχολόγος – παιγνιοθεραπεύτρια. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη παιγνιοθεραπεύτρια από το Διεθνή Οργανισμό Παιγνιοθεραπείας (Play Therapy International) και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).
3

Άννα Ντάντσενκο

Ψυχολόγος Ειδικής Αγωγής - Msc παιδοψυχολογίας

Πολυετής επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της ψυχολογίας - παιδοψυχολογίας -ειδικής αγωγής με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός), στις μαθησιακές και συναισθηματικές δυσκολίες και στη συμβουλευτική - εκπαίδευση γονέων.
3

Δημήτρης Δακρότσης

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απόφοιτος Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού, Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
3

Μαρία Ξανθάκη

Ψυχολόγος MSc -Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων

Η Μαρία Ξανθάκη είναι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων, απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Κρήτης, με εξειδίκευση στην Κατάχρηση Ουσιών (MSc) από το Πανεπιστήμιο Sussex (Brighton, UK), στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Στο γραφείο της παρέχει υπηρεσίες σε ενήλικες δια ζώσης και διαδικτυακά βασισμένες στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.
9

Γιάννης Αγγελής

Κοινωνικός Λειτουργός - Σωματικός Ψυχοθεραπευτής

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έκανα την πρακτική μου άσκηση στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες Skolevein, στην πόλη Γκριμσταντ. Μετέπειτα ειδικεύτηκα στη σωματική ψυχοθεραπεία, αποφοιτώντας από το κέντρο ‘’Βίλχελμ Ράιχ’’- Ελληνικό Ινστιτούτο νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης χαρακτήρα.
2

Ελένη Τζίκου

Ψυχολόγος

Η Ελένη Τζίκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2001), του 3ετούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος (2007) και του 3ετούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας (2010) του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α. Δαφνί).
2

Άννα Τσική

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Η αγάπη μου για την επιστήμη της Ψυχολογίας και την συναναστροφή με ανθρώπους με οδήγησε από νωρίς στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών. Μετά από την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω τη σπουδαιότητα της καλής ψυχικής υγείας στη ζωή μας, στόχος που προάγεται από τους ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας.
2

Αλέξανδρος Λίτος

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Msc Αιγηνίτειο Νοσοκομείο. Επιστημονικός Συνεργάτης Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας.
2

Μαρίζα Σταγάκη

Κλινική Ψυχολόγος, MSc

Η Μαρίζα Σταγάκη είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας (DClinPsy) στο Πανεπιστήμιο King's College London. Ως εκπαιδευόμενη Κλινική Ψυχολόγος, εργάζεται σε διάφορες κλινικές υπηρεσίες στον NHS (National Health Service) του Λονδίνου προσφέροντας ψυχοθεραπεία σε ενηλίκους, εφήβους και παιδιά με άγχος, κατάθλιψη, καθώς και ψύχωση, διαταραχές προσωπικότητας, διπολική διαταραχή, χρήση ουσιών κλπ. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο Bethlem Royal Hospital (μονάδα νοσηλευόμενων παιδιών και εφήβων).
2
Η Κασσιανή Τρικαλιώτη είναι Ψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Εκλεκτική Συμβουλευτική, στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στην Παιγνιοθεραπεία-Θεραπευτικό Παιχνίδι.
2

Βέρα Κλάδη

Ψυχολόγος

Η Κλάδη Βέρα είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει ειδικευθεί στις σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις και τρόπους παρέμβασης σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες
2

Μαριλίνα Αναστοπούλου

Ψυχολόγος-Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια-Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Εξειδικεύθηκα στην Κλινική Ύπνωση και στην συνέχεια στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Πάτρας. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.
2

Θεοδώρα Βίνη

ΜΑ, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή θεραπεύτρια

Είμαι ψυχολόγος με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ομαδική Θεραπεία από το University of London. Εργάστηκα ως Ψυχολόγος από το 2004 έως το 2019 στην απεξάρτηση ενηλίκων από το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, και τα ναρκωτικά στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Παράλληλα διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Ελληνικό.
2

Ελεάνα Αρμάο

Αναπτυξιακή ψυχολόγος, Υπ. Διδάκτωρ, ΕΚΠΑ

Η Ελεάνα Αρμάο είναι αναπτυξιακή ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, αριστούχος του Πανεπιστημίου του Kent (ΜSc) και υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του ΕΚΠΑ. Τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα μοιράζονται μεταξύ ψυχοθεραπευτικής πρακτικής, έρευνας και διδασκαλίας.
2

Χριστίνα Γαλάνη

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια & Workplace Coach

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου, και Μεταπτυχιακού στην Εργασιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham (MSc Occupational Psychology). Έχει εργαστεί για 14 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Εξυπηρέτησης Πελατών και της Ναυτιλίας, ενώ έχει μάθει πολλά μέσα από την αλληλεπίδραση με πελάτες, την συμβουλευτική και την παρακίνηση ομάδων εργαζομένων.
2

Θεοφανία Πινιρτζή

Ψυχοθεραπεύτρια

Η Θεοφανία Πινιρτζή κατέκτησε το πρώτο της πτυχίο στην ψυχολογία (BA Ψυχολογία) το 2010 στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος με υποτροφία. Συνεργάζεται ιδιωτικά με συλλόγους και κέντρα ψυχικής υγείας από το 2012 μέχρι σήμερα εστιάζοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, την σεξουαλικότητα, το διαζύγιο, το πένθος, αλλαγές ζωής, άγχος και θλίψη με συνολική εμπειρία 6 χρόνων.
2
Η Μυλοπούλου Ιωάννα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Άνω Πατήσια, όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc by Research in Clinical Psychology) στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
3

Ανδριάννα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο University of Bedfordshire της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκα στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ένηλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερή του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησα και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχω στόχο να καλύψω εγώ και οι συνεργάτες μου, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική, αλλά και η μέθοδος «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει θέματα Αυτοπεποίθησης.
2

Κορίνα Τσέρνεα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Κορίνα Τσέρνεα, είμαι ψυχολόγος– ψυχοθεραπεύτρια με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Η θεραπευτική μου ματιά στηρίζεται στο μοντέλο της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας έχοντας ως βάση την επιστημολογία και τις μεθοδολογίες της Συστημικής Θεωρίας και αξιοποιώντας στοιχεία της Υπαρξιακής, της Gestalt και της Υπερβατικής Ψυχοθεραπείας.
2

Θωμάς Θεοδοσίου

Κλινικός Νευροψυχολόγος - Καθηγητής Ψυχολογίας & Νευροψυχολογίας - Ειδικευόμενος Ψυχοθεραπευτής ΓΑΨ

Ο Θωμάς Θεοδοσίου είναι Κλινικός Νευροψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία, αρίστευσε και αποφοίτησε πρώτος στην κατάταξη, στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εν συνεχεία, σπούδασε και αρίστευσε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κλινική Νευροψυχολογία-Νοητικές Νευροεπιστήμες» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το McGill University, Montreal Neurological Institute (Canada). Στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης ακολούθησε την κλινική κατεύθυνση της Κλινικής Νευροψυχολογίας.
2

Μαρία Γιαλαμά

Ψυχολόγος Υγείας

Η Μαρία Γιαλαμά είναι υποψήφια διδάκτωρ Ψυχολογίας και βοηθός διδασκαλίας στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ, κατέχει μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία και έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία.
2

Σεβαστή Τσώνη

Ψυχολόγος, MSc ''Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων''

Ονομάζομαι Τσώνη Σέβη, είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με MSc στον τομέα της “Ψυχικής Υγείας και Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων” της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
1

Σταυρούλα Καλαντζή

Κλινική Ψυχολόγος, MSc

Η Σταυρούλα Καλαντζή είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας στο London Metropolitan University και, επί του παρόντος, εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με εφήβους και ενήλικες ιδιωτικά.
1

Βάσια Μανίκα

Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Wellbeing Specialist

Η Βάσια είνα Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι Managing Director, εκπαιδεύτρια και facilitator της Dynamic Equilibrium System Ltd σε θέματα Wellbeing, Sports Communication, Micro Expressions & Body Language και NLP και διδάσκει “Presentation Skills” για επαγγελματίες Υγείας.
1

Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής - Τακτικό Μέλος Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας - Δίπλωμα στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών
1

Νεκτάρ Τουμανιάν

Ψυχολόγος MSc, Ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

Η Νεκτάρ Τουμανιάν ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου. Για μεταπτυχιακές σπουδές συνέχισε στο Vrije Universiteit στο Άμστερνταμ, όπου απέκτησε Μάστερ (MSc) στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία, ενώ αργότερα ειδικεύτηκε στο τετραετές Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.
1

Αναστασία Παπασούλη

Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Ονομάζομαι Παπασούλη Αναστασία και είμαι Ψυχολόγος -Οικογενειακή θεραπεύτρια. Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα ειδικεύτηκα στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία στο Κέντρο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης έχω παρακολουθήσει ποικίλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο την ειδική αγωγή, τη σχολική ψυχολογία, την παιγνιοθεραπεία, τη συμβουλευτική γονέων κ.α.
1

Ελένη Μακρυνόρη

Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός

Ονομάζομαι Μακρυνόρη Ελένη και είμαι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο γνωστικό αντικείμενο της εγκληματολογίας.
1

Κωνσταντίνα Δρίβα

Ειδική Παιδαγωγός

H Δρίβα Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1984. Είναι φιλόλογος με εξειδίκευση στην Ειδική Εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί επισταμένως με την αντιμετώπιση και τη διαχείριση μαθησιακών και αναπτυξιακών διαταραχών και από το 2012 και εξής προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».
1

Χριστίνα Φραγκιαδάκη

Ψυχολόγος, Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια

Είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας, B.Sc. (Hons) με first class honours, από το Canterbury Christ Church University στο Kent. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους, στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας “ΣΚΕΨΥΣ” και μεταπτυχιακές σπουδές στη Δραματοθεραπεία, στο Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας μέσω Θεάτρου “ΑΙΩΝ”. Εργάζομαι ιδιωτικά σε συνεδρίες ατομικές, ζεύγους και οικογένειας, καθώς και με ομάδες.
1

Ηλίας Κ. Θεοδωρακόπουλος

(BSc, MA, MSc) Ψυχοθεραπευτής – Ψυχολόγος Μέλος της ΕΕΑΟ&ΟΨ και του BPS (MBPsS) - BeyondFreud

O Θεοδωρακόπουλος Κ. Ηλίας είναι Ψυχολόγος μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (MBPsS), Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής και υποψήφιος Διδάκτωρ στον ερευνητικό τομέα «Ψυχανάλυση και Προσχολική Ηλικία» του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Ελληνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
1

Πηνελόπη Σπεντζούρη

Ψυχολόγος MS.c - Μετεκπαίδευση στη Ψυχοδυναμική Θεραπεία

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας και του μεταπτυχιακού προγράμματος Εγκληματολογίας «Η σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της» του Παντείου Πανεπιστημίου.
1

Νίκος Φραγκιάς

Ψυχοθεραπευτής & Profiler/ Behavioral Analyst

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Behavioral Analyst, Profiler και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το Academy of Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες, όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection) και σε τεχνικές Ανάκρισης και Εξαπάτησης (Interrogation & Deception).
1

Ελισάβετ Παππά

Συστημική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύομαι στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας ΣΚΈΨΥΣ στην Αθήνα. Επιπρόσθετα, έχω εκπαιδευτεί μέσω προγραμμάτων E-Learning του Ε.Κ.Π.Α. στην Διάγνωση και Θεραπεία των Ψυχικών Διαταραχών μέσω εφαρμογής της Νευροεπιστήμης στη Μουσικοθεραπεία και τη Σωματική Ψυχοθεραπεία όπως και στη Διαπαιδαγώγηση κατά τη Σχολική Ηλικία.
1

Βαγγέλης Λεμπέσης

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής

Ο Βαγγέλης Λεμπέσης είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής και εργάζεται ιδιωτικά ακολουθώντας ένα συνθετικό τρόπο σκέψης που αντλεί από την πελατοκεντρική ψυχοθεραπεία, τη γνωσιακή ανάλυση, τη Gestalt, τη συστημική θεώρηση και τη σχεσιακή ψυχανάλυση. Κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το University of East London.
1

Κυριακή Λέντζιου

Κλινική Ψυχολόγος ΒSc, MSc - Ψυχοθεραπεύτρια - Κλινική Βιοθυμική Υπνοθεραπεύτρια

H Κυριακή Λέντζιου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια – κλινική υπνοθεραπεύτρια στη Θεσσαλονίκη. Απέκτησε το βασικό τίτλο σπουδών της (BSc) στον τομέα της Ψυχολογίας από το τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (MSc) λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική & Κοινοτική Ψυχολογία στο University of East London.
1

Δρ. Νάντια Πέππα

Κλινική ερευνήτρια – Διδάκτωρ Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας (PhD)

Η Νάντια Πέππα είναι κλινική ερευνήτρια, με διδακτορικό στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία από το πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (University of Southampton, UK). Η διδακτορική της διατριβή διερεύνησε την συννοσηρότητα μεταξύ της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και διαταραχές διαγωγής και αντικοινωνικής, βίαιης συμπεριφοράς σε παιδιά και εφήβους. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο από το πανεπιστήμιο του Ντάραμ (Durham University, UK) και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας από το πανεπιστήμιο του Σάρεï (University of Surrey).
1

Μαρία Βογιατζή

Σχολική ψυχολόγος- εκπ. Συστημική- οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Βογιατζή είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εκπαιδευόμενη συστημική- οικογενειακή θεραπεύτρια. Σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστημίο. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε από το βρετανικό πανεπιστήμιο Edexcel στο πρόγραμμα «Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία: Έννοια-Αιτιολογία-Διάγνωση/Αξιολόγηση».
0

Φώνη Τζιτζιμίκα

Ψυχολόγος BSc, MA, MBPsS

Η Φώνη Τζιτζιμίκα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ψυχανάλυση, University of Essex, UK. Ολοκλήρωσε την πρακτική της στη Νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Θεσσαλονίκης καθώς και στο District General Hospital, στο Colchester, UK.
0

Παρασκευή Μπούρα

Ψυχολόγος - M.Sc Παιδοψυχολόγος

Η Μπούρα Παρασκευή είναι ψυχολόγος/ παιδοψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύτηκε στην Ανάπτυξη παιδιών και εφήβων (MSc in Child Development, University of Central Lancashire). Διαθέτει επίσης πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
0

Ευαγγελία Αβραάμ

Ψυχολόγος -Ψυχοθεραπεύτρια Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος “Ψυχολογίας” του “Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου”. Ειδικεύτηκα στην Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία (Cognitive Analytic Therapy), την οποία και εφαρμόζω, σε ιδιωτικό χώρο στη Θεσσαλονίκη. Έχω επιμορφωθεί στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη “Γνωστική Συμπεριφοριστική Θεραπεία: Θεωρία και Κλινική Πράξη”.
0

Μαρίνα Μόσχα

Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Εξειδίκευση στη Σεξουαλική Υγεία

M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, εξειδίκευση στη σεξουαλική υγεία. Εξειδίκευση στη σεξουαλική υγεία, σχέσεις ζευγαριών και παιδιού-γονιού.
0

Γιώργος Πανταζόπουλος

Κλινικός Ψυχολόγος

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος είναι Ψυχολόγος, μέλος Σ.Ε.Ψ με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στο University of Indianapolis. Έχει εργαστεί σε δημόσιους φορείς υγείας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί το γραφείο του στη Γλυφάδα.
0

Ιωάννα Μαυρίδου

Ψυχολόγος Υγείας - Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2012, με βαθμό Λίαν Καλώς. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Cardiff Metropolitan University, όπου εξειδικεύτηκε στην Ψυχολογία της Υγείας. Από το 2014 είναι εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Αναλυτικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας.
0

Έλσα Καλαμπάκα

Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια - Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Το όνομα μου είναι Καλαμπάκα Έλσα. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Καλαμπάκα Θεσσαλίας. Στην συνέχεια σπούδασα και εκ τότε εργάζομαι στην Αθήνα. Είμαι Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στην Κοινωνική Εργασία. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην Συστημική Οικογενειακή Προσέγγιση μέσω της ψυχοθεραπείας ατόμων, ομάδων και οικογενειών στο ψυχοθεραπευτικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη».
0

Σοφία Δήμου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στο Ψυχόδραμα

Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησα το 2005. Ως Ψυχοθεραπεύτρια μετεκπαιδεύτηκα στο Κλασσικό Ψυχόδραμα του Moreno (2007- 2012) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥ.Κ.Α.Π.), πιστοποιημένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Οργανισμών Ψυχοδράματος (FEPTO).
0

Όλγα Ψωμιάδη

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Όλγα Ψωμιάδη είναι ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία (MA in Psychology) από το New York University (NYU) της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α., και εξειδίκευση στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, ατομική, ομάδας, ζεύγους και οικογένειας, καθώς και στη συμβουλευτική γονέων.
0

Αριστονίκη Τρυφωνίδου

Εξελικτική Ψυχολόγος PhD

Η Αριστονίκη Θεοδοσίου-Τρυφωνίδου σπούδασε αυτό που αγαπούσε και ονειρευόταν: Ψυχολογία στο ΑΠΘ με υποτροφία από το ΙΚΥΚ. Έχει 4 μεταπτυχιακές ειδικεύσεις: στη Συμβουλευτική ψυχολογία, στη Σχολική-Εξελικτική ψυχολογία, στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών μονάδων, στην Εικαστική Θεραπεία.
0

Μαρία Καρκανιά

Ψυχολόγος - Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια μέσω των Τεχνών

Η Μαρία Καρκανιά είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2002) και του τμήματος Ψυχολογίας του University of Wales (2006). Είναι Ψυχολόγος με Ψυχοδυναμική (Αναλυτική – Γιουγκιανή) κατεύθυνση, θεραπεύτρια μέσω της κίνησης και χρησιμοποιεί θεραπείες μέσω Τεχνών (χοροθεραπεία, θεραπεία μέσω των εικαστικών, θεραπεία μέσω της άμμου) στη θεραπευτική δουλειά της με παιδιά και εφήβους και νέους.
0

Παρασκευή Αθανασούλη

Ψυχολόγος- Κλινικός Νευροψυχολόγος- Gestalt Ψυχοθεραπεύτρια

Eίμαι Ψυχολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω ειδικευτεί στην Κλινική Νευροψυχολογία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με το Health Science Center, University of Texas, Houston, USA. Επίσης, έχω ολοκληρώσει 4ετή εκπαίδευση στην Gestalt Ψυχοθεραπεία και συνεχίζω την προσωπική μου ανάπτυξη και εκπαίδευση στην συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Βρείτε μας στα...