scientific

Επιστημονικοί Συνεργάτες

To Psychologynow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας! Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, ψυχολόγος, ψυχίατρος, νευρολόγος και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το Psychologynow.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας. Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας!


Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το psychologynow.gr

Αλεξία Κωνσταντίνου

Αλεξία Κωνσταντίνου

Ψυχολόγος
Ονομάζομαι Αλεξία Ειρήνη Κωνσταντίνου και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992. Σπούδασα Ψυχολογία στο «Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών» και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με αντικείμενο την Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία στο University of Reading της Αγγλίας (MSc Development and Psychopathology).
Αγγελική Κουτελιά

Αγγελική Κουτελιά

ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια
Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών και κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Στην πρακτική μου ασχολήθηκα με την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στο κέντρο πρόληψης «Σταθμός».
Αλέξανδρος N. Μουσούρος

Αλέξανδρος N. Μουσούρος

Ψυχολόγος
Ο Αλέξανδρος N. Μουσούρος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος – Αργολίδας. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, όπου του απενεμήθη ο τίτλος με διάκριση (BA of Arts in Psychology - Distinction).
Αλεξία Ζήση

Αλεξία Ζήση

Ψυχολόγος - Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια
Η Αλεξία Ζήση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Deree college όπου πήρε πτυχίο ψυχολογίας (Β.Α. in Psychology). Στη συνέχεια έκανε σπουδές στη μεθοδολογία έρευνας στο Lancaster University όπου πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Psychological Research Methods.
Αλέξανδρος Λίτος

Αλέξανδρος Λίτος

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc
Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής MD Msc, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Msc Αιγηνίτειο Νοσοκομείο. Επιστημονικός Συνεργάτης Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας.
Άννα Τσική

Άννα Τσική

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Η αγάπη μου για την επιστήμη της Ψυχολογίας και την συναναστροφή με ανθρώπους με οδήγησε από νωρίς στην απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών. Μετά από την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και την προσωπική μου εμπειρία γνωρίζω τη σπουδαιότητα της καλής ψυχικής υγείας στη ζωή μας, στόχος που προάγεται από τους ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας.
Δάφνη Μουλαδάκη

Δάφνη Μουλαδάκη

Ψυχολόγος
Έχω αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στα Ιωάννινα, στο πρόγραμμα ''Επιστήμες της Αγωγής" με θέμα την "Συμβουλευτική εφαρμοσμένη σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά πλαίσια".
Δήμητρα Πετανίδου

Δήμητρα Πετανίδου

Ψυχολόγος
Η Δήμητρα Πετανίδου Ψυχολόγος (MSc, Ph.D.) έχει κάνει μετεκπαίδευση στη Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία (Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας, Ψ.Ν.Α.) και στην Ψυχοτραυματολογία (Εye Movement Desensitization & Reprocessing - EMDR στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών).
Δημήτρης Πέτρου

Δημήτρης Πέτρου

Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής
Ονομάζομαι Πέτρου Δημήτριος είμαι παιδοψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής. Το κέντρο μου αποτελείται από το παιδοψυχιατρικό ιατρείο στο οποίο εκτελούνται οι ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις με τα παιδιά, τους εφήβους, και τους γονείς καθώς και από την μαθησιακή αίθουσα (αναγνωστήριο).
Δέσποινα Δριβάκου

Δέσποινα Δριβάκου

Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχoθεραπεύτρια
Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα στην συστημική/ οικογενειακή ψυχοθεραπεία. Έκτοτε παρακολουθώ ανελειπώς σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στη συστημική προσέγγιση. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κοινωνική Ιατρική και Βασική μεθοδολογία έρευνας, από την ιατρική σχολή Α.Π.Θ. Εχω εργαστεί εθελοντικά αλλά και με έμμισθη σχέση εργασίας σε πολλά θεραπευτικά πλαίσια της Θεσσαλονίκης, για απεξάρτηση απο ναρκωτικά και τυχερά παιχνίδια . Είμαι επιστημονικά υπεύθυνη της Εταιρείας Διάδοσης και Έρευνας της Συστημικής Σκέψης και πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. ΕΠ7Α.
Δήμητρα Τσώλα

Δήμητρα Τσώλα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια
Η Δήμητρα Τσώλα σπούδασε ψυχολογία και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην κλινική ψυχολογία (Master of Arts). Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών όπου παρέχει ψυχοθεραπεία σε άτομα με κατάθλιψη και άλλες διαταραχές διάθεσης, αγχώδεις διαταραχές, διατροφικές διαταραχές, δυσλειτουργικές διαπροσωπικές σχέσεις, προβλήματα επιμέλειας ανηλίκων, χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Ντενίζ Βεβζήογλου

Ντενίζ Βεβζήογλου

Ψυχολόγος
Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτηση μου ξεκίνησα μεταπτυχιακό στο ΕΨΥΜΕ Βορείου Ελλάδος και απόκτησα πιστοποίηση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, με διαφορα θέματα πάντα με επίκεντρο την Ψυχολογία και τις Ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες.
Ελένη Παναγιωτακοπούλου

Ελένη Παναγιωτακοπούλου

Ψυχολόγος
Είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Από τα φοιτητικά μου χρόνια το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο και το πως μπορώ να συνεισφέρω στην ευημερία του με οδήγησαν στον εθελοντισμό (Χριστοδούλειο Ίδρυμα παιδικής προστασίας, παιδικές κατασκηνώσεις, κατασκηνώσεις για ΑΜΕΑ).
Ελένη Μακρυνόρη

Ελένη Μακρυνόρη

Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός
Ονομάζομαι Μακρυνόρη Ελένη και είμαι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο γνωστικό αντικείμενο της εγκληματολογίας.
Ελένη Τζίκου

Ελένη Τζίκου

Ψυχολόγος
Η Ελένη Τζίκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2001), του 3ετούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος Χοροθεραπείας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος (2007) και του 3ετούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας (2010) του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α. Δαφνί).
Ευαγγελία Φραγκούλη

Ευαγγελία Φραγκούλη

Λογοθεραπεύτρια
Η Ευαγγελία Φραγκούλη σπούδασε Λογοθεραπεία στο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια, έχοντας αντιμετωπίσει μια πληθώρα παθολογίας παιδιών και ενηλίκων, όπως αναπτυξιακές διαταραχές, τραυλισμό, διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, σύνδρομο Asperger, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια, κ.α.
Φανή Τράικου

Φανή Τράικου

Ψυχολόγος (MSc) - Mindfulness Coach
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Ψυχολογίας της Υγείας και της Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας.
Αναστασία Γκόντη

Αναστασία Γκόντη

Ψυχολόγος
Η Αναστασία Γκόντη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε το 2008 και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και στον σχεδιασμό Κοινωνικών Προγραμμάτων Στήριξης με το Μεταπτυχιακό που πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.
Γιώτα Κοβάνη

Γιώτα Κοβάνη

Ψυχολόγος, MSc
Η Γιώτα Κοβάνη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και εξιδεικευμένη στη Συμβουλευτική και το Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Ιφιγένεια Στυλιανού

Ιφιγένεια Στυλιανού

Σχολική Ψυχολόγος
Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Υποψήφια κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Προγράμματος Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ειδικευόμενη Σχολική Ψυχολόγος, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
Γιάννης Αγγελής

Γιάννης Αγγελής

Κοινωνικός Λειτουργός
Ο Γιάννης Αγγελής γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα της κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έκανε την πρακτική του άσκηση στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες Skoleveien, στην πόλη Γκριμσταντ.
Κατερίνα Αθανασίου

Κατερίνα Αθανασίου

Συστημική Σύμβουλος MA, PhD
Η Κατερίνα Αθανασίου είναι εξειδικευμένη στη Συστημική Συμβουλευτική, στην προσωπική ανάπτυξη και στη Θεραπεία Οικογένειας. Συν-Εργάζεται κυρίως με ατομικές συνεδρίες από κοντά ή μέσω skype, με πελάτες από όλο τον κόσμο. Προσφέρει επίσης σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και ομάδες υποστήριξης για εργαζόμενους και άλλες ειδικές κατηγορίες κοινών.
Δημήτρης Κατσίκης

Δημήτρης Κατσίκης

Σχολικός Ψυχολόγος PhD - Λογικοθυμικός Ψυχοθεραπευτής
Ο Δημήτρης Κατσίκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ψυχολογίας με ειδίκευση στη Σχολική-Εξελικτική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Κυριακή Φωτιάδου

Κυριακή Φωτιάδου

Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Η Φωτιάδου Κυριακή μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ψυχολογία στο Α.Π.Θ. Ολοκλήρωσε με άριστα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία» του Ε.Κ.Π.Α.
Κωνσταντίνα Δρίβα

Κωνσταντίνα Δρίβα

Ειδική Παιδαγωγός
H Δρίβα Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1984. Είναι φιλόλογος με εξειδίκευση στην Ειδική Εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί επισταμένως με την αντιμετώπιση και τη διαχείριση μαθησιακών και αναπτυξιακών διαταραχών και από το 2012 και εξής προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».
Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος

Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής
Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής - Τακτικό Μέλος Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας - Δίπλωμα στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών
Κωνσταντίνα Γεραντώνη

Κωνσταντίνα Γεραντώνη

Κοινωνική Λειτουργός και Ειδικευόμενη Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια για το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής.
Κασσιανή Τρικαλιώτη

Κασσιανή Τρικαλιώτη

Ψυχολόγος
Η Κασσιανή Τρικαλιώτη είναι Ψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Εκλεκτική Συμβουλευτική, στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στην Παιγνιοθεραπεία-Θεραπευτικό Παιχνίδι.
Ολυμπιάννα Λαζανά

Ολυμπιάννα Λαζανά

Ψυχολόγος
Η Ολυμπιάννα Λαζανά έκανε σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Paul-Valery III του Μοντπελιέ, της Γαλλίας. Ζει και εργάζεται στην Κόρινθο ως ψυχολόγος.
Αναστασία Λελέκη

Αναστασία Λελέκη

Ψυχολόγος / Οικογενειακή Θεραπεύτρια
Η Αναστασία Λελέκη είναι Ψυχολόγος - Οικογενειακή Θεραπεύτρια μέλος της British Psychological Society, εκπαιδευμένη στη Συστημική προσέγγιση. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών, με άτομα και ομάδες.
Μαριανή Παπανικολάου

Μαριανή Παπανικολάου

Ψυχολόγος
Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχω παρακολουθήσει εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.
Μαριλίνα Αναστοπούλου

Μαριλίνα Αναστοπούλου

Ψυχολόγος-Γνωσιακή Ψυχοθεραπεύτρια-Κλινική Υπνοθεραπεύτρια
Είμαι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Εξειδικεύθηκα στην Κλινική Ύπνωση και στην συνέχεια στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Πάτρας. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.
Μαρίνα Μόσχα

Μαρίνα Μόσχα

Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Εξειδίκευση στη Σεξουαλική Υγεία
M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, εξειδίκευση στη σεξουαλική υγεία. Εκπαιδευμένη στην ψυχοθεραπεία Gestalt (4ετής) και εκπαιδευτικά σεμινάρια στη συμβουλευτική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία.
Μαρία Ιωαννίδου

Μαρία Ιωαννίδου

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Το 2012 έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο στην ψυχολογία υγείας από το πανεπιστήμιο του Surrey της Αγγλίας. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στην συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία με συστημική και υπαρξιακή προσέγγιση, ενώ συνεχώς εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στον χώρο της ψυχοθεραπείας.
Μιρέλλα Κορομπίλια

Μιρέλλα Κορομπίλια

Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Ονομάζομαι Κορομπίλια Μιρέλλα είμαι ψυχολόγος συστημική ψυχοθεραπεύτρια. Eίμαι κάτοχος Phd από το Logos University USA και έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε διάφορους οργανισμούς όπως στον Albert Schweitzer organization, σε δήμους και σε κοινοφελείς οργανισμούς.
Ελευθερία Μελ. Μουστάκα

Ελευθερία Μελ. Μουστάκα

Κλινική Ψυχολόγος
Η Ελευθερία Μελ. Μουστάκα είναι Κλινική Ψυχολόγος MSc, ειδικευμένη στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και μετεκπαιδευμένη στην Ψυχολογία της Υγείας και τις Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στην Παχυσαρκία. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Μαρία Παλάντζα

Μαρία Παλάντζα

Λογοθεραπεύτρια
Η Παλάντζα Μαρία είναι λογοθεραπεύτρια και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου, του τμήματος λογοθεραπείας (Ιωάννινα). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, παρείχε εθελοντική εργασία σε ατομικό επίπεδο, σε ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας, παρακολουθώντας περιστατικά αρθρωτικών - φωνολογικών διαταραχών, τραυλισμού, εγκεφαλικής παράλυσης και Δ.Α.Δ.
Βασιλική Μπελογιάννη

Βασιλική Μπελογιάννη

Φιλόλογος, MSc Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης
Η Βασιλική Μπελογιάννη σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου απ’ όπου αποφοίτησε το 2012. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια της «Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ απασχολείται επαγγελματικά ως εκπαιδευτικός σε διεπιστημονικές ομάδες ψυχοπαιδαγωγικών κέντρων.
Ορέστης Γιωτάκος

Ορέστης Γιωτάκος

Ψυχίατρος PhD
Ο Ορέστης Γιωτάκος ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές το 1985, στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή, στη Θεσσαλονίκη. Το 1992 απέκτησε την ειδικότητα του Ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το 1998 το MSc in Neuroscience στο Institute of Psychiatry στο Λονδίνο, ενώ από το 2003 είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Γιώργος Πανταζόπουλος

Γιώργος Πανταζόπουλος

Κλινικός Ψυχολόγος
Ο Γιώργος Πανταζόπουλος είναι Ψυχολόγος, μέλος Σ.Ε.Ψ με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στο University of Indianapolis. Έχει εργαστεί σε δημόσιους φορείς υγείας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί το γραφείο του στη Γλυφάδα.
Βασιλική Παππά

Βασιλική Παππά

Συμβουλευτική Ψυχολόγος PhD
Η Βασιλική Παππά είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη των Σχολών Γονέων. Έχει διδάξει Ψυχολογία (Τμήματα Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Εργασίας, Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.) καθώς και σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα.
Άννα Πετράκη

Άννα Πετράκη

Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια σε θέματα σεξουαλικής υγείας
Είμαι ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια- οικογενειακή θεραπεύτρια και έχω εξειδίκευση σε θέματα σεξουαλικής υγείας.
Παρασκευή Μπούρα

Παρασκευή Μπούρα

Ψυχολόγος - M.Sc Παιδοψυχολόγος
Η Μπούρα Παρασκευή είναι ψυχολόγος/ παιδοψυχολόγος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύτηκε στην Ανάπτυξη παιδιών και εφήβων (MSc in Child Development, University of Central Lancashire). Διαθέτει επίσης πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δήμητρα Ρούκη

Δήμητρα Ρούκη

Πτυχιούχος Προγράμματος Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α
Πτυχιούχος Προγράμματος Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α. με Msc "Θεσμοί και Πολιτικές Υγείας" του Παν/μίου Πελοποννήσου. Εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το 2011 (Δημόσια Ι.Ε.Κ., Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Σχολές Γονέων, Κ.Δ.Β.Μ.).
Ουρανία Ζερικιώτη

Ουρανία Ζερικιώτη

Ψυχολόγος
Η Ουρανία Ζερικιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Bangor University της Ουαλίας και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Ψυχολογία της Υγείας στο City University του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σοφία Κουφοπούλου

Σοφία Κουφοπούλου

Ψυχολόγος
Είμαι ψυχολόγος με ειδίκευση στο ψυχόδραμα -απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και η εκπαίδευσή μου έγινε στο κλασικό ψυχόδραμα του Μoreno από το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ).
Μαριάνθη Σπουργίτη

Μαριάνθη Σπουργίτη

Ψυχολόγος
Η Μαριάνθη Σπουργίτη είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διδάσκει μαθήματα ψυχολογίας σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης στα τμήματα των Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και των Βοηθών Φυσικοθεραπευτών- Υπαλλήλων Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας.
Αριστονίκη Θεοδοσίου-Τρυφωνίδου

Αριστονίκη Θεοδοσίου-Τρυφωνίδου

Εξελικτική Ψυχολόγος PhD
Η Αριστονίκη Θεοδοσίου-Τρυφωνίδου σπούδασε αυτό που αγαπούσε και ονειρευόταν: Ψυχολογία στο ΑΠΘ με υποτροφία από το ΙΚΥΚ. Έχει 4 μεταπτυχιακές ειδικεύσεις: στη Συμβουλευτική ψυχολογία, στη Σχολική-Εξελικτική ψυχολογία, στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών μονάδων, στην Εικαστική Θεραπεία.
Νίκος Τσακνάκης

Νίκος Τσακνάκης

Κλινικός Ψυχολόγος Παιδιού και Εφήβου
Ο Νίκος Τσακνάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύθηκε στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο του Leiden. Η Αναπτυξιακή Ψυχολογία και οι κλινικές εφαρμογές της καθώς και η συμβουλευτική γονέων είναι δύο από τα κύρια επιστημονικά ενδιαφέροντά του.
Πηνελόπη Τσίμπρη

Πηνελόπη Τσίμπρη

Ψυχολόγος
Η Τσίμπρη Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος στη Δυτική Αττική, "Ναυτίλος", στην Αθήνα.
Τριανταφυλλιώ - Μιχαέλα Ταρσάνη

Τριανταφυλλιώ - Μιχαέλα Ταρσάνη

Ψυχολόγος
Τον Ιούλιο του 2016 αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου και ολοκλήρωσα πτυχιακή εργασία με θέμα «Γενετικοί παράγοντες και προδιαθεσιμότητα στον εθισμό σε ουσίες».
Βέρα Κλάδη

Βέρα Κλάδη

Ψυχολόγος
Η Κλάδη Βέρα είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει ειδικευθεί στις σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις και τρόπους παρέμβασης σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες
Βίκυ Τσατσανύφου

Βίκυ Τσατσανύφου

Ψυχολόγος – Οικογενειακή Θεραπεύτρια
Η Βίκυ Τσατσανύφου είναι Ψυχολόγος. Εκπαιδεύτηκε στην Οικογενειακή Θεραπεία στο Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο. Εργάζεται ιδιωτικά αναλαμβάνοντας την θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων (ομαδικά ή ατομικά), τη θεραπεία ζεύγους και τη θεραπεία οικογένειας.

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!