Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κατερίνα Ντέμου

Η Κατερίνα Ντέμου είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία, Αυτισμός, ΔΕΠΥ, Νοητική Υστέρηση) από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευσή της ως Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Διαθέτει πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην προσέγγιση Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) ως Life Coach και στις τεχνικές Gestalt και Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας (CBT) από εκπαιδεύσεις που παρακολούθησε κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Λονδίνο.

Το ενδιαφέρον της για τη σχέση των ανθρώπων με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους, τους τρόπους διαχείρισης καθημερινών προκλήσεων όπως άγχος, επαγγελματική καταξίωση, επιλογή συντρόφου, ευθύνες, μοναξιά, επιθυμία για σύνδεση αλλά και για περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας όπως κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκασμοί, διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια την οδήγησε να αναζητήσει απαντήσεις μέσα από την ψυχολογία.

Η επαγγελματική της πορεία σε σχολικά πλαίσια, κέντρα παρέμβασης, μονάδες φροντίδας ψυχικής υγείας τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο τη φέρνει συνεχώς σε επαφή με τους τρόπους αναγνώρισης, διαχείρισης και παρέμβασης δυσλειτουργικών συμπτωμάτων ώστε μέσα από τη θεραπευτική σχέση οι θεραπευόμενοι να αποκτήσουν συνειδητότητα στο πως λειτουργούν έως σήμερα, να αναζητήσουν νέους τρόπους ύπαρξης και σύνδεσης με τους άλλους με στόχο να ζήσουν την ζωή στο μέγιστο δυνατό των επιλογών και των δυνατοτήτων τους.

Ψυχολόγος MBPsS Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων

Yπαρξιακή Ψυχοθεραπεία | Εξειδίκευση Ειδική Αγωγή Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Β.Α Ψυχολογία Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
katerina.ntemou.psychologist@gmail.com

Βρείτε μας στα...