Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δρ. Γλυκερία Ρέππα

Η Γλυκερία Π. Ρέππα είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα των Επιστημών της Συμπεριφοράς και της Αγωγής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (Hons) και του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους από τα Πανεπιστήμια Loughborough, Roehampton και Neapolis university of Pafos. Μετεκπαιδεύεται στην Ψυχο-εκπαίδευση Οικογένειας από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Έχει εξειδικευτεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, στις Τεχνικές Ενσυνειδητότητας (mindfulness), στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Επίσης, είναι συντονίστρια «Αυτογνωσίας» και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά προγράμματα όπως «Life Coaching», «Συμβουλευτική Σχέσεων και Θεραπεία Οικογένειας» κ.α.

Είναι διδάσκουσα σε μεταπτυχιακά προγράμματα των Πανεπιστημίων Αιγαίου, και Neapolis University of Pafos και ακαδημαϊκά υπεύθυνη στα επιμορφωτικά προγράμματα «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» και «Ενσυνειδητότητα/ Mindfulness: Ανάπτυξη και διαχείριση δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης, συντονίζει σεμινάρια της μεθόδου Ψυχονευρομυϊκός Συντονισμός/Balance and Reform (ολιστική μέθοδος αυτοβελτίωσης – ψυχοσυναισθηματικής αγωγής) για ενήλικες και παιδιά- της οποίας είναι και εμπνεύστρια. Συντονίζει ομαδικές και ατομικές συνεδρίες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει (με εισηγήσεις και workshops) σε σεμινάρια και επιμορφώσεις στον τομέα της ψυχολογίας - συμβουλευτικής, σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και έχει αρκετές δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή χώρο. (π.χ Reppa, G.P. (2017). The Effects of a Yoga and Mindfulness Techniques Program on the Prosocial Behavior and the Emotional Regulation of Preschool Children: A Pilot Study. Educational Research Applications, (Educ Res Appl): ERCA-138. DOI: 10.29011/2575-7032/100038 (pp:1-7), Ρέππα Γ.Π. (2020) Ενσυνειδητότητα και ευημερία: χρήση καινοτόμων τεχνικών για την αποτελεσματική άσκηση του ρόλου του συμβούλου, ΕΛΕΣΥΠ, Αθήνα 31/01 – 01/02/2020).

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια / Σύμβουλος ψυχοσυναισθηματικής και κινητικής αγωγής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
glyreppa@gmail.com

Βρείτε μας στα...