Σεμινάρια

Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους

ΔΙΚΕΨΥ

Ο Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους αποτελεί μια βιωματική διαδικασία εκπαίδευσης που αποσκοπεί στην κατανόηση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από την παρατήρηση βρέφους, καθώς και μέσα από την ανάλυση αυτής, αναγνωρίζουν και συνειδητοποιούν βιωματικά τα σημεία της ανθρώπινης ανάπτυξης που λαμβάνουν χώρα κατά τη βρεφική ηλικία.

Πληροφορίες

NLP Foundation Σεπτέμβριος 2021

Dynamic Equilibrium System

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των διεθνών NLP Trainers της ομάδας μας, με διαφορετικά Backgrounds και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση εκπαιδευτικού Online προγράμματος που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του NLP και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Πληροφορίες

Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification

Dynamic Equilibrium System

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση. 

Πληροφορίες

8Μηνη Εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία και Συμβουλευτική

Κέντρο Συνάντηση

Η συστημική σκέψη είναι μια διαφορετικού τύπου προσέγγιση των ψυχολογικών θεμάτων (αλλά και της ζωής) από το παραδοσιακό και κυρίαρχο επιστημονικό παράδειγμα που γενικότερα ακολουθεί ο κλάδος της ψυχικής υγείας.

Πληροφορίες

NLP Wellbeing Coach Certification

Dynamic Equilibrium System

Η Dynamic Equilibrium System παρουσιάζει το ολοκληρωμένο μονοπάτι της τριπλής πιστοποίησης που οδηγεί στο NLP Wellbeing Coaching, το μοναδικό στο είδος του διεθνώς, που θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2021.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Δουλεύοντας με τη ΔΕΠ-Υ στα Διαφορετικά Στάδια της Ζωής: Από την Τεκμηρίωση στη Θεραπευτική Πρακτική με το Παιδί, τον Ενήλικα, την Οικογένεια, το Σχολείο

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το σεμινάριο εστιάζει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη και κλινικά εφαρμοσμένη θεραπευτική παρέμβαση και στη σφαιρική, πολυεπίπεδη διαχείριση των δυσκολιών που σχετίζονται με τη ΔΕΠ-Υ σε διαφορετικές ηλικίες, περιβάλλοντα και φάσεις ζωής, με έμφαση στις θεραπευτικές παρεμβάσεις κατά την παιδική και εφηβική ηλικία, δεδομένης της σημασίας που αυτές έχουν για την ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη του ατόμου

Πληροφορίες

Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους, μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Πληροφορίες

Εισαγωγή στην ψυχανάλυση: Μελέτη έξι βασικών ψυχαναλυτικών εννοιών

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν αυτές τις βασικές έννοιες που χρησιμοποιούνται στη θεωρητική προσέγγιση αλλά και σ’ ένα ευρύτερο φάσμα κλινικών εφαρμογών της ψυχανάλυσης για τη θεραπεία ψυχικών διαταραχών, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν λογικά, θεωρητικά και κλινικά τις περιπτώσεις με τις οποίες δουλεύουν, μελετούν ή επιθυμούν να δουλέψουν στην πρακτική τους.

Πληροφορίες

Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Με όχημα την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, την κλινική πρακτική και την τέχνη, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές για το πως θα δουλέψουν με το πένθος και την απώλεια.

Πληροφορίες

Πρώτες βοήθειες σε περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Στόχοι: α) Εισαγωγή των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές των πρώτων βοηθειών σε περιβάλλον ειδικής αγωγής και ψυχικής υγείας, β) Εισαγωγή στις βασικές αρχές πρόληψης και στις τεχνικές αντιμετώπισης και διάσωσης, γ) Γνωριμία των συμμετεχόντων με τις πιο συχνά εμφανιζόμενες περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, π.χ. επιληψία και τραυματισμοί.

Πληροφορίες

Εργαστήρι: Επιλέγω Ζωή απ'την Αρχή! - ΜΥΚΟΝΟΣ

Έλα και εσύ, σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να ενώσεις ξανά το νήμα της ζωής σου, μεταμορφώνοντας το σε μια πανέμορφη μεταξωτή κλωστή και οδηγώντας τη ζωή σου, εκεί ακριβώς που ΕΣΥ την όρισες!

Πληροφορίες

Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Από πιόνι Βασιλιάς! - ΜΥΚΟΝΟΣ

Απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν πραγματικά να πάψουν να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων σε όσους είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν γι ’αυτό και σε όσους δεν φοβούνται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πληροφορίες

Επιλέγω Ζωή απ'την Αρχή! 3ήμερο Εργαστήρι στην Ερέτρια

Μέσα από αυτό το μαγικό ταξίδι, θα σκάψουμε βαθιά….εκεί που οι ρίζες μας είναι θαμμένες… θα δουλέψουμε με τις ενοχές οι οποίες μας εγκλωβίζουν σε μια αυστηρή εσωτερική φωνή η οποία δεν είναι δική μας και δεν τη θέλουμε πλέον στην ζωή μας. θα θυμώσουμε, θα φωνάξουμε, θα πενθήσουμε, θα συγχωρήσουμε.. θα διαλύσουμε παλιά μοτίβα και θα γκρεμίσουμε ημίθεους… και έπειτα… επάνω στα ίδια συντρίμμια,

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...