Σεμινάρια

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Πληροφορίες

NLP Foundation ONLINE

Dynamic Equilibrium System

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των διεθνών NLP Trainers της ομάδας μας, με διαφορετικά Backgrounds και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση εκπαιδευτικού Online προγράμματος που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του NLP και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παράγετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Πληροφορίες

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εταιρία ISON

Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι: Το Νο1 διαγνωστικό μέσον παγκοσμίως, για ολοκληρωμένες και ακριβείς διαγνώσεις στην κλινική πράξη, είναι το τεστ ΜΜΡΙ-2. Το τεστ χρησιμοποιείται επίσης ευρύτατα στην επιλογή προσωπικού και τα δικαστήρια. Εκπαιδευτείτε τώρα στην χρήση και ερμηνεία του MMPI-2. Ενισχύστε, επεκτείνετε και διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα!

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ειδικές Μαθησιακές Διαταραχές & Ψυχοπαθολογία (Κοινοτική Προσέγγιση)

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση στις ειδικές μαθησιακές διαταραχές μέσα από το πρίσμα της κοινοτικής προσέγγισης και της διεπιστημονικότητας.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Δουλεύοντας με τις ενοχές - online εργαστήρι

Έλα μαζί μας σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι να βρούμε τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος, να ακούσουμε αυτές τις φωνές που σου φωνάζουν και σε απειλούν. Έλα, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, συγχωρώντας τον εαυτό μας, απαιτώντας την ελευθερία μας και διεκδικώντας τη Δύναμη μας.

Πληροφορίες

NLP Coach Practitioner Certification

Dynamic Equilibrium System

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που πραγματοποιείται σε 2 μέρη, θα σας εκπαιδεύσουμε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Στο δεύτερο μέρος, θα μάθετε όλα αυτά να τα δουλεύετε με τους πελάτες/ coachees σας.

Πληροφορίες

Εισαγωγή στην ψυχανάλυση: Μελέτη έξι βασικών ψυχαναλυτικών εννοιών

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν αυτές τις βασικές έννοιες που χρησιμοποιούνται στη θεωρητική προσέγγιση αλλά και σ’ ένα ευρύτερο φάσμα κλινικών εφαρμογών της ψυχανάλυσης για τη θεραπεία ψυχικών διαταραχών, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν λογικά, θεωρητικά και κλινικά τις περιπτώσεις με τις οποίες δουλεύουν, μελετούν ή επιθυμούν να δουλέψουν στην πρακτική τους.

Πληροφορίες

Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους, μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Πληροφορίες

Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Με όχημα την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, την κλινική πρακτική και την τέχνη, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές για το πως θα δουλέψουν με το πένθος και την απώλεια.

Πληροφορίες

Δουλεύοντας με τη ΔΕΠΥ στα Διαφορετικά Στάδια της Ζωής: Από την Τεκμηρίωση στη Θεραπευτική Πρακτική με το Παιδί, την Οικογένεια, το Σχολείο, τον ενήλικα || 3η ΣΕΙΡΑ

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που επικεντρώνει στις παρεμβάσεις ΔΕΠΥ στα διαφορετικά αναπτυξιακά στάδια και σε διαφορετικά πλαίσια.

Πληροφορίες

Η Ψυχοθεραπεία κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας – Εισαγωγή στις Βασικές Έννοιες

Το Πρόγραμμα επικεντρώνει στη παρουσίαση των βασικών εννοιών της ψυχοθεραπείας κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης (ΚΣΑ) όπως αυτή δομείται με τη συνθετική χρήση διαφορετικών ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων, απευθυνόμενη στις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα άτομα με ΔΑΦ Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης.

Πληροφορίες

NLP Practitioner Certification [ATHENS]

Dynamic Equilibrium System

Μέσα από αυτό το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα μάθετε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε αυτά τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση | ΕΝΟΤΗΤΑ: Αξιολόγηση

ΔΙΚΕΨΥ

Παρουσιάζεται ο τρόπος όπου πραγματοποιείται η αξιολόγηση των μαθησιακών δυσκολιών στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. σε σχέση με το οικογενειακό και σχολικό ιστορικό του κάθε παιδιού ατομικά και εξηγείται εξ΄ ολοκλήρου το μη σταθμισμένο αξιολογητικό εργαλείο που θα δοθεί στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...