Σεμινάρια

Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους

ΔΙΚΕΨΥ

Ο Κύκλος Σεμιναρίων Παρατήρησης Βρέφους αποτελεί μια βιωματική διαδικασία εκπαίδευσης που αποσκοπεί στην κατανόηση της ανθρώπινης προσωπικότητας. Οι εκπαιδευόμενοι μέσα από την παρατήρηση βρέφους, καθώς και μέσα από την ανάλυση αυτής, αναγνωρίζουν και συνειδητοποιούν βιωματικά τα σημεία της ανθρώπινης ανάπτυξης που λαμβάνουν χώρα κατά τη βρεφική ηλικία.

Πληροφορίες

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Εταιρία ISON

Η εκπαίδευση στο Total Mindfulness θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε το επάγγελμά σας, προσφέροντας ακόμη πιο ουσιαστικές υπηρεσίες στους πελάτες σας!

Πληροφορίες

Σεμινάριο ΔΑΦ & ΔΕΠΥ σε ενήλικες

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση του ειδικού με την νευροδιαφορετικότητα (ΔΑΦ και ΔΕΠΥ) στον ενήλικο πληθυσμό, η αναγνώριση συμπτωμάτων νευροδιαφορετικότητας, η σωστή διαφοροδιάγνωση και η αντιμετώπιση συμπτωμάτων μέσω της Γνωσιακής Συμπεριφορικής προσέγγισης, η γνωριμία με τεχνικές της ΓΣΘ θα ενδυναμώσει τις δεξιότητες των ειδικών κατά την επαφή τους με αυτόν τον κλινικό πληθυσμό.

Πληροφορίες

Total Mindfulness Bright Minds: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Εφαρμογή Ασκήσεων Mindfulness σε παιδιά και εφήβους

Εταιρία ISON

Τα σημερινά παιδιά πρέπει να προετοιμαστούν για να ζήσουν σ’ ένα περιβάλλον που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς.

Πληροφορίες

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εταιρία ISON

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

Πληροφορίες

Ετήσιο Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πρακτική

ΔΙΚΕΨΥ

Το Ετήσιο Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πρακτική δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν βαθύτερη γνώση της ψυχαναλυτικής θεωρίας, καθώς και το πως αυτή ζωντανεύει μέσα από την κλινική εργασία.

Πληροφορίες

Σεμινάριο «Εισαγωγή στην Ψυχανάλυση»

Ινστιτούτο Κλασικής Ψυχανάλυσης

Το σεμινάριο καλύπτει όλο το φάσμα των βασικών ψυχαναλυτικών εννοιών μέσω θεωρητικών εισηγήσεων και παρουσιάσεων κλινικών παραδειγμάτων ψυχανάλυσης και ψυχοθεραπείας.

Πληροφορίες

Σεμινάριο εργασιακής ανάπτυξης και εξέλιξης

Αντικείμενο και στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων μέσω της ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους και της διαμόρφωσης προσωπικής στρατηγικής και πορείας.

Πληροφορίες

Σεμινάριο E-Learning 60 ωρών στην Συμβουλευτική Παρέμβαση σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει πλήρως την διαδικασία αξιολόγησης και συμβουλευτικής παρέμβασης καθώς και των συμβουλευτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται.

Πληροφορίες

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Θεραπεία Γνωστικού Ερεθισμού (CST) - ξεκλειδώνοντας τις νοητικές δυνατότητες σε άτομα με άνοια ήπιας και μέτριας βαρύτητας

Θεραπευτήριο Τζεράνη - Ψυχής Όμμα

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση μιας σφαιρικής εικόνας της Θεραπείας Γνωστικού Ερεθισμού (CST) και η εκμάθηση δεξιοτήτων και τεχνικών που απαιτούνται από τους συντονιστές των ομάδων.

Πληροφορίες

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εφηβεία: φυσιολογικές και παθολογικές εκδοχές» για Επαγγελματίες Υγείας Ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναφέρεται στις φυσιολογικές, ψυχολογικές και στις ψυχικές διαταραχές της εφηβικής ηλικίας.

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...