Σεμινάρια

NLP Wellbeing Coach Certification 2023

Dynamic Equilibrium System

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσεγγίζει ολιστικά τον άνθρωπο, τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που χρειάζεται να δουλέψουμε και τους τρόπους που οι ήδη υπάρχουσες επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν την ψυχοδιανοητική και σωματική μας κατάσταση και αρρωσταίνουν το σώμα και τους εγκεφάλους μας (μυαλό- καρδιά- έντερο).

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο Θ. Χατζόπουλος

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Για την παρακολούθησή του είναι απαραίτητη η εξοικείωση με όρους και έννοιες από τους χώρους της ψυχολογίας και της ψυχανάλυσης.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Παιδικό Ιχνογράφημα

ΔΙΚΕΨΥ

Το Παιδικό Ιχνογράφημα αποτελεί μέσο συμβολικής έκφρασης του εσωτερικού κόσμου των παιδιών (σκέψεων, συναισθημάτων, επιθυμιών/φόβων), καθώς και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και διάφορες καταστάσεις.

Πληροφορίες

Εκπαίδευση στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno

Η εκπαίδευση στο Ψυχόδραμα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της βιωματική που σημαίνει ότι διδασκόμαστε επί της πραγματικής διαδικασίας της ομάδας όπως συμβαίνει και εξελίσσεται κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Πληροφορίες

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Εταιρία ISON

Η εκπαίδευση στο Total Mindfulness θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε το επάγγελμά σας, προσφέροντας ακόμη πιο ουσιαστικές υπηρεσίες στους πελάτες σας!

Πληροφορίες

Θεραπευτική ομάδα συστημικής προσέγγισης

Το κέντρο Επίλυση πιστό και φέτος στο στόχο του για πρόληψη και προαγωγή της ψυχικής υγείας  ''ξεκινάει '' μία θεραπευτική ομάδα συστημικής προσέγγισης με έμφαση στις σχέσεις τόσο με τον εαυτό όσο και με το περιβάλλον οικογενειακό, φιλικό, εργασιακό.

Πληροφορίες

E-learning σεμινάριο στο tetedu.gr - Mιλώντας για την απώλεια και το πένθος

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου προσεγγίζει τα θέματα Πένθους και Απώλειας με την υλοποίηση e-learning σεμιναρίου με θέμα «Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια».

Πληροφορίες

ONLINE Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εταιρία ISON

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

Πληροφορίες

NLP Practitioner Certification 2023

Dynamic Equilibrium System

Μέσα από αυτό το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα μάθετε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε αυτά τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Πληροφορίες

NLP Coach Certification 2023

Dynamic Equilibrium System

Η εκπαίδευση είναι εστιασμένη τόσο στην εφαρμογή όσο και στην εμπειρία, καλύπτοντας όλο το φάσμα του coaching (life- business- health- wellbeing- transformation κτλ) και παρέχει παραδείγματα περιπτώσεων coaching και τυπικά προβλήματα.

Πληροφορίες

Σεμινάρια Νίκου Σιδέρη 2022-23

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Το Ινστιτούτο “ΓΑΛΗΝΟΣ” επιδιώκει την έμπρακτη σύνθεση και εναρμόνιση αυτών των διαστάσεων, προτείνοντας συνδυασμένες πρακτικές θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Προστασία, αποκατάσταση και αναβάθμιση της ενδοψυχικής ευρυθμίας συμπορεύονται με τον εμπλουτισμό της τέχνης του ζην, και αντίστροφα.

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...