Σεμινάρια

Σεμινάριο: Η ανατομία της εγκληματικότητας (Α΄& Β΄ Κύκλος)

ΔΙΚΕΨΥ

O σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εγκλήματος και κυρίως της προσωπικότητας του εγκληματία. Το σεμινάριο αποτελεί προϊόν της ερευνητικής δραστηριότητας του εισηγητή και αποτελείται από 6 αυτοτελείς ενότητες οι οποίες μπορούν να παρακολουθηθούν είτε ξεχωριστά, είτε ως σύνολο.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: "Το ψυχολογικό προφίλ του εγκληματία" (Η ανατομία της εγκληματικότητας Α΄ Κύκλος)

ΔΙΚΕΨΥ

Ο σκοπός της παρούσας ενότητας είναι διττός. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το ψυχολογικό προφίλ και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του εγκληματία. Στο δεύτερο μέρος θα εξεταστούν οι πιθανοί αιτιολογικοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της "εγκληματικής προσωπικότητας".

Πληροφορίες

ONLINE Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Εταιρία ISON

Εκπαιδεύσου και εσύ στη σύγχρονη μεθοδολογία της συμβουλευτικής και στα αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία e-mellon® και απέκτησε την Πιστοποίηση του Συμβούλου από το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON Psychometrica.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: "Εγκλήματα εν βρασμώ ψυχικής ορμής" (Η ανατομία της εγκληματικότητας Α΄ Κύκλος)

ΔΙΚΕΨΥ

Ο σκοπός της παρούσας ενότητας είναι να παρουσιάσει μια συγκεκριμένη αλλά ευρεία κατηγορία εγκληματικών πράξεων τα οποία συνήθως αναφέρονται στη βιβλιογραφία ως εγκλήματα παρόρμησης ή εν βρασμώ ψυχής.

Πληροφορίες

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Εταιρία ISON

Η εκπαίδευση στο Total Mindfulness θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε το επάγγελμά σας, προσφέροντας ακόμη πιο ουσιαστικές υπηρεσίες στους πελάτες σας!

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ύφος και ήθος του ψυχαναλυτή στην πρακτική του I, II

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Για τη βέλτιστη παρακολούθησή του είναι απαραίτητη η εξοικείωση με όρους και έννοιες από τους χώρους της ψυχολογίας και της ψυχανάλυσης.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: "Stalking and Erotomania: H ψυχολογία του δράστη και τα χαρακτηριστικά του θύματος" (Η ανατομία της εγκληματικότητας Α΄ Κύκλος)

ΔΙΚΕΨΥ

H εμμονική παρακολούθηση/καταδίωξη ενός ατόμου - αυτό που ονομάζουμε stalking- αναφέρεται σε περιπτώσεις ατόμων που σχηματίζουν έναν δεσμό στην φαντασία τους με το αντικείμενο της επιθυμίας τους.

Πληροφορίες

Σεμινάριο εργασιακής ανάπτυξης και εξέλιξης

Αντικείμενο και στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων μέσω της ανάπτυξης της προσωπικότητάς τους και της διαμόρφωσης προσωπικής στρατηγικής και πορείας.

Πληροφορίες

Σεμινάριο ΔΑΦ & ΔΕΠΥ σε ενήλικες

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση του ειδικού με την νευροδιαφορετικότητα (ΔΑΦ και ΔΕΠΥ) στον ενήλικο πληθυσμό, η αναγνώριση συμπτωμάτων νευροδιαφορετικότητας, η σωστή διαφοροδιάγνωση και η αντιμετώπιση συμπτωμάτων μέσω της Γνωσιακής Συμπεριφορικής προσέγγισης, η γνωριμία με τεχνικές της ΓΣΘ θα ενδυναμώσει τις δεξιότητες των ειδικών κατά την επαφή τους με αυτόν τον κλινικό πληθυσμό.

Πληροφορίες

Σεμινάριο E-Learning 60 ωρών στην Συμβουλευτική Παρέμβαση σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει πλήρως την διαδικασία αξιολόγησης και συμβουλευτικής παρέμβασης καθώς και των συμβουλευτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται.

Πληροφορίες

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τη συμβουλευτική διαδικασία, η ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τους σύγχρονους γονείς, η γνωριμία με τις μεθόδους συμβουλευτικής παρέμβασης στα αιτήματα των γονέων, καθώς και η πρακτική εφαρμογή τους από τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες

Δρ. Γιώργος Λάγιος: Γιατί αγνοούμε τα red flags στις σχέσεις;

Δρ. Γιώργος Λάγιος - Ψυχοθεραπευτής & Καθηγητής Ψυχοσεξουαλικής Υγείας

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο οι σχέσεις και οι προσωπικοί δεσμοί επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή και ευημερία.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Παιγνιοθεραπεία (Play Therapy) για παιδιά και εφήβους

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς), καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Πληροφορίες

  • 1
  • 2

Βρείτε μας στα...