Σεμινάρια

Βιωματικό Σεμινάριο: «Το συλλογικό ασυνείδητο: Η ‘µήτρα’ κοινωνικού ονείρου» | 30/03

Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας - ΙΣΟΨ

Το κοινωνικό όνειρο είναι µια βιωµατική µέθοδος για να εξερευνήσετε τις ασυνείδητες διαστάσεις µιας οµάδας ή µιας κοινότητας.

Πληροφορίες

07/04 | Σεμινάριο στην Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία του Εθισμού στο Διαδίκτυο και του Φαινομένου της Κοινωνικής Απομόνωσης: Το σύνδρομο «Hikikomori»

Ψύνθεσις

Το σεμινάριο θα εστιάσει στα κριτήρια διάγνωσης παθολογικής εξάρτησης στη χρήση του Διαδικτύου και πιθανής συνυπάρχουσας ψυχοπαθολογίας, με στοιχεία κοινωνικής φοβίας, στη γέννηση του φαινομένου μέσα στην οικογένεια, στους κοινωνικούς και περιβαλλοντολογικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην εκδήλωση του φαινομένου, στην πρόληψη καθώς και τη θεραπεία.

Πληροφορίες

Βιωματικό σεμινάριο: "Flash on Me" - Φωτογραφία και Ψυχοθεραπεία | 1/3, 8/3, 15/3, 29/3

Ίδρυμα Θεοχαράκη

Η Αιμιλία Αξιωτίδου , Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια- Ψυχοπαιδαγωγός και  η Θέμις - Μαρία Παπαμητούκα Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, MSc διοργανώνουν ένα βιωματικό σεμινάριο, με θέμα: "Flash on Me" - Φωτογραφία και Ψυχοθεραπεία.  

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ενημέρωση - Διαχείριση Άγχους και Κρίσεων Πανικού | 13/04

Κέντρο Ιλίου Ψυχολογείν

Για τους περισσότερους ανθρώπους το άγχος είναι ένα αρνητικό συναίσθημα που συνεχώς προσπαθούν να το καταπολεμήσουν και συνεχώς εμφανίζεται μπροστά τους

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Πληροφορίες

Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής 25 - 31 Μαρτίου 2019

PsychologyNow Team

Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής 25 - 31 Μαρτίου 2019. ΜΙΚΡΟΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ Εισηγήτρια: Αλεξάνδρα Κολέσνικ, Ψυχολόγος, MSc-Ψυχοθεραπεύτρια ΤΡΙΤΗ 26/03/2019  18:15- 21:15 Δηλώστε συμμετοχή ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙO Εισηγήτρια: Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη, Ψυχολόγος- Msc Παιδοψυχολογία

Πληροφορίες

Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής 18 - 24 Μαρτίου 2019

PsychologyNow Team

Σεμινάρια από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής 18 - 24 Μαρτίου 2019. ΘΥΜΟΣ: ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ Εισηγήτρια: Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη, Ψυχολόγος- Msc Παιδοψυχολογία-Συστημική Ψυχοθεραπεία  ΔΕΥΤΕΡΑ 18/03/2019  18:30- 21:00 Δηλώστε συμμετοχή ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Εισηγήτρια: Αλεξάνδρα Κολέσνικ, Ψυχολόγος, MSc-Ψυχ

Πληροφορίες

Σεμινάριο Ευαισθητοποίησης στη Σωματική Συμβουλευτική Προσέγγιση

Το σεμινάριο ευαισθητοποίησης στη Σωματική Προσέγγιση του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, διάρκειας 30 ωρών, απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων Ψυχολογίας, Ψυχιατρικής, Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εστιάζει στη θεωρητική και βιωματική παρουσίαση δύο βασικών θεματικών που άπτονται του αντικειμένου της Σωματικής προσέγγισης και της εφαρμογής της στη Συμβο

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Η ανατομία της εγκληματικότητας

ΔΙΚΕΨΥ

O σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εγκλήματος και κυρίως της προσωπικότητας του εγκληματία. Το σεμινάριο αποτελεί προϊόν της ερευνητικής δραστηριότητας του εισηγητή και αποτελείται από 6 αυτοτελείς ενότητες οι οποίες μπορούν να παρακολουθηθούν είτε ξεχωριστά, είτε ως σύνολο.  

Πληροφορίες

Ομάδες σύγχρονων προβληματισμών σε θέματα γονιμότητας

ΔΙΚΕΨΥ

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΔΙΚΕΨΥ θα ξεκινήσουν ομάδες θεραπευτικού προσανατολισμού στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τις ιδιαίτερες προκλήσεις που προκύπτουν από τα θέματα γονιμότητας που αντιμετωπίζουν.  

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση | ΕΝΟΤΗΤΑ: Μαθηματικά

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Πληροφορίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...