Σεμινάρια

Micro Expressions & Body Language Practitioner | 15 Μαΐου 2020

Dynamic Equilibrium System

Στόχος του τριήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε και να διαχειρίζεστε τα δικά σας συναισθήματα, να βελτιώσει την ικανότητά σας να εξακριβώνετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να υιοθετήσετε τις κατάλληλες στρατηγικές για να χτίζετε παραγωγικές σχέσεις.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης παρεμβάσεις για παιδιά κάτω των 5 ετών | 10 - 11 Απριλίου 2020

ΔΙΚΕΨΥ

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν θεραπευτικά μοντέλα βραχείας και μη ψυχοθεραπείας σε δυάδες μητέρας βρέφους/μικρού παιδιού, σε ομάδες με μητέρες και βρέφη και σε ατομικές θεραπείες under fives με παράλληλες συνεδρίες γονέων.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό σεμινάριο: Μετεκπαίδευση στη Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία | Έναρξη: 11 Απριλίου 2020

Ένα μοναδικό Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από διαφορετικές προσεγγίσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ολική αναδόμηση του ατόμου.

Πληροφορίες

Συνέδριο: NLP Panorama in Health by nlpgreece® | 25 – 30 Μάϊου 2020

nlpgreece®

Μάθετε εξειδικευμένα μοντέλα, που αναπτύσσονται από επιστήμονες και ειδικούς στο σύστημα ΝLP, πώς συνεισφέρουν στον τομέα της υγείας και βοηθούν τους επαγγελματίες να διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης (mindset) των πελατών τους που διευκολύνει στην αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και ευεξίας. 

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση | 6η Ενότητα: 04 Απριλίου 2020

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού. 2η σειρά. Εκπαίδευση e-learning. | Έναρξη: Μάρτιος 2020

Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στα βασικά χαρακτηριστικά της θεραπευτικής σχέσης που αναπτύσσεται με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού και τις διαφορετικές προσεγγίσεις της από την ψυχοδυναμική και συστημική οπτική.  

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ενίσχυση Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Διαχείριση Άγχους | 9 Μαΐου 2020

Αnimus Corpus

Η Επικοινωνία είναι ένα στοιχείο-κλειδί για επιτυχία τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις σχέσεις στο χώρο εργασίας καθώς συμβάλει καταλυτικά στην αναγνώριση, στην επίλυση αλλά και στην ανατροφοδότηση όλων των θεμάτων.

Πληροφορίες

NLP Coaching Project “Mind AntiVirus” από το NLP from the Heart || Έναρξη: 13/03/2020

NLP from the Heart

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει Ελπίδα, Εμπιστοσύνη, Αισιοδοξία, Ανθεκτικότητα και Συμπεριφορική Ευελιξία σε εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες που βιώνουν ανασφάλεια και φόβο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της παγκόσμιας έξαρσης και εξάπλωσης του COVID-19.

Πληροφορίες

Ομαδική Θεραπεία Gestalt | Έναρξη 9 Οκτωβρίου

Gestalt Institute of San Francisco

Η ομάδα του Gestalt Institute of San Francisco προσκαλεί κάθε τολμηρό να ξεκινήσει ένα ταξίδι με προορισμό τον εαυτό, αφετηρία την παρουσία στο εδώ και τώρα και με συνοδοιπόρους τους άλλους και την επαφή με την πραγματικότητα!

Πληροφορίες

Ομάδα Μουσικοθεραπείας 'Ψυχανάλυση και Μουσική' | Έναρξη: 2 Οκτωβρίου 2019

Η Ομάδα Μουσικοθεραπείας 'Ψυχανάλυση και Μουσική' εργάζεται ψυχαναλυτικά, σε ομαδικό πλαίσιο, μέσω της φωνής και της μουσικής, δουλεύοντας με τη μέθοδο 'Αναλυτικό Μουσικόδραμα' της Ξανθούλας Ντακοβάνου.

Πληροφορίες

Έναρξη Ομάδας Χοροθεραπείας | Έναρξη: Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Κέντρο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Βήμα Κοινό»

Στις χοροθεραπευτικές συνεδρίες, με κύρια μέσα το σώμα και την κίνηση θα πειραματιστούμε μέσω της ελεύθερης κινητικής έκφρασης και θα επικεντρωθούμε στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της μη λεκτικής επικοινωνίας.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Σχολικός Εκφοβισμός (Bullying) και Αυτοεκτίμηση

Ο όρος «εκφοβισμός και βία στο σχολείο» (school bullying), όπως και ο όρος «θυματοποίηση» (victimization) χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια κατάσταση κατά την οποία ασκείται εσκεμμένη, απρόκλητη, συστηματική και επαναλαμβανόμενη βία και επιθετική συμπεριφορά με σκοπό την επιβολή, την καταδυνάστευση και την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και εκτός σ

Πληροφορίες

Εκπαίδευση στην Χρήση και Ερμηνεία του MMPI®-2

Εταιρία ISON

Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι: Το Νο1 διαγνωστικό μέσον παγκοσμίως, για ολοκληρωμένες και ακριβείς διαγνώσεις στην κλινική πράξη, είναι το τεστ ΜΜΡΙ-2. Το τεστ χρησιμοποιείται επίσης ευρύτατα στην επιλογή προσωπικού και τα δικαστήρια. Εκπαιδευτείτε τώρα στην χρήση και ερμηνεία του MMPI-2. Ενισχύστε, επεκτείνετε και διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα!

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ενδιαφέροντα θέματα στην Ψυχοθεραπεία

Στο Σεμινάριο αυτό θα συζητήσουμε διάφορα θέματα που προκύπτουν στην Ψυχοθεραπεία και είναι χρήσιμο να τις γνωρίζει κάθε θεραπευτής, όπως είναι οι πληροφορίες που παίρνουμε από το πρώτο τηλεφώνημα του θεραπευόμενου, πως διαχειριζόμαστε συστηματικές αργοπορίες/ ακυρώσεις από πλευράς του θεραπευόμενου.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) Αξιολόγηση & Αποκατάσταση | ΕΝΟΤΗΤΑ: Μαθηματικά

ΔΙΚΕΨΥ

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Πληροφορίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...