Σεμινάρια

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εταιρία ISON

Εκσυγχρονίστε και εσείς τις υπηρεσίες σας με το πιο διαδεδομένο, αξιόπιστο και καλύτερα μελετημένο ψυχομετρικό τεστ για την αξιολόγηση της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας στον κόσμο.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ψυχομετρικές Δοκιμασίες Αξιολόγησης Νοημοσύνης (WISC – V, WPPSI – III GR, WAIS-IV GR)

ΔΙΚΕΨΥ

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τις ψυχομετρικές δοκιμασίες αξιολόγησης της νοημοσύνης απευθύνεται αποκλειστικά σε ψυχολόγους, με άδεια ή δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Πληροφορίες

NLP Coach Practitioner Certification [για NLP Practitioners]

Dynamic Equilibrium System

Η εκπαίδευση είναι εστιασμένη τόσο στην εφαρμογή όσο και στην εμπειρία, καλύπτοντας όλο το φάσμα του coaching (life- business- health- wellbeing- transformation κτλ) και παρέχει παραδείγματα περιπτώσεων coaching και τυπικά προβλήματα.

Πληροφορίες

Νέα e-learning σεμινάρια από το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Tα e-learning σεμινάρια του tetedu.gr απαντούν στις ανάγκες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική σου εμπειρία τώρα!

Πληροφορίες

Θεραπευτική ομάδα συστημικής προσέγγισης

Το κέντρο Επίλυση πιστό και φέτος στο στόχο του για πρόληψη και προαγωγή της ψυχικής υγείας  ''ξεκινάει '' μία θεραπευτική ομάδα συστημικής προσέγγισης με έμφαση στις σχέσεις τόσο με τον εαυτό όσο και με το περιβάλλον οικογενειακό, φιλικό, εργασιακό.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Η ανατομία της εγκληματικότητας

ΔΙΚΕΨΥ

O σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εγκλήματος και κυρίως της προσωπικότητας του εγκληματία. Το σεμινάριο αποτελεί προϊόν της ερευνητικής δραστηριότητας του εισηγητή και αποτελείται από 6 αυτοτελείς ενότητες οι οποίες μπορούν να παρακολουθηθούν είτε ξεχωριστά, είτε ως σύνολο.  

Πληροφορίες

Ericksonian Hypnosis Training [Intro Level]

Dynamic Equilibrium System

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στο πώς χρησιμοποιούμε τη γλώσσα της ύπνωσης (Milton Model) κομψά, διακριτικά και, πάνω από όλα, αποτελεσματικά σε πολλαπλά πεδία εφαρμογών, ώστε να βοηθήσουμε ανθρώπους να διαμορφώσουν συμπεριφορές οι οποίες τους επιτρέπουν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν σε τομείς της ζωής τους.

Πληροφορίες

Nέο e-learning σεμινάριο στο tetedu.gr | Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής

Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα βασικά χαρακτηριστικά των ζητημάτων συμπεριφοράς στα πλαίσια της φυσιολογικής ανάπτυξης των παιδιών 2-6 ετών καθώς και στα πλαίσια συγκεκριμένων δυσκολιών , όπως οι Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος- ΔΑΦ, η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας- ΔΕΠΥ και συναισθηματικού τύπου δυσκολίες.

Πληροφορίες

Εισαγωγή στην ψυχανάλυση

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και τελειόφοιτους ψυχολογίας, κοινωνικών και ανθρωπιστικών σπουδών, μεταπτυχιακούς φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευόμενους συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και νέους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, υγείας, ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Πληροφορίες

Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια

Με όχημα την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση, την κλινική πρακτική και την τέχνη, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές για το πως θα δουλέψουν με το πένθος και την απώλεια.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Πρώτες βοήθειες σε περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας

Το Σεμινάριο στοχεύει στην γνωριμία και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές πρόληψης, αντιμετώπισης & διάσωσης, σε μια σειρά από περιστατικά που μπορεί να συμβούν στον χώρο εργασίας.

Πληροφορίες

Η ΔΕΠΥ στα Διαφορετικά Στάδια της Ζωής

Σκοπός του σεμιναρίου είναι: Η βελτίωση της θεραπευτικής και ευρύτερης επαγγελματικής πρακτικής των συμμετεχόντων, μέσω της εμβάθυνσης στους διαθέσιμους τρόπους παρέμβασης.

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...