Σεμινάρια

ONLINE Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2®

Εταιρία ISON

Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι: Το Νο1 διαγνωστικό μέσον παγκοσμίως, για ολοκληρωμένες και ακριβείς διαγνώσεις στην κλινική πράξη, είναι το τεστ ΜΜΡΙ-2. Το τεστ χρησιμοποιείται επίσης ευρύτατα στην επιλογή προσωπικού και τα δικαστήρια. Εκπαιδευτείτε τώρα στην χρήση και ερμηνεία του MMPI-2. Ενισχύστε, επεκτείνετε και διευρύνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα!

Πληροφορίες

NLP Coach Practitioner Αθήνα

Dynamic Equilibrium System

Η εκπαίδευση είναι εστιασμένη τόσο στην εφαρμογή όσο και στην εμπειρία, καλύπτοντας όλο το φάσμα του coaching (life- business- health- wellbeing- transformation κτλ) και παρέχει παραδείγματα περιπτώσεων coaching και τυπικά προβλήματα.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Μετεκπαίδευση στην Εγκληματολογία

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στην Εγκληματολογία», το οποίο έχει αναπτυχθεί από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ , είναι ένα καινοτόμο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες του κλάδου της ψυχικής υγείας, της κοινωνιολογίας, της εγκληματολογίας και έχει ως αντικείμενο τη μελέτη του εγκλήματος ως πολυπαραγοντικού κοινωνικού και ψυχολογικού φαινομένου. 

Πληροφορίες

Κύκλος Διαδικτυακών Ομιλιών για Γονείς και Εκπαιδευτικούς: Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών 0-10 ετών

ΔΙΚΕΨΥ

Η σεξουαλικότητα είναι αναμφίβολα μια έννοια πολύπλοκη και συναποτελείται από ψυχολογικούς, γνωστικούς και κοινωνικούς παράγοντες. Η υγιής και ασφαλής ανάπτυξη της ψυχοσεξουαλικής πραγματικότητας του νέου ατόμου απαιτεί έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ιδίως σε μια εποχή που οι νέοι είναι εκτεθειμένοι σε πληθώρα πληροφοριών, των οποίων η αξιοπιστία και εγκυρότητα δεν είναι δεδομένες.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση & ΔΑΦ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΔΙΚΕΨΥ

Με πολύ προσοχή θα αναλύσουμε μαζί κοινωνικές ιστορίες, πρακτικά ζητήματα και ουσιαστικά τρόπους διαχείρισης της σεξουαλικότητας των παιδιών-εφήβων με ΔΑΦ προκειμένου να την κατανοήσουμε και να την διαχειριστούμε βοηθώντας παράλληλα ειδικούς και γονείς.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό NLP Practitioner

Το NLP είναι ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, συμβούλους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κ.ά.

Πληροφορίες

Εκπαίδευση Εποπτών στην Δημιουργική Εποπτεία

Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσα από την Τέχνη «Connective Drama»

Στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης επαγγελματιών ψυχικής υγείας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «Άθυρμα» ( Κέντρο δια Βίου Μάθησης 1) και το Κέντρο Ψυχοθεραπείας μέσα από την Τέχνη «Connective Drama», οργανώνουν από κοινού πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εποπτών στην Δημιουργική Εποπτεία βασισμένο στα πρότυπα αντίστοιχων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πληροφορίες

Psychology Webinar: (Re) Discover your Sex Life

Πολλές φορές επιλέγουμε να μείνουμε σε μια σχέση ενώ δεν καλύπτει τις σεξουαλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Μήπως ο φόβος του να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε, μας κρατάει δέσμιους στην λάθος σχέση;

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο - Εγκυμοσύνη και νέα μητέρα: Προετοιμασία για τον νέο της ρόλο

Στο Σεμινάριο αυτό θα ασχοληθούμε με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία αφορούν στη διαδικασία της σύλληψης και της εγκυμοσύνης, μερικά από τα οποία είναι η γονιμοποίηση, οι πιθανές ανωμαλίες κατά τη σύλληψη, καθώς και με τη συμπεριφορά του εμβρύου ανά τρίμηνο κύησης.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ενδιαφέροντα θέματα στην Ψυχοθεραπεία

Στο Σεμινάριο αυτό θα συζητήσουμε διάφορα θέματα που προκύπτουν στην Ψυχοθεραπεία και είναι χρήσιμο να τις γνωρίζει κάθε θεραπευτής, όπως είναι οι πληροφορίες που παίρνουμε από το πρώτο τηλεφώνημα του θεραπευόμενου, πως διαχειριζόμαστε συστηματικές αργοπορίες/ ακυρώσεις από πλευράς του θεραπευόμενου.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Απόρριψη Επιτέλους τέλος!

Λόγια που πληγώνουν και πονάνε βαθιά.. λόγια πού φτάνουν στο βαθύτερο κομμάτι της ύπαρξής σου και ξυπνάνε επώδυνες αναμνήσεις..

Πληροφορίες

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία"

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τι είναι Μαθησιακές Δυσκολίες τι χρειάζονται τα παιδιά με Μαθησιακά, τον τόπο που χρειάζεται να μελετάνε και να μάθουμε συμπεριφορές και τεχνικές μέσα από τις οποίες θα βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι... γονείς και παιδιά..

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο ΔΕΠΥ

Επειδή για όλα υπάρχει λύση και κανένα παιδί δεν χρειάζεται να νιώθει απομονωμένο, ελάτε να βρούμε μαζί τρόπους αντιμετώπισης όπου όλοι θα βγαίνουμε κερδισμένοι μέσα από αυτούς, αφήνοντας και πάλι στη ροή της αγάπης να κυλάει μεταξύ γονιών, δασκάλων και παιδιών.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Γονείς και Παιδιά στην Εφηβεία

Στο Σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά της Εφηβείας. Θα ασχοληθούμε με τις αλλαγές που συμβαίνουν σε σωματικό επίπεδο στην εφηβεία, με τους σημαντικότερους κινδύνους για έναν έφηβο.

Πληροφορίες

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Μετεκπαίδευση στη Θεραπεία Ζεύγους

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Θεραπεία Ζεύγους», το οποίο έχει αναπτυχθεί από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ, είναι ένα μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες του κλάδου της ψυχικής υγείας, και ευρύτερα επαγγελματίες της ψυχολογίας και του χώρου της υγείας που έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση της συμβουλευτικής ζεύγους αλλά και τους τρόπους επίλυσης ψυχολογικών και όχι μόνο προβλημάτων που προβληματίζουν το ζευγ

Πληροφορίες

  • 1
  • 2

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...