Σεμινάρια

Κύκλος 4ρων Βημάτων για το Βιωματικό Εργαστήρι: " Όταν συνάντησα Εμένα! "

Αγαπημένε μου ενήλικα… Θα ήθελα να σου πω κάποια πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την αιτία βασικών συμπεριφορών σου.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ύφος και ήθος του ψυχαναλυτή στην πρακτική του I, II

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Για τη βέλτιστη παρακολούθησή του είναι απαραίτητη η εξοικείωση με όρους και έννοιες από τους χώρους της ψυχολογίας και της ψυχανάλυσης.

Πληροφορίες

Total Mindfulness Professional: Εκπαίδευση και πιστοποίηση στην Τέχνη της Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας

Εταιρία ISON

Η εκπαίδευση στο Total Mindfulness θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε το επάγγελμά σας, προσφέροντας ακόμη πιο ουσιαστικές υπηρεσίες στους πελάτες σας!

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Από τη ναρκισσιστική απαίτηση στο έντεχνο αίτημα: Θεωρία, συμβουλευτική και παιδαγωγική

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Το σεμινάριο παρουσιάζει μία πολύπλευρη, χειροπιαστή και άμεσα εφαρμόσιμη στην πράξη μέθοδο που στηρίζει το παιδί στην πορεία του προς την αναπτυξιακή κατάκτηση του έντεχνου αιτήματος.

Πληροφορίες

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: «Πανελλήνιες: οικογενειακή υπόθεση ή μονοπάτι προς την ενηλικίωση;»

ΔΙΚΕΨΥ

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ, προσκαλεί όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομιλία με θεματική: «Πανελλήνιες: οικογενειακή υπόθεση ή μονοπάτι προς την ενηλικίωση;».

Πληροφορίες

Βιωματικό εργαστήριο: Βήμα 1: Θεραπεύοντας το εσωτερικό μας παιδί (Αθήνα)

Τι ακριβώς είναι αυτό το λεγόμενο εσωτερικό παιδί τελικά; Τι σημαίνει αυτό το «να συναντήσω Εμένα;», Υπάρχει εσωτερικό παιδί μέσα μου;

Πληροφορίες

E-learning σεμινάριο στο tetedu.gr - Mιλώντας για την απώλεια και το πένθος

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου προσεγγίζει τα θέματα Πένθους και Απώλειας με την υλοποίηση e-learning σεμιναρίου με θέμα «Μιλώντας για το πένθος και την απώλεια».

Πληροφορίες

Σεμινάριο e-learning στο tetedu.gr: Aναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής 

Για την ομαλή λειτουργία της προσχολικής τάξης είναι πολύ σημαντικό να μπορούν οι παιδαγωγοί να αναγνωρίζουν τα ζητήματα συμπεριφοράς αλλά και να τα διαχειρίζονται ομαλά, σε συνεργασία με το λοιπό εκπαιδευτικό πλαίσιο και τους γονείς.

Πληροφορίες

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια Ψυχικής Υγείας από το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Δείτε τα νέα Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια Ψυχικής Υγείας από το Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων.

Πληροφορίες

Σχολή Γονέων – Αυτογνωσίας

Μέσα από συζήτηση αλλά και βιωματικές ασκήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις αγωνίες και τους φόβους μας, χωρίς το άγχος ότι θα μας κρίνουν, λαμβάνοντας παράλληλα την ενίσχυση που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Πληροφορίες

Σεμινάριο E-Learning 60 ωρών στην Συμβουλευτική Παρέμβαση σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση με θέματα που αφορούν παιδιά όλων των ηλικιών, η κατάρτιση ενός κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου ανά περίπτωση και η παρέμβαση για την αντιμετώπιση των κυρίαρχων δυσκολιών ανά ηλικιακή ομάδα

Πληροφορίες

Βρείτε μας στα...