Σεμινάρια

Σεμινάριο: Προβολικές Δοκιμασίες (Tat-Cat, Παιδικό Ιχνογράφημα & Τεστ Κηλίδων Rorschach)

ΔΙΚΕΨΥ

Οι Προβολικές Δοκιμασίες αποτελούν κλινικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται τόσο στην ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση, όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας.

Πληροφορίες

NLP Wellbeing Coach Certification

Dynamic Equilibrium System

Η Dynamic Equilibrium System παρουσιάζει το ολοκληρωμένο μονοπάτι της τριπλής πιστοποίησης που οδηγεί στο NLP Wellbeing Coaching, το μοναδικό στο είδος του διεθνώς, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2021.

Πληροφορίες

Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία Ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ο εμπλουτισμός και ανάπτυξη αποδοτικών θεραπευτικών σχέσεων με τους γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Πληροφορίες

Σπούδασε Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική Και Ψυχοθεραπεία

Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων (ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ)

Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από διαφορετικές προσεγγίσεις οι οποίες στοχεύουν στην ολική αναδόμηση του ατόμου. Όπως επίσης ατομική και ομαδική θεραπεία.

Πληροφορίες

Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχοθεραπεία και τη Δυναμική των Ομάδων 2020 - 2021

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στις Βιωματικές Ομάδες βασίζεται στις αρχές της Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας με ελευθέρως ρέουσα συζήτηση η οποία και διευκολύνει τα μέλη των ομάδων να εκφραστούν συναισθηματικά και επιπλέον να μάθουν για τη δυναμική και την τεχνική των ομάδων.

Πληροφορίες

Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification

Dynamic Equilibrium System

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση. 

Πληροφορίες

Ericksonian Hypnosis Training [Intro Level]

Dynamic Equilibrium System

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στο πώς χρησιμοποιούμε τη γλώσσα της ύπνωσης (Milton Model) κομψά, διακριτικά και, πάνω από όλα, αποτελεσματικά σε πολλαπλά πεδία εφαρμογών, ώστε να βοηθήσουμε ανθρώπους να διαμορφώσουν συμπεριφορές οι οποίες τους επιτρέπουν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν σε τομείς της ζωής τους.

Πληροφορίες

Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους, μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ψυχικό Τραύμα - Πως να Φροντίσουμε Πληγές που Δε "Ματώνουν"

Αnimus Corpus

Μία ξαφνική αλλαγή στη ζωή μας όπως ένα ατύχημα, ο θάνατος ή αποχωρισμός αγαπημένων προσώπων, απρόσμενες αλλαγές όπως ένα διαζύγιο, η αλλαγή εργασίας ή κατοικίας, η απώλεια χρημάτων ή άλλων συνηθειών, μπορεί να μας δυσκολεύουν πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμαστε αρχικά ή από όσο οι άλλοι γύρω μας μπορούν να καταλάβουν.

Πληροφορίες

Μετεκπαιδευση στην Ανασυνδιασμένη θεραπεία

Ένα μοναδικό Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει ως κύριο στόχο την στοχευμένη εξειδίκευση σε έναν συνδυασμό προσσεγγίσεων με μεθοδολογία, θεωρία, βιωματικά εργαστήρια και βιωματική χρήση εργαλείων ώστε ο κάθε θεραπευτής να επιλέγει τις τεχνικές και τις θεωρίες που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε περίπτωση.

Πληροφορίες

Ανοιχτή Διαδικτυακή Διάλεξη: Δομή του ψυχικού συστήματος (Συνειδητό-Ασυνείδητο και Εγώ-Αυτό)

Ινστιτούτο «Γαληνός»

Οι ανοιχτές διαδικτυακές διαλέξεις του ψυχίατρου, ψυχαναλυτή και συγγραφέα Νίκου Σιδέρη θα συνεχιστούν και κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020-21.

Πληροφορίες

Σεμινάριο: Ψυχομετρικές Δοκιμασίες Αξιολόγησης Νοημοσύνης WISC – V

ΔΙΚΕΨΥ

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τις ψυχομετρικές δοκιμασίες αξιολόγησης της νοημοσύνης WISC-V και WPPSI-IIIGR απευθύνεται αποκλειστικά σε ψυχολόγους, με άδεια ή δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Πληροφορίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...