• Συνεργασία με το PsychologyNow.gr

    Ελάτε στο PsychologyNow.gr και μοιραστείτε το πολύτιμο έργο σας στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας!

Το PsychologyNow.gr είναι ένας πυρήνας έγκυρης, σύγχρονης και αξιόπιστης επικοινωνίας της επιστήμης της Ψυχολογίας και καλεί τους ειδικούς από τους χώρους της ψυχικής υγείας, των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών και της εκπαίδευσης να γίνουν επιστημονικοί συνεργάτες και να μοιραστούν το πολύτιμο έργο τους με το κοινό!


Γινόμενοι συνεργάτες με το PsychologyΝοw.gr έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε τη δουλειά σας υπό τη μορφή άρθρων και σεμιναρίων και να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας που επιθυμούν να γνωρίσουν το χώρο της ψυχολογίας και τις εφαρμογές της σε όλους τους τομείς της ζωής. 

Για το λόγο αυτό, καθώς μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Το έργο μας έχει απαιτήσεις και συνέπεια, αλλά μας γεμίζει με όμορφα συναισθήματα, γνωρίζοντας ότι δίνουμε νόημα στον κόσμο που μας εμπιστεύεται. Ανοίγουμε λοιπόν την «ψυχή» μας και σας καλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας!

Γίνετε επιστημονικός συνεργάτης του PsychologyNow.gr!

Βασικός μας στόχος είναι η αξιόπιστη και έγκυρη προβολή της Ψυχολογίας και της Ψυχικής Υγείας. Για τον λόγο αυτό αναζητούμε συνεργασίες με ειδικούς ψυχικής υγείας - επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς - ψυχολόγους, ψυχιάτρους, παιδοψυχιάτρους, επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της ψυχικής υγείας (κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς κ.α.) με άδεια άσκησης επαγγέλματος ή πιστοποιημένη εκπαίδευση από αναγνωρισμένους φορείς που επιθυμούν να προβάλλουν την επιστήμη και το έργο τους, με προσιτό, δωρεάν και κατανοητό τρόπο στο ευρύτερο κοινό.

 

Διαβάστε τα κριτήρια Επιστημονικής Συνεργασίας με το PsychologyNow.gr

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας θα θέλαμε πολύ να την ακούσουμε! Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό από την πλευρά μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@psychologynow.gr

Ενταχθείτε στην Ομάδα Διαχείρισης του PsychologyNow.gr

Αναζητούμε ανθρώπους ενεργητικούς, με έμπνευση, με ιδέες και όραμα να μοιραστούμε το πάθος μας για την ψυχολογία! Δεν είναι ανάγκη να είστε ψυχολόγος, αλλά να αγαπάτε την ψυχολογία και να θέλετε να συνεισφέρετε εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια! Ιδανικό για άτομα που σπουδάζουν ψυχολογίας και ανθρωπιστικές επιστήμες που θέλουν να εντάξουν στο βιογραφικό τους μία προϋπηρεσία στο χώρο της ψυχικής υγείας. Αν είστε λοιπόν ένας από αυτούς, σας περιμένουμε στην Ομάδα Διαχείρισης του PsychologyNow.gr να προβάλουμε μαζί αξιόπιστα και έγκυρα την ψυχολογία και την ψυχική υγεία.

Στείλτε μας στο team@psychologynow.gr ένα σύντομο βιογραφικό σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.  

Δες περισσότερα για την Ομάδα Διαχείρισης και γίνε μέρος του Κόσμου της Ψυχολογίας!

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...