Η ομάδα μας, σας καλοσωρίζει στο PsychologyΝow.gr!


To PsychologyΝow.gr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προβάλλει με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία την επιστημή της Ψυχολογίας, τις εφαρμογές της στη ζωή μας και ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας. Το PsychologyΝow.gr αποτελείται από μία αρμονική σύνθεση Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων και Επαγγελματιών Επικοινωνίας και Business, με εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση.

Το PsychologyΝow.gr είναι ένας πυρήνας επικοινωνίας της ψυχολογίας και καλεί τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας να μοιραστούν το έργο τους μέσα από άρθρα και σεμινάρια, τους φορείς ψυχικής υγείας να υποστηρίξουν το έργο τους, τους ακαδημαϊκούς οργανισμούς να προβάλουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και γενικότερα είναι ένα ανοικτό σύστημα σε ό,τι αφορά την ψυχολογία, την ψυχική υγεία και τις εφαρμογές τους στη ζωή μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@psychologynow.gr για ό,τι απορία έχετε. Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Θέλεις να γίνεις μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του PsychologyNow.gr; Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωσε τη φόρμα: https://docs.google.com/forms

Χάρης Πίσχος

Επιστημονικός Σύμβουλος (Scientific Advisor)

xari psO Χάρης Πίσχος, είναι Ψυχολόγος ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι εξειδικευμένος στην Υπαρξιακή – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη" με πιστοποίηση από την European Family Therapy Association, κάτοχος της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Ψυχολόγου (EuroPsy Accedited) από την European Federation of Psychologists Association, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και κατέχει επίσης πτυχίου Κοινωνικού Λειτουργού.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ

 


Ορέστης Γιωτάκος

Επιστημονικός Σύμβουλος

Orest Giw

 

Ο Ορέστης Γιωτάκος ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές το 1985, στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή, στη Θεσσαλονίκη. Το 1992 απέκτησε την ειδικότητα του Ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το 1998 το MSc in Neuroscience στο Institute of Psychiatry στο Λονδίνο, ενώ από το 2003 είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εχει πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο στo χώρο της Ψυχιατρικής, στους τομείς ψυχοπαθολογίας και πρόληψης.

 

 


Βίβιαν Δρακοπούλου

Head of Communications

VIVIAN

 

Η Βίβιαν Δρακοπούλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο University of Wales Swansea στη Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Διεθνές Μάνατζμεντ και εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το Πανεπιστήμιο London South Bank University του Λονδίνου.

 

 

 

 


Δημήτρης Ντονόπουλος

Content & Social Media Manager

Ο Δημήτρης Ντονόπουλος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και διαμοιρασμού του περιεχομένου καθώς και για τον προγραμματισμό και την εύρυθυμη λειτουργία των κοινωνικών δικτύων. Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στον προγραμματισμό, την εφαρμογή κώδικα και τo social media management. 


Νικολέτα Παπαβίδη

Content Contributor

Nik Papav

 

Η Νικολέτα Παπαβίδη σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του City College, διεθνές τμήμα του Πανεπιστημίου Sheffield. Συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα και παράλληλα προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε διάφορους οργανισμούς. Επιπλέον, παρακολούθησε σεμινάρια στο τομείς της παιδοψυχολογίας και Νευροεπιστήμης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τομέα της Νευροψυχολογίας. Σήμερα, συνεχίζει να ενημερώνεται και να εμπλουτίζει της γνώσεις της στο χώρο της Ψυχικής υγείας με συμμετοχή σε σεμινάρια και έρευνες.

 

 


Νταλιακούρα Παναγιώτα

Content Contributor

Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Φοίτησε επίσης στο ΚΔΜ Meta φραση όπου ειδικεύτηκε στη μετάφραση κειμένων από ελληνικά/ αγγλικά προς αγγλικά / ελληνικά, στη μετάφραση παιδικής λογοτεχνίας και στην επιμέλεια κειμένων. Ο τομέας της ψυχολογίας/ ψυχιατρικής της έχει κεντρίσει πρόσφατα το ενδιαφέρον. 


Ισιδώρα Σκουρλή

Content Contributor

ISID SK 2

 

Η Ισιδώρα Σκουρλή είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην «Εντατική & Επείγουσα Νοσηλευτική» και στην «Οργάνωση & Διοίκηση Μονάδων Υγείας». Εργάζεται στην Ψυχιατρική κλινική του ΓΝΑ «ο Ευαγγελισμός», όπου εκτελεί χρέη κλινικής εκπαιδεύτριας. Είναι εξωτερικός συνεργάτης διεθνούς φορέα για την Προαγωγή της Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας- CBT, (Veneti for Cognitive-Behavioral Therapy & ΔΔΕΕΨΥ). Παρακολουθεί ενεργά και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων με θέματα που άπτονται στη σφαίρα της Ψυχικής Υγείας. Ερευνητικά συμμετέχει στη διεπιστημονική μελέτη του Πρότυπου Κέντρου Αναφοράς Covid-19, του ΓΝΑ «ο Ευαγγελισμός», με τίτλο: «Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις covid 19: Σύνδρομο long covid».

 

 


Θέλεις να γίνεις μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του PsychologyNow.gr;

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες και συμπλήρωσε τη φόρμα: https://docs.google.com/forms

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...