Psychologynow

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας, σας καλοσωρίζει στο Psychologynow.gr!

To Psychologynow.gr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προβάλλει με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία την επιστημή της Ψυχολογίας, τις εφαρμογές της στη ζωή μας και ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας. Η έμπνευση προήλθε από τον Χάρη Πίσχο όμως η η υλοποίηση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς τη συμβολή των ψυχολόγων Kaylee Ann Yates Σπανού και Μαρίας Κοτσαμπάσογλου. Στη σημερινή του μορφή, το Psychologynow.gr αποτελείται από μία αρμονική σύνθεση Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων και Επαγγελματιών Επικοινωνίας και Business, με εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση.

Το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας επικοινωνίας της ψυχολογίας και καλεί τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας να μοιραστούν το έργο τους μέσα από άρθρα και σεμινάρια, τους φορείς ψυχικής υγείας να υποστηρίξουν το έργο τους, τους ακαδημαϊκούς οργανισμούς να προβάλουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και γενικότερα είναι ένα ανοικτό σύστημα σε ό,τι αφορά την ψυχολογία, την ψυχική υγεία και τις εφαρμογές τους στη ζωή μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@psychologynow.gr για ό,τι απορία έχετε. Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

H Ομάδα μας

Χάρης Πίσχος

Χαράλαμπος Πίσχος - Ψυχολόγος

 

 

 

 

 

O Χάρης Πίσχος, έχει βασικές σπουδές Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κοινωνικής Εργασίας από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Αθηνών, Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στο πρόγραμμα "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών" και έχει εξειδικευθεί στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη" στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία .

Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας, μέλος της European Family Therapy Association και σύντομα κάτοχος της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Ψυχολόγου "Europsy". Έχει διετελέσει Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και μέλος του "Standing Committee of Community Psychology" της European Federation of Psychologists Associations (E.F.P.A.). 

Είναι Ιδρυτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ψυχολογικού Θεραπευτικού Κέντρου "συναίσθηση" που βρίσκεται στην Κηφισιά (www.sinaisthisi.gr) και εμπνευστής και δημιουργός του Psychologynow.gr.

 

Βίβιαν Δρακοπούλου

Η Βίβιαν Δρακοπούλου έχει σπουδάσει Νew Business Development στο University of Wales και κατέχει MBA στο International Management από το London South Bank University. Υπεύθυνη για την εμπορική ανάπτυξη του Psychologynow.gr.

 

Δημήτρης Ντονόπουλος

Ο Δημήτρης Ντονόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών.

 

Άννα Αποστολίδου

 

 

 

 

Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή την περίοδο κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Κλινικής Ψυχολογίας" του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Χρύσα Καριεντίδου

 

 

 

 

Τελειόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με συνεχές ενδιαφέρον για τις νέες προσεγγίσεις και τις εφαρμογές της Ψυχολογίας. Αυτή την περίοδο, εξειδικεύομαι στην ψυχαναλυτική κλινική της Ακαδημίας Κλινικών Σπουδών Αθήνας. Τα ενδιαφεροντά μου αφορούν στην Κλινική Ψυχολογία, στην οποία θα συνεχίσω με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στοιχεία επικοινωνίας: k.chrysa@hotmail.com

 

Στέλλα Κοσμά

Με βασικές σπουδές στην Εκπαίδευση και μεταπτυχιακές στη Συμβουλευτική, έχει εργαστεί σε δομές τυπικής και μη-τυπικής εκπαίδευσης ως Καθηγήτρια και Υπεύθυνη Γραφείου Συμβουλευτικής ενώ συνεργάζεται με κέντρα θεραπείας παίδων.

Στοιχεία επικοινωνίας: estellekosma@yahoo.gr

 

Νεφέλη Μπαφούνη

large nefeli

Η Νεφέλη Μπαφούνη είναι φοιτήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολουθεί και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων ψυχολογίας, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και παίρνει μέρος σε εθελοντικές δράσεις, τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα σχετικά με τους πρόσφυγες. 

 

Κωνσταντίνα Χονδρογιάννη

χονδρογιάννη

Η Κωνσταντίνα Χονδρογιάννη είναι φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις σχετικές με την ψυχολογία, στη διοργάνωση και παρακολούθηση συνεδρίων, σε ερευνητικά προγράμματα, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο. Συγχρόνως, ασχολείται με τον εθελοντισμό παρουσιάζοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνική πραγματικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Νικόλας Παύλου

Έχω τελειώσει ψυχολογία και κάνω το μεταπτυχιακό μου στην εκπαιδευτική ψυχολογία. Με ενδιαφέρει ο τομέας της ψυχολογίας και προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για το θέμα. Επίσης με ενδιαφέρει ο αθλητισμός καθώς και γενικότερα το τι γίνεται στον κόσμο. Σκοπός μου είναι να είμαι ενεργός πολίτης.

 

Ελένη Ψαθάκη

eleni psathaki

Έχω σπουδάσει εκπαιδευτικός (στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης στο πανεπιστήμιο Κρήτης) και τώρα είμαι φοιτήτρια στο τμήμα ψυχολογίας σε προπτυχιακό επίπεδο. Επίσης αυτή την περίοδο διεξάγω τη μεταπτυχιακή μου έρευνα που επικεντρώνεται σε ζητήματα φύλου, καθώς παράλληλα εργάζομαι ως βοηθός οδοντιάτρου. Τα θέματα που με ενδιαφέρουν είναι τα ζητήματα φύλου, τρίτης ηλικίας και η συμβουλευτική.

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!