Psychologynow

Η Ομάδα μας

PsychologyNow Team

PsychologyNow Team

Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας!


Αναγνώσεις άρθρου: 4774

Η ομάδα μας, σας καλοσωρίζει στο Psychologynow.gr!


To Psychologynow.gr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προβάλλει με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία την επιστημή της Ψυχολογίας, τις εφαρμογές της στη ζωή μας και ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας. Η έμπνευση προήλθε από τον Χάρη Πίσχο όμως η η υλοποίηση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς τη συμβολή των ψυχολόγων Kaylee Ann Yates Σπανού και Μαρίας Κοτσαμπάσογλου. Στη σημερινή του μορφή, το Psychologynow.gr αποτελείται από μία αρμονική σύνθεση Ψυχολόγων, Κοινωνικών Επιστημόνων και Επαγγελματιών Επικοινωνίας και Business, με εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση.

Το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας επικοινωνίας της ψυχολογίας και καλεί τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας να μοιραστούν το έργο τους μέσα από άρθρα και σεμινάρια, τους φορείς ψυχικής υγείας να υποστηρίξουν το έργο τους, τους ακαδημαϊκούς οργανισμούς να προβάλουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και γενικότερα είναι ένα ανοικτό σύστημα σε ό,τι αφορά την ψυχολογία, την ψυχική υγεία και τις εφαρμογές τους στη ζωή μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@psychologynow.gr για ό,τι απορία έχετε. Η ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

 

Χάρης Πίσχος

πίσχος 3

O Χάρης Πίσχος, είναι Ψυχολόγος ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στην Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας και την Πρόληψη των Ψυχικών Διαταραχών. Είναι εξειδικευμένος στην Υπαρξιακή – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία με πιστοποίηση από την European Family Therapy Association, κάτοχος της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Ψυχολόγου (EuroPsy Accedited) από την European Federation of Psychologists Association και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.
Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ψυχολογικού Θεραπευτικού Κέντρου «Συναίσθηση» στην Κηφισιά, δουλεύει θεραπευτικά με οικογένειες, ζευγάρια, γονείς και πρόσωπα που επιθυμούν την υπέρβαση από τις αυθόρμητες και μαθημένες συμπεριφορές, στην αυθεντικότητα και την αυτοπραγμάτωση.
Η ερευνητική του ειδίκευση στην επιστήμη της ψυχολογίας βρίσκεται στη ωφέλιμη, για τον άνθρωπο, συσχέτιση της ψυχικής υγείας και της τεχνολογίας, δημιουργώντας καινοτόμες ηλεκτρονικές εφαρμογές και παρεμβάσεις για την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την πρόληψη των ψυχιατρικών διαταραχών.


Βίβιαν Δρακοπούλου

Η Βίβιαν Δρακοπούλου έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τις σπουδές στην Αγγλική και την Αγγλική Γλώσσα μετά Σπουδών Επιχειρήσεων (Bachelor degree in English & Italian with Business Studies) στο Πανεπιστήμιο University of Wales Swansea στη Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Διεθνές Μάνατζμεντ και εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο (Master of Business Administration-MBA in International Management with e-business specialisation) από το Πανεπιστήμιο London South Bank University του Λονδίνου. Υπεύθυνη για την εμπορική ανάπτυξη του Psychologynow.gr


Δημήτρης Ντονόπουλος

Ο Δημήτρης Ντονόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών.


Άννα Αποστολίδου

  Ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή  την περίοδο    κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών "Κλινικής Ψυχολογίας" του  Πανεπιστημίου Αθηνών.

  

 

 


Έφη Μεσιτίδου

Έφη Μεσιτίδου

 Σπούδασα Ψυχολογία εξ’ αποστάσεως στο The Open  University UK και έτσι πραγματοποίησα ένα όνειρο ζωής.  Είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε πολυεθνική και εθελόντρια  στον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία  Θεσσαλονίκης  όπου είμαι υπεύθυνη για την λήψη ιστορικού  των νέων ασθενών και συντονίστρια των εθελοντών και των  ομάδων απασχόλησης των ασθενών.

 Στοιχεία επικοινωνίας: efimesitidou@gmail.com

 


 

Χρύσα Καριεντίδου

 Τελειόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με συνεχές  ενδιαφέρον για τις  νέες προσεγγίσεις και τις εφαρμογές της  Ψυχολογίας. Αυτή την περίοδο, εξειδικεύομαι στην  ψυχαναλυτική κλινική της Ακαδημίας  Κλινικών Σπουδών  Αθήνας. Τα ενδιαφεροντά μου αφορούν στην Κλινική  Ψυχολογία, στην οποία θα συνεχίσω με μεταπτυχιακές  σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Στοιχεία επικοινωνίας: k.chrysa@hotmail.com

 


 
Νεφέλη Μπαφούνη

large nefeli

 Η Νεφέλη Μπαφούνη είναι φοιτήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Παρακολουθεί και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων και  συνεδρίων ψυχολογίας, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και  παίρνει μέρος σε εθελοντικές δράσεις, τον τελευταίο καιρό  ιδιαίτερα σχετικά με τους πρόσφυγες.

 


Κωνσταντίνα Χονδρογιάννη

χονδρογιάννη

 Η Κωνσταντίνα Χονδρογιάννη είναι φοιτήτρια Ψυχολογίας στο  Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις  σχετικές με την ψυχολογία, στη διοργάνωση και παρακολούθηση  συνεδρίων, σε ερευνητικά προγράμματα, ενώ παράλληλα  ενημερώνεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο.  Συγχρόνως, ασχολείται με τον εθελοντισμό παρουσιάζοντας  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνική πραγματικότητα και τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 


Νικόλας Παύλου

Έχω τελειώσει ψυχολογία και κάνω το μεταπτυχιακό μου στην εκπαιδευτική ψυχολογία. Με ενδιαφέρει ο τομέας της ψυχολογίας και προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για το θέμα. Επίσης με ενδιαφέρει ο αθλητισμός καθώς και γενικότερα το τι γίνεται στον κόσμο. Σκοπός μου είναι να είμαι ενεργός πολίτης.


 

Λιούπη Χρυσάνθη

lioupi omada

 Ονομάζομαι Χρυσάνθη Λιούπη και είμαι ψυχολόγος,   απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο   Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύομαι στην Ψυχολογία   της Υγείας, όπου και ολοκλήρωσα τον μεταπτυχιακό μου   δίπλωμα ειδίκευσης στην Αγγλία και είμαι υποψήφια   Διδάκτωρ στην ίδια γνωστική περιοχή στο πανεπιστήμιο   Θεσσαλίας. Έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες κλινικές και   κέντρα ψυχικής υγείας και συνεχίζω με την εκπαίδευσή μου   στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

 Επαγγελματικά στοιχεία:
 email: sandylioupi2011@hotmail.com


Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα του Psychologynow.gr; Στείλτε μας email στο team@psychologynow.gr μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σας!

 

Το Psychologynow.gr είναι το επιστημονικό site της Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με συνέπεια, εγκυρότητα και αξιοπιστία το Psychologynow.gr είναι ένας πυρήνας ψυχολογίας που έχει στόχο να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε θέματα ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία: info@psychologynow.gr

Ελάτε στον κόσμο της Ψυχολογίας!
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε
το εβδομαδιαίο newsletter μας.

Βρείτε μας στα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!