Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Μαριανή Παπανικολάου

Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχω παρακολουθήσει εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. Έχω συνεργαστεί με την Παιδοψυχιατρική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, σε πρόγραμμα προαγωγής ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και νέων. Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος και σύμβουλος υποστήριξης μεταναστών και προσφύγων στο ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στους Γιατρούς του Κόσμου, στο Κέντρο Ερευνών Θεμάτων Ισότητας (ΚΕΘΙ) και στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΕΜΟΠ).

Επίσης, ως σύμβουλος απασχόλησης και εργασίας στο ΚΕΚ-ΙΝΕ/ΓΣΕΕ. Έχω συνεργαστεί σε προγράμματα του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Από το 2009 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην πόλη της Πάτρας. Στα ενδιαφέροντά μου περιλαμβάνονται τα ζητήματα που αφορούν στην άσκηση της ψυχοθεραπείας, η λογοτεχνία και πώς σχετίζεται με την ψυχολογία, καθώς και θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
mariani_pap@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...