Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αναστάσιος Λομβαρδέας

Έχω γεννηθεί και διαμένω στα νότια προάστια των Αθηνών. Σπούδασα στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης απ’όπου και αποφοίτησα το 2008. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ της Αγγλίας απ’όπου και αποφοίτησα το 2012 με τον τίτλο MSc στην Ψυχολογία της Υγείας. Από το 2018 έως και σήμερα εκπαιδεύομαι στο μοντέλο της Σχεσιακής Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας στο Π. Φάληρο.

Κατά το παρελθόν έχω κάνει πρακτική εξάσκηση ως Ψυχολόγος στην Ψυχιατρική Κλινική Λυράκου στα Μελίσσια και επίσης έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου εθελοντικά στο κέντρο ημέρας Αθηνών για αποασυλοποιημένα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, καθώς και στο κέντρο απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα. Το 2014 εργάστηκα ως Ψυχολόγος στο Ειδικό Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση στην Αργυρούπολη. Από το 2019 έως και σήμερα δουλεύω ως συνεργάτης Ψυχολόγος στο Κέντρο Παιδιού, Εφήβου και Οικογένειας (ΚΕΠΕΟ) στη Βούλα και παράλληλα ασκώ ελεύθερο επάγγελμα ως Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπευτής.

Ψυχολόγος της Υγείας MSc, Ψυχοθεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
alomva@gmail.com

Βρείτε μας στα...