Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Παρασκευή Αθανασούλη

Eίμαι Ψυχολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω ειδικευτεί στην Κλινική Νευροψυχολογία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με το Health Science Center, University of Texas, Houston, USA. Επίσης, έχω ολοκληρώσει 4ετή εκπαίδευση στην Gestalt Ψυχοθεραπεία και συνεχίζω την προσωπική μου ανάπτυξη και εκπαίδευση στην συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία με ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Είμαι συνιδρύτρια του «Συνειδέναι- Κέντρου Θεραπείας και Εξέλιξης Ατόμου και Οικογένειας», όπου πραγματοποιώ ψυχοθεραπευτικές/συμβουλευτικές συνεδρίες, νευροψυχολογικές εκτιμήσεις και συνεδρίες νοητικής ενδυνάμωσης (εξατομικευμένα προγράμματα παρέμβασης για άνοια, ήπια νοητική έκπτωση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις).

Στις συνεργασίες μου συμπεριλαμβάνονται η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ»- νευροψυχολογική εκτίμηση στις άνοιες, η ΜΚΟ «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ» και ο σύλλογος «Κ.Ε.Φ.Ι.»- συμβουλευτική καρκινοπαθών ασθενών και εκπαίδευση εθελοντών, «Μαζί για το παιδί»- συμβουλευτική γραμμή, «Περί Ψυχής» και «Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας»- εισηγήσεις σεμιναρίων, «AMC-Μητροπολιτικό Κολλέγιο»- διδασκαλία στα προγράμματα BSc και MSc Ψυχολογίας, κ.α.

Ψυχολόγος- Κλινικός Νευροψυχολόγος- Gestalt Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@neuropsychologos.gr

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...