Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ευάγγελος Δρίβας

Ο Ευάγγελος Δρίβας είναι Κλινικός Ψυχολόγος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει Master of Science in Clinical & Community Psychology από το University of East London. Επίσης, είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον κυρίως σε θέματα συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας υπό τις αρχές Γνωστικής-Συμπεριφοριστικής Θεραπείας και Θεραπείας Σχημάτων, κλινικής ψυχολογίας, ψυχικών διαταραχών, εκφοβισμού, εγκλήματος, νοσηλειών σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, ατομικής υποστήριξης, διαπροσωπικής βίας, κακοποίησης & ευζωίας ζώων.

Κατά την πρακτική του εκπαίδευση έχει ασχοληθεί με άτομα που πάσχουν από ψυχώσεις και αναπτυξιακές διαταραχές, αλλά και με οικογενειακή θεραπεία στο  Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα στο Π.Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο Νοσοκομείο-Αμαλία Φλέμινγκ σχετικά με την «Ψυχική Υγεία Παιδιού & Εφήβου» και «Θεραπείας Σχημάτων». 

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Εγκληματολογική Ψυχολογία» και «Διαπαιδαγώγηση στην παιδική & εφηβική ηλικία», καθώς και εκπαίδευση στην «Πρόληψη του Εκφοβισμού» από το Πρόγραμμα SONET-BULL, I.K.Y.-Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει εξ΄ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα από Πανεπιστήμια του εξωτερικού σχετικά με την δικαστική ψυχολογία, εγκληματολογία, σχολικό εκφοβισμό και την ευζωία, σκέψη και συμπεριφορά ζώων. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων ψυχολογίας.

Κλινικός Ψυχολόγος (B.Sc., M.Sc.)


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
evangelosdrivas@gmail.com

Βρείτε μας στα...