Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Βιβιάννα Κόμπουλη

Η Βιβιάννα Κόμπουλη είναι Κλινική Ψυχολόγος, Msc. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές στην Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το 2017 και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στην «Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία» στο Πανεπιστήμιο του Bath της Αγγλίας. Από τον Οκτώβριο του 2018 εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Εταιρία Γνωσιακών-Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της έως και σήμερα παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων.

Έχει εργαστεί στο Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας «Πορεία-ΑΜΚΕ», στο Κέντρο Ημέρας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ «Franco Basaglia», καθώς και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, όπου πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην ψυχομετρική αξιολόγηση και διάγνωση αναπτυξιακών διαταραχών σε παιδιά και εφήβους. Κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού της εργάστηκε εθελοντικά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας με πάσχοντες από τη νόσο Alzheimer. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 εργάζεται στο Νοσοκομείο Ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ) με άτομα με μείζονες ψυχιατρικές παθήσεις.

Το ερευνητικό της ενδιαφέρον και η μεταπτυχιακή της διατριβή εστιάζει στην επίδραση ψυχολογικών παραγόντων στην εκδήλωση χρόνιου πόνου, καθώς και άλλων σωματικών συμπτωμάτων.

Κλινική ψυχολόγος, Msc.- Εκπαιδευόμενη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
viviannakomp@gmail.com

Βρείτε μας στα...