Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κυριακή Φωτιάδου

Η Φωτιάδου Κυριακή μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ψυχολογία στο Α.Π.Θ. Ολοκλήρωσε με άριστα το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία» του Ε.Κ.Π.Α κι έκτοτε ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Η μεταπτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα τη διερεύνηση της σχέσης του Νοήματος Ζωής με τις πεποιθήσεις Απολαμβάνειν.

Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα» και στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιών κι Ενηλίκων, ενώ έχει προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες στον σύλλογο «Κίνηση Αδερφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας». Επιπλέον, έχει δουλέψει σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ, σε Επαγγελματικά λύκεια και σε ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς, παιδιά, εφήβους κι ενήλικες.

Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει μια σειρά από ποικίλα σεμινάρια και συνέδρια στο χώρο της ψυχιατρικής και της ψυχολογίας κι έχει εκπαιδευτεί στο MBSR (Mindfulness-based stress reduction) και στην Κινηματογραφοθεραπεία (Cinema-therapy). Στα επιστημονικά της ενδιαφέροντά εντάσσονται η παιδοψυχολογία, η ανθρωπιστική-υπαρξιακή και η θετική ψυχολογία και η σχέση ψυχολογίας - τέχνης.

Εξειδικεύεται στην ατομική συμβουλευτική και τη συμβουλευτική γονέων.

Συμβουλευτική Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
kikifotiad@gmail.com

Βρείτε μας στα...