Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Χριστίνα Φραγκιαδάκη

Είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας, B.Sc. (Hons) με first class honours, από το Canterbury Christ Church University στο Kent. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους, στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας “ΣΚΕΨΥΣ” και μεταπτυχιακές σπουδές στη Δραματοθεραπεία, στο Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας μέσω Θεάτρου “ΑΙΩΝ”. Παρακολουθώ επίσης, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ψυχική υγεία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, από το Orlando LGBT+ Ψυχική Υγεία χωρίς Στίγμα.

Έχω αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή “Θέατρο Τέχνης - Καρόλου Κουν” και ασχολούμαι επαγγελματικά με το θέατρο Playback από το 2004, ως ηθοποιός, συντονίστρια και εκπαιδεύτρια. Είμαι μέλος της ομάδας Playback Ψ από την ίδρυσή της. Είμαι επίσης μέλος της Refraim team, που ασχολείται με βιωματικές επιμορφώσεις ενηλίκων μέσω θεατρικών τεχνικών και συμμετοχικού θεάτρου και της Amate Performance, που στόχευσε στην πραγματοποίηση δράσεων κοινωνικής παρέμβασης, με όχημα τη θεατρική πράξη και την performance.

Έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια, με εργαστήρια και ομιλίες, σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες.

Εργάζομαι ιδιωτικά σε συνεδρίες ατομικές, ζεύγους και οικογένειας, καθώς και με ομάδες. Συντονίζω ομάδες Δραματοθεραπείας, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις στο θέατρο Playback και την Δραματοθεραπεία και ασχολούμαι με βιωματικές επιμορφώσεις ενηλίκων μέσω θεατρικών τεχνικών και συμμετοχικού θεάτρου.

Ψυχολόγος, Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
fragiadaki.c@gmail.com

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...