Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Νικολέτα- Νεκταρία Μπουλταδάκη

Η Νικολέτα- Νεκταρία Μπουλταδάκη γεννήθηκε και ζει στα Χανιά. Σπούδασε ψυχολογία στο University of Bedfordshire και επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε στην συστημική ψυχοθεραπεία. Με δάσκαλο τον Αχιλλέα Προκοπίου, αφού απέκτησε το δίπλωμα του οικογενειακού θεραπευτή στην European Family Therapy Association (EFTA), συνέχισε την εκπαίδευσή της ως εκπαιδεύτρια και επόπτρια.

Ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά από το 2003, ενώ παράλληλα έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης στο ΚΕΘΙ, στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ, στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, στο Ινστιτούτο Οικογένειας και στο Ψυχολογικό κέντρο Χανίων. Από το 2016 ίδρυσε τη σχολή εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας Systemic Education, όπου εκπαιδεύει συμβούλους και ψυχοθεραπευτές στην συστημική ψυχοθεραπεία.

Εκπαιδεύτηκε από τον Αχιλλέα Προκοπίου και τη Χαριτίνη Παπακυρήλου στην Συστημική Αναπαράσταση. Παράλληλα εκπαιδεύεται στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) με την Κυριακή Πολυχρόνη και έχει δίπλωμα στην Θετική Ψυχολογία από το University of Berkeley. Τελευταία, την συναρπάζουν οι νέες εξελίξεις στη Νευροβιολογία και φοιτά στο πρόγραμμα σπουδών εξ αποστάσεως του University of Harvard.

Έχει επιμεληθεί επιστημονικά και έχει συν-συγγράψει το βιβλίο «Παιδιά και Γονείς στο Διαδίκτυο» (εκδόσεις Κλειδάριθμος).

Έχει σπουδάσει θέατρο και τα τελευταία χρόνια παίζει και σκηνοθετεί στη θεατρική ομάδα DrAmA GaNg. Εδώ και 4 χρόνια είναι σκυλομαμά ενός ατίθασου Jack Russel, της Ρούμι, από την οποία μαθαίνει τη συνεξάρτηση από πρώτο χέρι. Απ’ τα 18 της είναι θεραπευόμενη και εύχεται να είναι όσο ζει.

Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια, Επόπτρια.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
systemicedu@gmail.com

Βρείτε μας στα...