Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Έλενα Αριστοδήμου

Η Έλενα Αριστοδήμου απόκτησε το πτυχίο Bachelor στον κλάδο της Ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009. Μετά ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο American International College της Μασαχουσέτης, όπου πήρε τον τίτλο Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία. Συνέχισε τις σπουδές της στο John Jay Criminal Justice College της Νέας Υόρκης όπου τις δόθηκε Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Δικανική Ψυχολογία. Παράλληλα με τις σπουδές της στο John Jay Criminal Justice College, εργαζόταν στο Ερευνητικό Τμήμα Διερευνητικής Ψυχολογίας (Investigative Psychology Research Unit – IPRU) σαν βοηθός ερευνήτρια.

Η Έλενα Αριστοδήμου έχει εκπαιδευτεί σε πληθώρα ψυχολογικών θεραπειών, από πρόσφατους πρωτεργάτες στον κλάδο της ψυχολογία.

Έχει δεχτεί εντατική εκπαίδευση στην Γνωστική Θεραπεία Συμπεριφοράς (Cognitive Behavioral Therapy (CBT) για Διαταραχές Προσωπικότητας, στο Beck Institute για Γνωστική Θεραπεία Συμπεριφοράς, στην Φιλαδέλφεια, από τον Aaron Beck, πατέρα της Γνωστικής Θεραπείας, και από την Judith Beck.

Έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχοθεραπεία Gestalt (Ολιστική) από τον Dr. Scott Kellog στην Νέα Υόρκη.

Η Έλενα Αριστοδήμου έχει εργαστεί στην Νέα Υόρκη (Realization Center, Nassau Psychology, Crespo Mental Health Facility) με εφήβους, νεαρούς ενήλικες και ενήλικες, προσφέροντας τους ψυχολογικές αξιολογήσεις και θεραπεία, εργαζόμενη με ένα ποικίλο πληθυσμό και καλύπτοντας ένα φάσμα ουσιαστικής κακοποίησης, alcoholism and substance abuse population, και θέματα ψυχικής υγείας.

Η Έλενα Αριστοδήμου εργάζεται τώρα στον ιδιωτικό τομέα, σαν Αδειούχος Κλινικός Ψυχολόγος, στην Κύπρο.

Clinical Psychologist, M.A


Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα...