Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δάφνη Στριγγάρη

Η Στριγγάρη Δάφνη είναι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε διάφορες δομές προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη (νοσοκομείο ΚΑΤ, Κέντρο Ψυχικής Υγείας Θεσσαλονίκης) και έχει ολοκληρώσει την ειδίκευσή της στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της συμπεριφοράς (IEΘΣ).

Συνεργαζόμενη με το τμήμα θεραπειών ενηλίκων του ΙΕΘΣ διαθέτει εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων και παιδιών. Ασχολείται, επίσης, με την αξιολόγηση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και την παρέμβαση παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και έχει εργαστεί σε σχολεία ως παράλληλη στήριξη παιδιών με αυτισμό.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας κι έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής & Αγωγής της Ψυχικής Υγείας, 2017. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και τον τελευταίο καιρό εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο που εδράζεται στην περιοχή της Δάφνης.

Ψυχολόγος, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
dafnistg@gmail.com

Βρείτε μας στα...