Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αναστασία Γκόντη

Η Αναστασία Γκόντη έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε το 2008 και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ψυχοκοινωνική Παρέμβαση και στον σχεδιασμό Κοινωνικών Προγραμμάτων Στήριξης με το Μεταπτυχιακό που πραγματοποίησε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. 

Η Αναστασία έχει εργαστεί σε διάφορες κοινωνικές δομές και προγράμματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία. Σήμερα, πραγματοποιεί το τελευταίο έτος της εκπαίδευσης της στη Συνθετική Συμβουλευτική και εργάζεται ως εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπευτική σύμβουλος (Psychotheraputic Counsellor) σε δομή που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε θύματα έμφυλης βίας και κακοποίησης. Τέλος είναι μέλος του ΒACP (British Association of Counselling and Psychotherapy). 

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
gon.nati@ymail.com

Ψυχοκοινωνικές  Θεωρήσεις: Σύγχρονος Άνθρωπος και Κοινωνία

Βρείτε μας στα...