Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Σταυρούλα Καλαντζή

Η Σταυρούλα Καλαντζή είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει τον Α’ Κύκλο του προγράμματος ψυχοθεραπευτικής ειδίκευσης «Εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία» του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, καθώς και το πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας του City Unity College. Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας στο London Metropolitan University και, επί του παρόντος, εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με εφήβους και ενήλικες ιδιωτικά.

Παράλληλα, εκπαιδεύεται ως συντονίστρια Ομάδων Σχολών Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων της Μαρίας Χουρδάκη. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα Παιδοψυχολογίας και Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΚΠΑ, καθώς και πλήθος σεμιναρίων στο τομέα της Ψυχολογίας. Ταυτόχρονα, ως ψυχολόγος, έχει αναλάβει εθελοντική δράση στον Πανελλήνιο Σύλλογο για Άτομα με Εγκεφαλική Παράλυση «Φροντίδα», στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών και στην Εθελοντική Διακονία Ασθενών.

Κλινική Ψυχολόγος, MSc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
stav2kal@gmail.com

Βρείτε μας στα...