Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr

Γιώργος Κουντουράς

Είμαι ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ψυχιατρική και εξειδικεύομαι στο κομμάτι της κλινικής αξιολόγησης παιδιών και ενηλίκων.

Έχω εργαστεί 3 χρόνια στον χώρο των εξαρτήσεων και έναν χρόνο στην κλινική πρακτική. Έχω 6ετή εμπειρία στην υποστήριξη φοιτητών από κλάδους Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και αναλαμβάνω την εκπόνηση εργασιών καθώς και την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθήματα όπως η Στατιστική, η Κλινική, Γνωστική και Βιολογική Ψυχολογία.

Στην παρούσα φάση, εξειδικεύομαι στην σχολική ψυχολογία και στην γνωστική-αναλυτική ψυχοθεραπεία.

ΜSc Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Πίνδου 4, Λαδάδικα
Τηλέφωνο :
6937156472
Κοινωνικά Δίκτυα :

Μην κυνηγάς τα όνειρά σου, διαμόρφωσέ τα

Δεν αρκεί το να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας για να τα πετύχουμε, όπως δεν αρκεί το να δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη σχέση για να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Τα προσωπικά όνειρα (όπως και οι ανθρώπινες σχέσεις) χτίζονται και στην μακρά πορεία διαμόρφωσής τους συναντούμε δυσκολίες που δοκιμάζουν την θέληση και την...

Η κοινωνική σύγκριση και η επίδρασή της στον σύγχρονο άνθρωπο: Ποια αξία δίνουμε στην ζωή μας;

Η κοινωνία διαμορφώνει αξίες και κατασκευάζει πρότυπα “επιτυχίας”. Δεν υπάρχει όμως τίποτα το απόλυτο σε όλα αυτά. Αυτό που μας κάνει διαφορετικούς και μοναδικούς είναι η διαφορετικότητα μεταξύ των συστημάτων μέτρησης που χρησιμοποιούμε για να ορίσουμε τί είναι σημαντικό και τί όχι στην ζωή. Πέρα από την ανάγκη κατανόησης του κόσμου...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...