Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Τραϊάνα Αθανασιάδου

Η Αθανασιάδου Τραϊάνα είναι Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη από τα φοιτητικά της χρόνια εργαζόταν εθελοντικά ως Ψυχολόγος σε πολλούς φορείς. Η αρχή έγινε με την Άσκηση της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου και αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον της για την Κλινική Ψυχοπαθολογία στην οποία μετεκπαιδεύτηκε αργότερα.

Η εμπειρία της στο «Χαμόγελο του παιδιού» αποτέλεσε κίνητρο, να παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια που άπτονται της παιδοψυχολογίας, κάτι που αξιοποίησε αργότερα στην εργασία της στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για ζητήματα σεξουαλικότητας και διαπροσωπικών σχέσεων την οδήγησε να εξειδικευτεί πάνω στις θεραπείες ψυχοσεξουαλικών διαταραχών. Εκπαιδεύτηκε στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική – Αιγινήτειο Νοσοκομείο- ΕΚΠΑ όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Η ίδια έχει μια κονστρουκτιβιστική ματιά για τον κόσμο κάτι που αντανακλάται και στον ρόλο της ως Ψυχολόγος. Θεωρεί πως η κοινωνία είναι ένα οικοδόμημα σχέσεων υπό διαρκή κατασκευή και ταυτόχρονα το άτομο αναζητά ταυτότητα μέσα στις σχέσεις αυτές. Βαθιά πεποίθηση της είναι, πως η θεραπευτική σχέση αποτελεί το 50% της επιτυχίας, ως εκ τούτου η ενσυναίσθηση και παράλληλα η πλήρης αποστασιοποίηση αποτελούν διαρκή πρόκληση θεραπευτικά. Η προσέγγιση που ακολουθεί είναι η γνωσιακή συμπεριφορική αν και πιστεύει ακράδαντα πως κάθε προσέγγιση έχει καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Ψυχολόγος - Κλινική Ψυχοπαθολογία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα...