Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δρ. Ευτυχία Παπαγιάννη

Είμαι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημιου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ έχω λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο δημόσιο τομέα έχω εργαστεί σε σχολεία τόσο ειδικής όσο και γενικής αγωγής, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί) καθώς και σε ιδιωτικούς οργανισμούς με αντικείμενο την υποστήριξη τόσο των παιδιών με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, όσο και των γονιών τους.

Επιπλέον για πέντε χρόνια στο Βερολίνο εργάστηκα ως ψυχολόγος (εθελοντικά) στην Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου καθώς και στο διαπολιτισμικό κέντρο To Spiti, ενώ πρόσφερα τις υπηρεσίες μου σε πρόσφυγες, μετανάστες καθώς και χρόνιους ανέργους.

Ακόμη κατά τη διάρκεια των διδακτορικών μου σπουδών επέτυχα υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Κληροδότημα, Νικ. Χρυσοβέργη). Έχω συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχω κάνει δημοσιεύσεις με κύριους άξονες τη μοναξιά, την κατάθλιψη και τον πληθυσμό των ιατρών.

Τέλος, διατηρώ γραφείο στην Πλ. Μαβίλη όπου προσφέρω ψυχαναλυτικού τύπου ψυχοθεραπεία τόσο σε ενήλικες, όσο σε παιδιά και εφήβους. Έχω ολοκληρώσει την προσωπική μου θεραπεία με βάση τις αρχές της κλασσικής ψυχανάλυσης. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε τρεις γλώσσες.

Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
eytychia@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...