Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Μαρία Σαββίδου

Η Μαρία Σαββίδου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Κλινικής - Κοινωνικής Ψυχολογίας και η ειδίκευσή της είναι η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας ή Επαγγελματική Συμβουλευτική. Συνεχίζει να επιμορφώνεται με σεμινάρια πανεπιστημιακού επιπέδου στις Νευροεπιστήμες και στο Project Management, ενώ έχει παρακολουθήσει τον βασικό κύκλο σπουδών στη yoga. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ιδιωτικές και με δημόσιες δομές, εφαρμόζοντας κυρίως ψυχοεκπαιδευτικές και ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις, ενώ σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, ως Ψυχολόγος και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια παρουσιάζοντας το ερευνητικό της έργο, το οποίο επικεντρώνεται στην επαγγελματική επιλογή των εφήβων και στην εμπειρία της θεραπείας μέσω τέχνης, χρησιμοποιώντας εξίσου ποσοτικές και ποιοτικές μεθοδολογίες. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί σε εκπαιδευτικά κέντρα και φροντιστήρια, βοηθώντας τους φοιτητές στη διεκπεραίωση κοινωνικών ερευνών. Η ίδια έχει επίσης δημοσιεύσει έρευνες σε Ελληνικά και Αγγλικά επιστημονικά περιοδικά.

Ψυχολόγος Α.Π.Θ. - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
maria.p.savvidou@gmail.com

Βρείτε μας στα...