Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ουρανία Ζερικιώτη

Η Ουρανία Ζερικιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ψυχολογία στο Bangor University της Ουαλίας και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Ψυχολογία της Υγείας στο City University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στo Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής όπου και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στη συμβουλευτική γονέων. Αυτή τη περίοδο ξεκίνησε την εκπαίδευσή της και πάνω στην ομαδική ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom.

Έχει συνεργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με κέντρα ψυχικής υγείας. Πιο συγκεκριμένα, έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στη γραμμή υποστήριξης φοιτητών του Πανεπιστημίου, στη Κοινότητα ατόμων με προβλήματα οράσεως και ως σύμβουλος πένθους στον φορέα "Cruse Bereavement Care".

Στην Ελλάδα έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Δρομοκαΐτειο Ψ. Ν. Αττικής και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Κορυδαλλού.
Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Μείνε Δυνατός" παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα με καρκίνο και τις οικογένειές τους ενώ παράλληλα συνεργάζεται με μαιευτήρες-γυναικολόγους δουλεύοντας με εγκύους και ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες τεκνοποίησης.

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια στο Παλαιό Φάληρο.
(Αρ. Αδείας : Υ/3473)

Επίσης, δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας παρακολουθώντας επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό που αφορούν την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
ouraniazerikioti@zo-therapy.com

Βρείτε μας στα...