Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ντενίζ Βεβζήογλου

Η Ντενίζ Βεβζήογλου γεννήθηκε το 1986 στην Ξάνθη.

Κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο ΕΨΥΜΕ Βορείου Ελλάδος πάνω στην Συμβουλευτική Θεραπεία του Carl Rogers. Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και Θεραπεία Σχημάτων του Cain Ramsay. Την τρέχουσα περίοδο μετεκπαιδεύεται στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης. Έχει ολοκληρώσει 5 έτη προσωπική ανάλυση μέσω της θεραπευτικής Προσέγγισης Gestalt.

Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο με τίτλο: «Διαπροσωπικές Σχέσεις», «Ψυχοσωματική Υγεία» και έχει λάβει ενεργά μέρος στο πρόγραμμα Διαχείρισης του Στρες Mindfulness καθώς έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων ψυχολογίας.

Κατά την Πρακτική της Εκπαίδευση έχει ασχοληθεί με Συμβουλευτική σε Καρκινοπαθείς, Ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες. Εργάζεται ως Ψυχολόγος σε Ψυχιατρική Κλινική με Παιδιά - Εφήβους- Οικογένειες και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γονείς και λαμβάνει μέρος σε ομαδικές θεραπείες και αναλύσεις περιστατικών. Επαγγελματικά ασχολείται με τις Αγχώδεις Διαταραχές, Διαταραχές Διάθεσης, Διαταραχές Προσωπικότητας, Υπαρξιακή Συμβουλευτική, Πένθος, Αναπτυξιακές Διαταραχές, Αυτοβελτίωση, Ενδοοικογενειακή Βία, Κακοποίηση Γυναικών, Σεξουαλικός Προσανατολισμός κ.α.

Στα επιστημονικά της ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η Ψυχική Ανθεκτικότητα, Υπαρξισμός, Ανθρωπισμός, Θεραπεία Σχέσεων, Προσωπική Βελτίωση και η Νευροψυχολογία.

Προσωποκεντρική - Συμβουλευτική Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
deniz.vevzioglou@gmail.com

Βρείτε μας στα...