Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ντενίζ Βεβζήογλου

Σπούδασα Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτηση μου ξεκίνησα μεταπτυχιακό στο ΕΨΥΜΕ Βορείου Ελλάδος και απόκτησα πιστοποίηση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, με διαφορα θέματα πάντα με επίκεντρο την Ψυχολογία και τις Ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες. Εργάστηκα εθελοντικά στο Φροντίδα στο Σπίτι, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας αλλά και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης εκτελώντας καθήκοντα Ψυχολόγου και Συμβούλου Ψυχικής Υγείας.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
denisevvz184@gmail.com

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...