Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Μαργαρίτα Θεοχαροπούλου

Η Θεοχαροπούλου Μαρία- Μαργαρίτα είναι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, εξειδικευμένη στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και ζευγαριών. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιστοποιήθηκε ως Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γνωστικών Συμπεριφορικών Θεραπειών (EABCT). Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί σε νευροψυχολογικές αξιολογήσεις ασθενών με άνοιες και Alzheimer αλλά και στη χορήγηση προβολικών τεστ (TAT, Rorschach). Ασχολείται θεραπευτικά με εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια. 

Έχει συνεργαστεί για αρκετά χρόνια με το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, Ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης και το Θεραπευτικό κέντρο «Στήριξις». Επιπλέον, συνεργασία υπήρχε με τη ‘Γ Ψυχιατρική Κλινική του Π. Ν. ΑΧΕΠΑ, την Ά Νευρολογική Κλινική του Π. Ν. ΑΧΕΠΑ και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού Θεσσαλονίκης. Τελεί επίσης ενεργό μέλος της Εταιρείας Σχεσιακής Ψυχανάλυσης, παράρτημα Θεσσαλονίκης, με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

Τα ενδιαφέροντά της μαζί με την ψυχοθεραπεία και την κλινική δουλειά περιλαμβάνουν και άλλες δράσεις στο χώρο της ψυχολογίας. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων ψυχολογίας και ψυχιατρικής, ανάμεσά τους και πιστοποιημένο πρόγραμμα φροντίδας ατόμων με άνοια και ενηλίκων στο φάσμα του αυτισμού. Τέλος, έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία μαθημάτων ψυχολογίας και πρόσφατα συμμετείχε στην προετοιμασία της ερευνητικής πρότασης «Δείκτες Ομοφυλοφιλίας» για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξολογίας (ESSM).

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
theocharopoulou1@gmail.com

Βρείτε μας στα...