Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Άννα Βουλγαροπούλου

Η Άννα Βουλγαροπούλου είναι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή Θεραπεύτρια. Σπούδασε, αρχικά, Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στη συνέχεια, αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως Ψυχοθεραπεύτρια Ατόμου, Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας στα Κ. Πατήσια. Διοργανώνει και συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια σε σχολεία, με στόχο την ψυχο-εκπαίδευση των γονιών, σε θέματα ανάπτυξης και σχέσεων.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και του δικτύου Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας Ζεύγους (EFT). Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχολόγου (EuroPsy) και του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP).

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
annvoulg@gmail.com

Βρείτε μας στα...