Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr

Άννα Βουλγαροπούλου

Η Άννα Βουλγαροπούλου είναι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και οικογενειακή Θεραπεύτρια. Σπούδασε, αρχικά, Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, στην ιδιωτική εκπαίδευση. Στη συνέχεια, αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως Ψυχοθεραπεύτρια Ατόμου, Ζεύγους, Οικογένειας και Ομάδας στα Κ. Πατήσια. Διοργανώνει και συντονίζει Βιωματικά Σεμινάρια σε σχολεία, με στόχο την ψυχο-εκπαίδευση των γονιών, σε θέματα ανάπτυξης και σχέσεων.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και του δικτύου Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας Ζεύγους (EFT). Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχολόγου (EuroPsy) και του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP).

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Φορέας Εργασίας :
Αχαρνών 330, 11254
Τηλέφωνο :
6976367759
Email :
annvoulg@gmail.com

Αδιαφοροποίητο συναίσθημα ή γιατί κάποιες φορές κλαίω χωρίς λόγο;

Μέσα στη θεραπευτική διαδικασία δεν είναι σπάνιο να περιγράφουν οι άνθρωποι ξεσπάσματα που βιώνουν, χωρίς όμως να μπορούν να τα συνδέσουν με την εμπειρία τους. Μοιάζουν σαν καταιγιστικά κλάματα που έρχονται από το πουθενά και αφήνουν το άτομο στη συνέχεια άδειο και παγωμένο. Συχνά, δεν μπορούν να εντοπίσουν τι διακίνησε

Τελικά, εγώ κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου;

Πως γίνεται η εκπλήρωση των στόχων, για τους οποίους αγωνίζεται κάποιος μία ζωή, να μη φέρνουν την αναμενόμενη ικανοποίηση και την ισορροπία; Συχνά οι άνθρωποι έρχονται στη θεραπευτική διαδικασία χωρίς να μπορούν να ορίσουν ένα συγκεκριμένο αίτημα, αλλά με μία γενικευμένη δυσφορία για τη ζωή τους. Ενώ μπορεί να έχουν να

Γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη;

Σύμφωνα με τον Freud, η επανάληψη δίνει την αίσθηση μιας μοίρας που καταδιώκει: οι ευεργέτες βιώνουν αχαριστία, οι φιλίες προδίδονται, οι έρωτες δεν ευοδώνονται. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε “την αιώνια επανάληψη του ίδιου”. Σίγουρα θα έχετε δει στον εαυτό σας ή στους γύρω σας μοτίβα ζωής που επαναλαμβάνονται, παρόλο που η

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...