Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνα Αρβανίτη

Η Κωνσταντίνα Παν. Αρβανίτη είναι Ψυχολόγος, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος με Mεταπτυχιακό στην Γνωστική – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Είναι πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (CFT), στη Θεραπεία Εστιασμένη στο Συναίσθημα (EFT) καθώς και στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ACT).

Ειδικεύεται στη θεραπεία των Αγχωδών και των Συναισθηματικών Διαταραχών. Είναι Επιστημονική Υπεύθυνη στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής “Another point of view” ενώ παράλληλα διδάσκει στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στο CBT του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα.

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, MSc


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
karvaniti@anotherpointofview.gr

Βρείτε μας στα...