Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Νέλλη Φλωρεντίν

Η Νέλλη Φλωρεντίν είναι συμβουλευτική ψυχολόγος- συστημική ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέκτησε την ειδίκευση της στη συμβουλευτική ψυχολογία και συγκεκριμένα στη συμβουλευτική για θέματα ψυχικής υγείας στο Columbia University της Νέας Υόρκης. Στην Ελλάδα, συνέχισε περαιτέρω την ειδίκευσή της και ολοκλήρωσε τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην οικογενειακή θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας.

Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της ειδικής αγωγής και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες. Επιπλέον, έχει διδάξει μαθήματα ψυχολογίας και ειδικής αγωγής σε διάφορα εκπαιδευτικά πλαίσια ενώ τώρα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σπουδαστές σε γνωστό ιδιωτικό κολλέγιο.

Τέλος, εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου παρέχει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες και οικογένειες καθώς και ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Συμβουλευτική Ψυχολόγος, MA, EdM, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
nflorentin@gmail.com

Βρείτε μας στα...