Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αναστασία Παπασούλη

Ονομάζομαι Παπασούλη Αναστασία και είμαι Ψυχολόγος -Οικογενειακή θεραπεύτρια. Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα ειδικεύτηκα στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία στο Κέντρο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης έχω παρακολουθήσει ποικίλα εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο την ειδική αγωγή, τη σχολική ψυχολογία, την παιγνιοθεραπεία, τη συμβουλευτική γονέων κ.α.

Έχω εργαστεί στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Ανάπηρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), με αντικείμενο τη διεξαγωγή ατομικών και ομαδικών ψυχοπαιδαγωγικών παρεμβάσεων σε μαθητές με αναπηρία και έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως σύμβουλος σε κοινωνικούς φορείς, όπως ο σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ (Γονεϊκή Ισότητα για το Παιδί) και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Live without bulling» του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού.

Σήμερα διατηρώ ιδιωτικό γραφείο, όπου πραγματοποιώ ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, εφαρμόζοντας το Συνθετικό – Συστημικό μοντέλο. Αναλαμβάνω τη θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων, τη θεραπεία ζεύγους και οικογένειας, καθώς και την ομαδική θεραπεία. Παράλληλα συνεργάζομαι με θεραπευτικά κέντρα, όπου διεξάγω συνεδρίες με παιδιά και εφήβους.

Επιπλέον είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, με αριθμό άδειας 7982/04-05-2011.

Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
papasoulianastasia@gmail.com

Βρείτε μας στα...