Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αγγελική Μπογοσιάν

Είμαι ψυχολόγος της υγείας. Σπούδασα ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Southampton και είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Southampton (Ηνωμένο Βασίλειο).

Εργάζομαι ως επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Η έρευνά μου επικεντρώνεται στην ψυχολογική προσαρμογή και διαχείριση συμπτωμάτων ατόμων με νευρολογικές παθήσεις. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Living well with a long-term health condition.

Ψυχολόγος της Υγείας, MSc, PhD, DPsych


Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα...