Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Χριστίνα Γαλάνη

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου, και Μεταπτυχιακού στην Εργασιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham (MSc Occupational Psychology). Έχει εργαστεί για 14 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Εξυπηρέτησης Πελατών και της Ναυτιλίας, ενώ έχει μάθει πολλά μέσα από την αλληλεπίδραση με πελάτες, την συμβουλευτική και την παρακίνηση ομάδων εργαζομένων. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται παράλληλα ως Ψυχολόγος & Coach, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες, αλλά και σεμινάρια σε ομάδες και εταιρίες. Ευτυχία είναι όταν αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που λες και αυτό που κάνεις βρίσκονται σε αρμονία. Δεν μας βοηθάει να θυμώνουμε με τις πράξεις των άλλων- αν θέλουμε να αλλάξουμε το περιβάλλον μας, τις σχέσεις ή τον κόσμο, ένας τρόπος υπάρχει: να αλλάξουμε πρώτοι εμείς!

Αυτό είναι το μήνυμά μου για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει μια πραγματική αλλαγή στη ζωή, τη δουλειά ή την σχέση του. Στόχος μου είναι οι άνθρωποι που έρχονται σε μένα για συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία ή καθοδήγηση για τα θέματα που τους απασχολούν, να φεύγουν από το γραφείο μου με μια ξεκάθαρη επίγνωση των συναισθημάτων τους καθώς και των σκέψεων που τους μπλοκάρουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα που θα βοηθήσει στη συνέχεια να βρουν πραγματικές λύσεις, αλλά και να πάρουν μια δύσκολη απόφαση, να αλλάξουν τον αρνητικό εσωτερικό τους διάλογο, ή να έρθουν πιο κοντά στην προσωπική ισορροπία”.

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια & Workplace Coach


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
christinagalani79@gmail.com

Βρείτε μας στα...