Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ευφροσύνη Ευθυμίου

Ονομάζομαι Ευφροσύνη Ευθυμίου και είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πατρών. Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι ως Ειδική Παιδαγωγός σε διάφορα πολυπολιτισμικά σχολεία του Λονδίνου. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε στο ειδικό σχολείο Phoenix Primary and Secondary School και συνεχίστηκε στο Haymerle Special School στο Λονδίνο για δύο έτη. Είμαι σε καθημερινή επαφή με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και με παιδιά που έχουν διαγνωστεί με την διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος. Έχω λάβει εκπαιδεύσεις και αντίστοιχες πιστοποιήσεις σε Safeguarding, Τeam-Teach, Makaton, PECS (Picture Exchange Communication System) και στο TEACCH Autism Program.

Ακόμη, είμαι κάτοχος Πτυχίου Κλασικού Πιάνου και Αρμονίας και παράλληλα έχω ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University, Cambridge (UK) με θέμα την Μουσικοθεραπεία και Ειδική Αγωγή. Προσπαθώ να δράττω κάθε ευκαιρία, ώστε να διευρύνω όλο και περισσότερο τις γνώσεις μου στο χώρο της Σχολικής Ψυχολογίας και να υποστηρίζω την διδασκαλία μου χρησιμοποιώντας την μουσική ως θεραπευτικό μέσο και δίαυλο επικοινωνίας με τους μαθητές μου.

Ειδική Παιδαγωγός- Μουσικοθεραπεύτρια (Trainee)


Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα...