Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ανθούσα Παπαευθυμίου

Ονομάζομαι Ανθούσα Παπαευθυμίου και είμαι ψυχολόγος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ξεκίνησα τις σπουδές μου το 2014, στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Αποφοίτησα το 2018 και επέστρεψα στην Αθήνα. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 εργάζομαι ως συνοδός παράλληλης στήριξης. Στην παρούσα φάση, λαμβάνω την εκπαίδευση μου ως εκπαιδεύτρια- συντονίστρια ομάδων σχολών γονέων, και εργάζομαι εθελοντικά σε κέντρο ημέρας στο Μαρούσι. Στόχος των άρθρων μου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
p.anthousa96@hotmail.com

Βρείτε μας στα...