Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνα Δρίβα

H Δρίβα Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 1984. Είναι φιλόλογος με εξειδίκευση στην Ειδική Εκπαίδευση.

Το 2007 αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη Κλασική Φιλολογία. Συνέχισε την κατάρτισή της παρακολουθώντας το 2010 ετήσιο σεμινάριο από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στη Δευτεροβάθμια». Το 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ειδική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Επιπρόσθετα, είναι γνώστης της ελληνικής νοηματικής γλώσσας με πιστοποιημένη επάρκεια αυτής.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε το 2007 σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας την προετοιμασία των μαθητών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Έχει ασχοληθεί επισταμένως με την αντιμετώπιση και τη διαχείριση μαθησιακών και αναπτυξιακών διαταραχών και από το 2012 και εξής προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή». Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό το Αnimus Corpus με στόχο να βοηθήσει μαθητές στην αντιμετώπιση των μαθησιακών τους δυσκολιών.

Ειδική Παιδαγωγός


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@animuscorpus.gr

Βρείτε μας στα...