Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Νένα Παπαδοπούλου

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Νένα και έχω καταγωγή από την Κατερίνη Πιερίας. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του University Of Nicosia.

Η περαιτέρω εξειδίκευσή μου αφορά στην Διαχείριση του Ψυχικού και Συναισθηματικού Τραύματος και στη Διαχείριση του Φόβου και της Ψυχικής Ανθεκτικότητας. Είμαι επίσημο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου και πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων καθώς και εγγεγραμμένο μέλος στο μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών/ΕΛΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της εργασιακής μου πορείας έχω εργαστεί ως υπεύθυνη συντονισμού και υλοποίησης θεραπευτικού προγράμματος σε Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες και ως επιστημονική υπεύθυνη της διεπιστημονικής ομάδας του φορέα. Η εθελοντική μου εργασία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών στο πρόγραμμα «ΑΡΓΩ», Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και την δωρεάν παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε μαθητές/-τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο την διαχείριση του άγχους και των επιδράσεων της οικονομικής κρίσης τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειες τους.

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος - Συμβουλευτική Υποστήριξη


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
n_papadopoulou@hotmail.gr

Βρείτε μας στα...