Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κατερίνα Δούλου

Είμαι Λογοθεραπεύτρια, δασκάλα και ειδική παιδαγωγός, υποψήφια Διδάκτωρ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ιδρύτρια του κέντρου ειδικών θεραπειών "Mindnest" στην Αθήνα. Απέκτησα τον βασικό τίτλο σπουδών μου (BSc) στον τομέα της Λογοθεραπείας από το πανεπιστήμιο Queen Margaret University, του Εδιμβούργου, ενώ στη συνέχεια, υπήρξα αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστρικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Ειδική Αγωγή και Τ.Π.Ε.: ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης», από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο Φυσικών Επιστημών ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Έχω συμμετάσχει με ομιλίες και εισηγήσεις σε ημερίδες και συνέδρια και έχω συντονίσει βιωματικά εργαστήρια σε διάφορες δομές. Επίσης αρκετά άρθρα μου, έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, καθώς και στον ελληνικό τύπο. Έχω εργαστεί ως Λογοθεραπεύτρια στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων “Θεοτόκος”, στα Εκπαιδευτήρια “Κουτσομάλη” (Δημοτικό) και στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, ενώ έχω εργαστεί ως δασκάλα σε αρκετά δημόσια σχολεία, στα πλαίσια της πρακτικής μου, αλλά και ως αναπληρώτρια.

Τα τελευταία 10 χρόνια διατηρώ ιδιωτικό γραφείο όπου βλέπω θεραπευτικά ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθεια μου. Τέλος, είμαι επιστημονική συνεργάτιδα του “Νet Media Mind Brain Lab”, του τομέα Πληροφορικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και διεξάγω εκπαιδευτικά σεμινάρια ως εισηγήτρια σε διαφόρους φορείς πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής και λογοθεραπείας.

Λογοθεραπεύτρια - Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης - MSc Ειδικής αγωγής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
katerina.doulou@gmail.com

Βρείτε μας στα...