Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Δημήτρης Κατσίκης

Ο Δημήτρης Κατσίκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ψυχολογίας με ειδίκευση στη Σχολική-Εξελικτική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι ειδικευμένος στη Λογικοθυμική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (Rational Emotive Behavior Therapy, REBT) και εργάζεται ως Συντονιστής Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, Έρευνας και Εκπαίδευσης στο Ελληνικό Ινστιτούτο για την RECBT στην Αθήνα.

Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην εμπειρικά τεκμηριωμένη ψυχολογική πρακτική.

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής-Επόπτης (PhD, RT, RL), Ιδρυτής Κοινότητας Ψχ


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
lamnokopos_psy@yahoo.gr

Βρείτε μας στα...