Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ελισάβετ Παππά

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύομαι στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας ΣΚΈΨΥΣ στην Αθήνα. Επιπρόσθετα, έχω εκπαιδευτεί μέσω προγραμμάτων E-Learning του Ε.Κ.Π.Α. στην Διάγνωση και Θεραπεία των Ψυχικών Διαταραχών μέσω εφαρμογής της Νευροεπιστήμης στη Μουσικοθεραπεία και τη Σωματική Ψυχοθεραπεία όπως και στη Διαπαιδαγώγηση κατά τη Σχολική Ηλικία.

Από τον 2015 μέχρι το 2016 έκανα την πρακτική μου άσκηση στον Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας ΠΡΟΝΟΗ στο δήμο Κηφισια, όπου συμμετείχα στις Ομάδες Γονέων και σε προγράμματα κατά Σχολικού Εκφοβισμού σε Δημοτικα, Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής.

Το 2017 εργάστηκα εθελοντικά ως Ψυχολόγος στο «Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της ΕΠΑΨΥ» στη Λυκόβρυση, συμμετέχοντας στο θεραπευτικό πρόγραμμα του οικοτροφείου και του κέντρου ημέρας Αμαρουσίου Franco Basaglia, στα πλαίσια της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης των ενοίκων και της κοινωνικής επανένταξης και αποκατάστασης ατόμων με ψυχώσεις. Στη συνέχεια, το 2018, παρακολούθησα εθελοντικά συνεδρίες ψυχομετρικής εκτίμησης στο Νευροψυχολογικό Εργαστήριο του Αιγινητείου Νοσοκομείου της Αθήνας.

Την ίδια χρονιά παρακολούθησα σχετικές εκπαιδεύσεις και συμετείχα εθελοντικά στο Χαμόγελο του Παιδιου, εκπονώντας ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες σε παιδιά και εφήβους. Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι το 2020 εργάστηκα ως διαπαιδαγωγός ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων και στη συνέχεια ως επόπτρια ένταξης προσφύγων διεθνούς προστασίας στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Σήμερα, εργάζομαι ιδιωτικά πραγματοποιώντας εξατομικευμένες συνεδρίες με ενήλικες κι εφήβους μέσω διαδικτύου.

Συστημική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
pappa.elis@gmail.com

Βρείτε μας στα...