Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κλεοπάτρα Αθανασιάδου

Ξεκινώντας σε νεαρή ηλικία από το χώρο των τεχνών –ίσως και ακόμη πιο πριν, από παιδί– πίστευα πως η δημιουργικότητα είναι μονόδρομος για την προσωπική μου ευεξία. Αργότερα άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως ενώ η ψυχική υγεία είναι πολύτιμη δεν είναι αυτονόητη για όλους, και αυτό στάθηκε έναυσμα να αποφασίσω πως η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και η επιστήμη της ψυχολογίας θα ήταν ο επόμενος μου σταθμός ακαδημαϊκά. Στην εικαστική ψυχοθεραπεία, που ευτυχώς βρέθηκε στην πορεία μου, ανακάλυψα την θεραπευτική δράση της δημιουργικής διαδικασίας μέσα σ’ ένα προστατευμένο πλαίσιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου και μέσα από την κλινική μου εμπειρία ανέπτυξα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση που σήμερα με καθιστά ανοιχτή και ευέλικτη στην πρακτική μου, στην προσφορά ποιοτικών παρεμβάσεων σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαφορετικές δυσκολίες. Πιστεύω με θέρμη πως το κάθε άτομο έχει μοναδικές δυνατότητες και ως επαγγελματίας υγείας επικεντρώνομαι στο να αναγνωρίζω και να ανταποκρίνομαι στις ξεχωριστές του ανάγκες.

Η επαγγελματική μου εμπειρία είναι κυρίως με παιδιά και με ενήλικες που αντιμετωπίζουν ασθένεια, απώλεια ή έχουν βιώσει κάποια τραυματική εμπειρία, καθώς και με φροντιστές ασθενών. Μεγάλη η τροφοδότηση από την αλληλεπίδραση με ηλικιωμένους ενδυναμώνοντας τους πνευματικά και ψυχικά καθώς και με την πολύ ευάλωτη ομάδα ασθενών με άνοια.

Ψυχολόγος – Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
athkle@gmail.com

Βρείτε μας στα...