Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Φραντζέσκα Φραγκιουδάκη

Η Φραγκιουδάκη Φραντζέσκα είναι ψυχολόγος - παιδοψυχολόγος – παιγνιοθεραπεύτρια. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη παιγνιοθεραπεύτρια από το Διεθνή Οργανισμό Παιγνιοθεραπείας (Play Therapy International) και μέλος του συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Εργάζεται με παιδιά – εφήβους και οικογένειες εδώ και μια δεκαετία. Έχει εργαστεί τόσο σε δημόσιους και όσο και σε ιδιωτικούς φορείς με αντικείμενο της τη ψυχολογική αξιολόγηση, τη θεραπεία παιδιών και εφήβων, τη συμβουλευτική γονέων και τη συνεργασία με σχολεία.

Έχει εργαστεί στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων & Αγλαΐα Κυριακού, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αθηνών, στο Συμβουλευτικό σταθμό Δήμου Πετρούπολης, στο κέντρο ημέρας Ανοιχτή Αγκαλιά για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, σε ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών και στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Σωτηρία.

Έχει πραγματοποιήσει σχολές γονέων τόσο στο Δήμο Πετρούπολης όσο και στο νοσοκομείο Σωτηρία. Έχει υπάρξει μέλος της ομάδας οικογενειακής θεραπείας του Ιατροπαιδαγωγικού τμήματος Ν. Σμύρνης και του Κέντρου ψυχικής υγείας Αθηνών.

Παράλληλα, έχει υλοποιήσει ερευνητικό πιλοτικό πρόγραμμα έγκαιρης ανίχνευσης και αντιμετώπισης συναισθηματικών δυσκολιών στο Δήμο Πετρούπολης ενώ άρθρο της έχει δημοσιευθεί στο Journal of Developmental Psychobiology.

Τέλος, έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σχετικά με την παιγνιοθεραπεία στο Psychopedia, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Aegean Omiros College κ.α.

Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος MSc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας - Παιγνιοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
frantzeskafragkioudaki@gmail.com

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...