Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr

Ιφιγένεια Στυλιανού

Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος στον τομέα της Ψυχολογίας, συνέχισα με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα της Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ σήμερα βρίσκομαι στην τελική πορεία ολοκλήρωσης του Διδακτορικού Προγράμματος Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τόσο η μονοετή εμπειρία μου στο ίδρυμα «Αροδαφνούσας», αλλά και η διετής εμπειρία μου στο Τμήμα Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, μου επέτρεψαν να ασκήσω θεραπευτικό μου απέναντι σε άτομα όλων των ηλικιών με πληθώρα ψυχο-κοινωνικό-ατομικών προβλημάτων και να παρατηρήσω την κλίση μου προς αυτή την ενασχόληση.

Σήμερα, ως Σχολική Ψυχολόγος, αντλώ όλη τη ψυχική, σωματική και πνευματική μου ενέργεια για να φέρω εις πέρας το έργο μου. Περαιτέρω, ο τομέας της έρευνας είναι ένας επιπλέον τομέας στον οποίο δουλεύω με ενθουσιασμό και αφοσίωση, και που τα τελευταία 5 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψω σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων για να παρουσιάσω ερευνητικές μου δραστηριότητες.

Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Υποψήφια κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Προγράμματος Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ειδικευόμενη Σχολική Ψυχολόγος, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. 

Μέλος Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου.

Σχολική Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
Ifigenias1@hotmail.com

Καινούργιο μωρό στην οικογένεια: Συμβουλές για τους γονείς

Ο ερχομός ενός νέου παιδιού στην οικογένεια, σηματοδοτεί την αλλαγή στην καθημερινότητα των μελών της. Ποιος είναι ο ρόλος των γονιών σε αυτή τη διαδικασία; Όπως σε όλες τις αλλαγές, έτσι και σε αυτήν, η οικογένεια καλείται να προσαρμοστεί απέναντι σε κάτι καινούργιο, κάτι που πιθανόν να δημιουργήσει δυσκολίες, ιδιαίτερα στα

Να μου κρατάς το χέρι

Από την πρώτη κιόλας ανάσα μας, αναζητούμε για σχέσεις που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας και θα μας οδηγήσουν αυθόρμητα στην ασφάλεια που όλοι επιζητούμε. Και γεννιέται λοιπόν το ερώτημα ‘τι κάνει τις σχέσεις να διαφέρουν;’. Παρακολουθώντας τους ανθρώπους γύρω μου, εντοπίζω στοιχεία που με βοηθούν να κατανοήσω τη μαγεία της

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...