Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ιφιγένεια Στυλιανού

Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος στον τομέα της Ψυχολογίας, συνέχισα με τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα της Εφαρμοσμένης Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ σήμερα βρίσκομαι στην τελική πορεία ολοκλήρωσης του Διδακτορικού Προγράμματος Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σήμερα, ως Σχολική Ψυχολόγος, αντλώ όλη τη ψυχική, σωματική και πνευματική μου ενέργεια για να φέρω εις πέρας το έργο μου. Περαιτέρω, ο τομέας της έρευνας είναι ένας επιπλέον τομέας στον οποίο δουλεύω με ενθουσιασμό και αφοσίωση, και που τα τελευταία 5 χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να ταξιδέψω σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων για να παρουσιάσω ερευνητικές μου δραστηριότητες.

Εκπαιδευτική / Σχολική Ψυχολόγος

Πτυχιούχος Ψυχολογίας

Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας

Μέλος Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου

Εκπαιδευτική / Σχολική Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
Ifigenias1@hotmail.com

Βρείτε μας στα...