Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Γιώργος Σύρρος

Ο Γιώργος Σύρρος είναι ψυχολόγος -ψυχοθεραπευτής. Απέκτησε το πτυχίο ψυχολογίας (B.Sc.) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 2011. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας το 2016, ως κλινικός ψυχολόγος (M.Sc.). Από το 2020 εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.

Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και επόπτης διεπιστημονικών ομάδων με αντικείμενο την παιδική προστασία, παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γονείς και εφήβους και ασχολείται με ευάλωτες ομάδες σε επαγγελματικό και εθελοντικό επίπεδο από το 2008.

Έχει εκπαιδευτικό έργο σ’ ένα εύρος γνωστικών αντικειμένων της ψυχολογίας, λογοτεχνικό συγγραφικό έργο και αρθρογραφεί συστηματικά πάνω σε ζητήματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας.

Η θεραπευτική του προσέγγιση πηγάζει από τις αρχές του ανθρωπισμού και του υπαρξισμού, σε συνδυασμό με το πλαίσιο της συστημικής θεωρίας και πράξης, με έμφαση στη μοναδικότητα του κάθε θεραπευόμενου. Συνεργάζεται με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες και με ζευγάρια σε θεραπεία ζεύγους. Διατηρεί γραφείο στην οδό Ασκληπιού 41, στη Λάρισα.

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
gsyrros@hotmail.com

Βρείτε μας στα...