Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Θωμάς Θεοδοσίου

Ο Θωμάς Θεοδοσίου είναι Κλινικός Νευροψυχολόγος. Σπούδασε Ψυχολογία, αρίστευσε και αποφοίτησε πρώτος στην κατάταξη, στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εν συνεχεία, σπούδασε και αρίστευσε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κλινική Νευροψυχολογία-Νοητικές Νευροεπιστήμες» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το McGill University, Montreal Neurological Institute (Canada). Στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης ακολούθησε την κλινική κατεύθυνση της Κλινικής Νευροψυχολογίας.

Επιπλέον, παρακολούθησε και αρίστευσε στο πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ με αντικείμενο την Ιατρική Ψυχολογία. Είναι υπότροφος ειδικευόμενος Ψυχοθεραπευτής της Γνωσιακής-Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο. Έχει συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια Νευροψυχολογίας, Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχιατρικής. Ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε ακαδημαϊκό συλλογικό τόμο, όπως και σε διακεκριμένα επιστημονικά περιοδικά των ΗΠΑ (ενδεικτικά: το νευροψυχολογικό προφίλ των ασθενών με Μυοτονική Δυστροφία Τύπου 2).

Έχει πλούσια κλινική εμπειρία στον τομέα της νευροψυχολογικής αποκατάστασης και εκτίμησης νευρολογικών και ψυχιατρικών ασθενών, ενώ είναι ενεργός ερευνητικά ως ερευνητής/Κλινικός Νευροψυχολόγος στο Νευροψυχολογικό Εργαστήριο της Α’ Νευρολογικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου – ΕΚΠΑ. Είναι Καθηγητής Ψυχολογίας στο προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology και Κλινικής Νευροψυχολογίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Cognitive Neuropsychology του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – University of East London (UK). Τέλος, εργάζεται στο πεδίο των κλινικών μελετών ως Εξωτερικός Σύμβουλος.

Κλινικός Νευροψυχολόγος - Καθηγητής Ψυχολογίας & Νευροψυχολογίας - Ειδικευόμενος Ψυχοθεραπευτής ΓΑΨ


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
tgtheodosiou@gmail.com

Βρείτε μας στα...