Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Αρετή Βεργούλη

Η Αρετή Βεργούλη σπούδασε Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, υποψήφια μεταπτυχιακού τίτλου στην «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Eίναι κάτοχος διπλώματος Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και παράλληλα ολοκλήρωσε Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Θεραπεία Οικογένειας (4ετες) στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Παρακολούθησε πρόγραμμα Ειδίκευσης Θεραπείας Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής στο Ε.Ε.Ε.Σ & Αιγινήτειο Νοσοκομείο και έχει κλινική εμπειρία στο χώρο των τοξικοεξαρτήσεων.

Έχει εργασθεί για χρόνια με ομάδες και σήμερα εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος –ψυχοθεραπεύτρια στο Χαλάνδρι , δουλεύοντας με ενήλικες και εφήβους, ατομικά και ομαδικά.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε ημερίδες, σεμινάρια και έχει αναπτύξει συγγραφική δραστηριότητα. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε διάφορες δομές, σχολεία, γηροκομεία.

Είναι δόκιμο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ ), μέλος της Ελληνικής Συμβουλευτικής Εταιρίας, Μέλος Δ.Σ του Επιστημονικού Σωματείου «Δράση για τη Ψυχική Υγεία» και μέλος του Εθελοντικού Προγράμματος «Γέφυρες Παντού».

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
info@aretivergouli.gr

Βρείτε μας στα...