Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Ηλιάννα Πεσσάρη

Ονομάζομαι Πεσσάρη Ηλιάννα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Από μικρή, θυμάμαι να ονειρεύομαι να γίνω ψυχολόγος και να δουλεύω με ανθρώπους. Κάθε μέρα της δουλειάς είναι ένα δώρο, η κάθε συνάντηση είναι μία ευκαιρία μοιράσματος, ανάπτυξης και γνώσης μέσα από την αλληλεπίδραση. Βασική φιλοσοφία της δουλειάς μου είναι η αυθεντική συνάντηση και σχέση με τους ανθρώπους και η προσπάθεια μου να δίνω αξία στα καθημερινά θαύματα, σε όλα όσα υπάρχουν μέσα μας, και να ξεκινώ την ματιά μου, βλέποντας πρώτα το φως μέσα στο σκοτάδι -ακόμα κι όταν αυτό είναι πολύ μικρό. Βασική μου επιθυμία είναι να στέκομαι με διαύγεια στον αγώνα για ζωή, συνοδεύοντας τον και δημιουργώντας χώρο για έκφραση.

Πιο πρακτικά λοιπόν, είμαι απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ειδικευτεί στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno (2009-2013) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας.

Από το 2010, εργάζομαι ως ψυχολόγος σε ατομικές συνεδρίες και σε ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (Σύλλογος ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μ.Κ.Ο. Μείνε Δυνατός για τον καρκίνο). Από το 2014 ξεκίνησα τη λειτουργία του Χώρου Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος, Προσωπική Ανάπτυξη. Συνεχίζω να εμπλουτίζω τα εργαλεία της δουλειάς μου μέσα από διάφορα σεμινάρια και ειδικεύσεις.

Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην βιωματική θεραπεία μέσω ψυχοδράματος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
iliannapessaris@gmail.com

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...