Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου

Η Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα είναι δασκάλα. Το 2020 απέσπασε διάκριση το σχέδιο μαθήματος που εφάρμοσε στη Β’ Δημοτικού. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών του ΕΚΠΑ με «Άριστα» και ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες και Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων» στο ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Συμμετέχει ενεργά ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια που αφορούν σύγχρονα παιδαγωγικά θέματα και παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια σχετικά με την εκπαιδευτική ψυχολογία, την ειδική αγωγή, τις νέες τεχνολογίες και άλλα.

Στη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε εθελοντικά ως παιδαγωγός σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων. Παράλληλα, παρέδιδε εθελοντικά μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές ηλικίας 7-12 ετών.

Εκπαιδευτικός Α/θμιας


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
konapap93@gmail.com

Βρείτε μας στα...