Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Άννα Σταυρομήτρου

Ονομάζομαι Άννα Σταυρομητρου και είμαι απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Επιπλέον, είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) με αριθμό μητρώου 2977 και κάτοχος της υπ'αριθμ. 39464/1629 άδειας άσκησης του επαγγέλματος ψυχολόγου.

Έχω λάβει μέρος σε ποικίλα μεταπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη θεραπεία τραύματος, την ανακουφιστική φροντίδα ασθενών με απειλητικό για τη ζωή τους νόσημα και των οικογενειών τους, τις σπουδές φύλου, τις εξαρτήσεις και τη σχολική ψυχολογία, φροντίζοντας για τη συνεχή εκπαίδευση και προσωπική μου ανάπτυξη. Αυτή την περίοδο, εκπαιδεύομαι στη συστημική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Αθήνας (Κε.Σ.Με.Θ), ενώ ταυτόχρονα είμαι σπουδάστρια στο σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας «Παναγιώτης Ουλής» το οποίο οργανώνει η Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) & την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές.

Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στο πλαίσιο της παιδικής προστασίας και στο προσφυγικό-μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος εργαζόμουν ως ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη στην ΑΜΚΕ-ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ (Οικουμενικό Πρόγραμμα της Εκκλησίας της Ελλάδος), σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων, προερχόμενων κυρίως από το Αφγανιστάν. Πριν από αυτό εργαζόμουν ως ψυχολόγος στη τηλεφωνική γραμμή sos 1056 του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ έχω εμπειρία στο πεδίο των εξαρτήσεων και σε προγράμματα εκπαίδευσης Ρομά στη Λαρισα και στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα διατηρώ προσωπικό γραφείο στην Αθήνα προσφέρωντας διαδικτυακά και δια ζώσης συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας και συνεργάζομαι με θεραπευτικά κέντρα για παιδιά, εφήβους και οικογένειες.

Ψυχολόγος


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
stavanna.psy@gmail.com

Βρείτε μας στα...