Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Γεωργία Μαριακάκη

H Γεωργία Μαριακάκη σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ειδικεύτηκε στην Κλινική Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Leiden Ολλανδίας. Ολοκλήρωσε 4ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στη γνωσιακή- συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ) (Παράρτημα Μακεδονίας). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με ψυχοπαθολογία, διάγνωση και θεραπευτικές τεχνικές (γνωσιακές-συμπεριφοριστικές και μη).

Εργάστηκε εθελοντικά επί σειρά ετών στο Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής (Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών) και στο Συμβουλευτικό Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων, Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Στον τομέα της έρευνας, συμμετείχε σε πρόγραμμα του κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα της Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με σχετική δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό).

Το 2011 εργάστηκε ως συντονίστρια ομάδων στις Σχολές Γονέων (συμβουλευτική γονέων) στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας και το 2012 ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια (ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία) στη δομή αποτοξίνωσης από αλκοόλ και ψυχοτρόπες ουσίες Kompass Direkt/Drogenhilfe στο Augsburg Γερμανίας.

Από το 2008 μέχρι το 2012 εργάστηκε ιδιωτικά στη Ν.Σμύρνη. Από το 2013 μέχρι το 2018 εργάστηκε ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια στο «Ιατρικό Κέντρο Ψυχιατρικής και Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας Verhaltenstherapie Falkenried» στο Αμβούργο Γερμανίας.

Σήμερα κάνει ψυχοθεραπεία σε εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια στην ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα.

Kλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
mariakakig@hotmail.com

Βρείτε μας στα...