Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Γιάννης Αγγελής

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ΑΤΕΙ Κρήτης. Έκανα την πρακτική μου άσκηση στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ατόμων με αναπηρίες Skolevein, στην πόλη Γκριμσταντ.

Μετέπειτα ειδικεύτηκα στη σωματική ψυχοθεραπεία, αποφοιτώντας από το κέντρο ‘’Βίλχελμ Ράιχ’’- Ελληνικό Ινστιτούτο νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, εργάστηκα εθελοντικά στο 18 Ανω, ως συντονιστής θεραπευτικής ομάδας.

Από τον Δεκέμβριο του 2021 ως τον Φεβρουάριο του 2023 παρακολούθησε το βιωματικό σεμινάριο ραϊχικής σωματικής ψυχοθεραπείας σε επίπεδο Master που αποτελείται από 150 διδακτικές ώρες με θέμα: ''Στάση του σώματος και Χαρακτήρας''.

Επίσης έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού. Επιπλέον είμαι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου κοινωνικών λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ), της πανελλήνιας ένωσης σωματικών ψυχοθεραπευτών (Π.Ε.Σ.Ω.Ψ), και της ευρωπαϊκής ένωσης για την σωματική ψυχοθεραπεία (EABP).

Είμαι υπέρμαχος της συνεχούς βελτίωσης του επαγγελματικού επιπέδου, με πάνω από 350 ώρες προσωπικής θεραπείας. Θεωρώ την ψυχοθεραπεία ως ένα ταξίδι και τον ψυχοθεραπευτή, ως ένα ξεναγό. Όσο πιο πολύ έχει ταξιδέψει ο ψυχοθεραπευτής, έχει αντίστοιχα και την ανάλογη ικανότητα, να βοηθήσει ουσιαστικά τον θεραπευόμενο σε αυτή την προσπάθεια του.

Αυτή την περίοδο διατηρώ ιδιωτικό γραφείο ως ψυχοθεραπευτής, παρέχοντας θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες, ενώ δραστηριοποιούμαι ακόμα και στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας, έχοντας συνεργασία με το σύλλογο ασθενών με πνευμονική υπέρταση.

Επιπλέον ασχολούμαι ενεργά με τη συγγραφή. Αρθρογραφώ σε ιστοσελίδες ψυχολογίας και εν γένει κοινωνικού προβληματισμού, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 εκδόθηκε η πρώτη μου νουβέλα που ονομάζεται ‘’εξέγερση’’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αέναον και τον Ιούνιο του 2022, εκδόθηκε το βιβλίο μου με τον τίτλο, ‘’Πέταγμα’’ με κείμενα αυτοβελτίωσης, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Κοινωνικός Λειτουργός - Σωματικός Ψυχοθεραπευτής


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
giannisangelis@hotmail.com

Βρείτε μας στα...