Επιστημονικοί Συνεργάτες

To PsychologyNow.gr είναι το μεγαλύτερο site Ψυχολογίας στην Ελλάδα. Με έγκυρη ενημέρωση, καινοτόμες ενότητες, αξιόπιστη προσέγγιση και με έγκριτους επιστημονικούς συνεργάτες από το 2013 έχει αλλάξει τις τάσεις στην επικοινωνία και την προώθηση της Ψυχολογίας στην Ελλάδα και βρίσκεται στις οθόνες εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών κάθε μήνα.

Τώρα, το PsychologyNow.gr σας δίνει το βήμα να ακουστεί η επαγγελματική σας φωνή στους χιλιάδες αναγνώστες μας. Αν είστε Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Ψυχολόγος, Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Ψυχοθεραπευτής και επαγγελματίας από το χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών, μπορείτε να συνεργαστείτε με το PsychologyΝοw.gr, μέσω αρθρογραφίας εστιασμένη στην ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία και στις εφαρμογές αυτών στη ζωή μας.

Διαβάστε στο παρακάτω link τα κριτήρια συνεργασίας και ελάτε μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της Ψυχικής Υγείας και να εξελίξουμε τον Κόσμο της Ψυχολογίας.


-> Δείτε τους τρόπους συνεργασίας με το PsychologyNow.gr <-

Πολίνα (Πολυξένη) Μουσιάδου

Ονομάζομαι Πολίνα (Πολυξένη) Μουσιάδου και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια ατομικά και με ομάδες. Έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική προσέγγιση, διετή εκπαίδευση στις Μεταμοντέρνες Συστημικές Προσεγγίσεις στην οικογενειακή θεραπεία και έχω ολοκληρώσει μετεκπαίδευση στην θεραπευτική εργασία με τα όνειρα.

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν στις κοινωνικές επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία. Την απόφαση να σπουδάσω ψυχολογία, την πήρα αρκετά χρόνια αργότερα, ορμώμενη από την επιθυμία να γνωρίσω βαθύτερα τον άνθρωπο και τον τρόπο με τον οποίο παλεύει και αντιμετωπίζει τις ψυχικές δυσκολίες. Η κοινωνιολογική θεώρηση διέπει και την ψυχοθεραπευτική μου ματιά. Αντιλαμβάνομαι τον άνθρωπο ως κοινωνικό όν, που ζει μέσα σε ένα σύνολο και επηρεάζεται βαθύτατα από αυτό. Για αυτό, και ως ψυχολόγος έχω μια πιο ολιστική και κοινωνική ματιά στα προβλήματα που φέρνουν οι θεραπευόμενες/οι. Δε δίνω τόσο έμφαση στις ταμπέλες της ψυχοπαθολογίας, ή στις διαγνώσεις, όσο στον προσωπικό τρόπο που βιώνουν τις δυσκολίες τους οι άνθρωποι, μέσα πάντα σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό περιβάλλον.

Η μεγαλύτερη μου αγάπη είναι η θεραπευτική δουλειά με τα όνειρα: σε ομαδικά εργαστήρια, σε ατομικές συνεδρίες ή στα πλαίσια ανακούφισης από τους εφιάλτες. Τα όνειρα, καλά ή κακά, με την κατάλληλη προσέγγιση και δουλειά, φέρνουν μόνο δώρα!

Ψυχολόγος, Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email :
polinamou@hotmail.com

Βρείτε μας στα...